keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Espanjan ostokseni

Moi! Olin eilen soveltuvuuskokeissa Järvenpäässä lastenohjaaja-alalle. Omasta mielestä meni ihan hyvin, mutta saa nyt nähdä miten käy :) Aloitin mun matkan Helsingin kautta Järvenpäähän kello puoli 6 aamulla… Mun bussi siis lähti tohon aikaa, eli heräsin jo viideltä. Sellasilla 5 tunnin yöunilla olin niin reippaana.

Tuosta samaisesta syystä näytän videolla “hiukan” väsyneeltä. Älkääpä antako sen häiritä ja toivottavasti tykkäätte! Pistän tohon videon jälkeen vielä tarkempia kuvia joistakin ostoksista mitkä ei videolla niin hyvin erotu.

Ollaan editoimassa Hannan kanssa vähän tollasta pidempää videoo, joka on “65 kysymystä” ja mulla on kyseessä oleva paita siinä päällä. Tuli pieni ajatuskatko kuvatessa niin sen takia rupesin vähän sekoilemaan, että paita olisi näkynyt jo blogin puolella :D No mutta taas pian saatte uutta videoo blogiin! Hahah :D toivottavasti ei ala jo tympimään.

JANNAN PAITULIMIES PELIMIESPAITULI

Paita nro. 1 mitä ei videolla näkynyt! Oon rakastunut tähän. :’D Otin espanjassa ollessa myös tollasia pikkulettejä päähän ja tykkäsin tosi paljon! Korvatupsutki pysy aisoissa :D

JANNAN PAITULIMIES

Ja toinen paidoista on tällänen hihaton toppi, missä on tollanen pitsin tapainen kaulus. Harmittaa niin paljon, että otin vaan yhen tälläsen, koska siellä oli eri värisiäkin ja makso vaan 3e!

IMG_6380

IMG_6381

IMG_6390

IMG_6382

IMG_6383

IMG_6385

IMG_6386

IMG_6387

IMG_6388

11 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia. :) Ja sun videot on aina tosi kivoja ku niiden eteen on selkeesti nähty vaivaa ja ne on hauskoja!

  