tiistai 21. elokuuta 2012

videopostaus

Miten voi yhden videopostauksen tekeminen olla niin vaikeeta? Oikeesti huhhuh. :D Jouduin alottaa videon ainakin 5 kertaa alusta, koska koko ajan puhelin alko soimaan ja viestiä tuli ennen ku tajusin pistää äänettömälle. Sit kun vihdoin sain kuvattua tätä niin kamerasta loppu akku kesken kaiken ja sen takia tää on siis kahdessa videopätkässä. 

Lisäks nää videot latas joku yli 8 tuntia tonne youtubeen ja sen takia näin myöhäinen ajankohta... Siinä odottaessa kyllä tuli kirottua, että miks mä en vaa web kameralla kuvannut tätä :D ja muutenkin oikeesti meni hermot kun kesti ja kesti ja kesti... ja kun laatukaan ei pysyny niin hyvänä kun kuva todellisuudessa on. No mutta, tässä vihdoin ja viimein teidän lukijoiden mahdolliseksi iloksi siis videopostaus! :)

voi ei, kerkes vaihtua tiistaihin vaikka lupasin tän maanantaina pistää ):




tässä näitä raskausarpikuvia mitä videolla sanoin pistäväni

oikea kylki

vasen kylki

edestä
Kertokaa mulle rehellisesti teidän mielipiteitä tästä postauksesta ja sanokaa jos haluutte myös jatkossa nähdä mua videolla! :)

30 kommenttia:

  1. No joo kyllä sen huomaa et on vaivaantunu olo kameran edessä mut ei se mitään, kiva ku teit tän! Mun mielestä ainaki ois ihan kiva jos tekisit enemmänki :) jos vaikka esittelisit sitä teiän kämppää videolla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mun on itseasiassa ollu tarkotuskin tehdä sekin pidemmän aikaa, mutta aina jäänyt. :D voisin koittaa tän viikon aikana saada kuvattua sitä :)

      Poista
  2. oot tosi kaunis:) kämppäpostaus vois olla kiva.

    VastaaPoista
  3. musta sä et taas ollu niin vaikeen olonen ku oisit voinu olla! :) tee vaan lisää videoita, ja mäkin pyytelen sitä kämppäpostausta :) sulla on muuten tosi kauniit silmät!

    ainiin ja sit sellanen kyssäri, että ootsä huomannu sun mahan muodon vaihtelevan päivän mittaan? mulla on välillä masu ihan alhaalla, mut sit kun vauva päättää nousta ylös peppu edellä, niin se paitsi näyttää tyhmältä niin se tuntuu kans hirveen epämukavalta! eli meidän vauva ei oo vielä suostunu laskeutumaan kunnolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mä ainakin alussa huomaan miten jännittyny oon :D kyllä se vähän helpottaa sitte videon edetessä. :D ja kiitokset :)

      joo kyllä täälläkin vauva varsinkin aamuisin on ihan hassuissa asennoissa ja usein on alavatsa ihan tyhjillään ja löllö. :D kyllä meillä on vauva kuulemma jo tosi alhaalla ja huomaan sen itekkin, mutta ei kiinnittynyt sitten kai... vaikka ei kaikilla kiinnitykkään ennen ponnistamista :D

      Poista
  4. Lisää videoita vaan! Niit on kiva katsella ja kuunnella :) Mua alko naurattaan noi kissat ku ne kiipeilee sussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, varsinkin jälkimmäisessä videossa kissa häiritsee mun keskittymistä videolle jutusteluun :'D pikkusen sylivauvoja on :D

      Poista
  5. miten sun hiukset on tosta edestä o.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mul on hiuspanta päässä :D

      Poista
    2. ahaaa aattelinki mut ku näyttää niinku sul ois tyylii siili tosta edestä :DD

      Poista
    3. joo ja toi vaalee juurikasvu oikein korostaa sitä :'D

      Poista
  6. ihania kissoja :D halutaa poikaystävän kans kissanpentu mut ei oo löytyny >: onnea loppu odotuksee (: täällä ollaa puoles välis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä näistä riesaakin riittää ja en malta odottaa että nää aikuistuu :D mutta ihania kyllä:) onnea sinnekkin odotukseen ja sen jälkeen koittavaan vauva-arkeen :)!

      Poista
  7. Voi ihanat kissat ku ne kiipeilee :D ! Mut oli tosi kiva videopostaus ja mä ainakin toivon lisää :-) Jos saisit tehtyä vaan niin olis tooooosi kiva. Ja sit joskus ku vauva syntyy niin jos ottaisit vauvan mukaan videolle :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja tuntuu ihan kivalta ku nostaa kynsillä itteensä ylös :D<3 ja eiköhän se onnistu kun nyt on jo yks tehty niin paljon helpompi tehä toinen :D ja vauvankin kanssa uskon että onnistuu :)

      Poista
  8. JANNA oot iha järkyttävän kaunis yääääää!!!
    <3 mau-anna

    VastaaPoista
  9. mun on taas pakko kommettoida(kirjotin viimeksi sen romaanin susta ja kuinka hyvin sä otat sun raskauden) niin että puhut tosi sillee ns.aikuismaisesti ja (jeeee nyt oon oppinu sen sanan kokonaan) kypsästi ja kaikkeea.. en oikeesti jaksa odottaa että sun lapsi voi syntyy jo, ja tuun joka päivä monta kertaa katsoman että onko se jo tullut se tyttö sieltä tuli postaus :DD mutta siis niin, enmpä taida höpista enään että riittää seuraavankin lovelyyn postaukseen kommentoitavaa :DD mut siis vielä, meilläpäin kun raskaana oli ihan loppu suoralla ni sanottiin että, its gonna be here, sooner than you think, this whole things gonna be clear. (paitsi et sähän tykkäät raskaudesta, mutta kai toi sopii jotenki suhu koska kai haluut jo päästtä pitää sun vauvaa :)

    xoxo, liia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :D jännitin ja olin kyllä tosi ahdistunu tolla videolla. :D
      en mäkään malta odottaa et tää pieni saapuis maailmaan, vaikka mä rakastankin raskaana olemista. :D<3

      Poista
  10. Musta on aina ihana lukee nuorten äitien/odottavien blogeja! Sain oman pienokaisen 6vk sitten ja oon nyt 18 vuotias. Ite ainaki kasvoin henkisesti sen 9kk aivan älyttömän paljon ja siks en ymmärrä miks "teini-äitejä" haukutaan. Enemmänhä nuorilla on energiaa peuhata lasten kanssa ku vanhemmilla! Kaikkee hyvää sulle ja teidän koko perheelle<3 voin sanoo, et oma lapsi on parasta mitä voi ihmiselle sattuu enkä pystyis elämää enää ilman tota mun prinsessaa!:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös lukea mun kanssa samassa tilanteessa olevien blogeja, ja nimenomaan nuorien odottajien. :) Kyllä mäkin tunnen kasvaneeni ihmisenä tosi paljon tän odotuksen aikana ja kasvu jatkuu ihan varmasti loppu elämän sitten lapsen kanssa. Kiitokset ja kaikkea hyvää sinnekkin!:)

      Poista
  11. toi oli tooooosi kiva! tee se kummipostaus! ois kiva tietää miks oot ne tyypit valkannu siihe ja keitä ne on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kummipostauksen teen varmaan vasta ristiäisten jälkeen vauvan synnyttyä, mutta on kuitenkin tulossa:)

      Poista
  12. aawwww noi kissat on aaivan ihania <3!! ja säkin oot kaunis :)

    VastaaPoista
  13. Että olenkin koukussa ja ihastunut tähän sun blogiin! :-)

    Tykkäsin TOSI paljon videoista! <- NÄITÄ LISÄÄ!
    IHANIA nuo kisut! :33 Ja voi, aina niin kaunis sinä! (:

    Jatkathan blogia vauvan syntymän jälkeenkin? :)

    Emmaai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi kiva kuulla, että tykkäsit :)
      ja kyllä mä lähes 100% varma oon siitä että jatkan blogia myös vauvan synnyttyä :)

      Poista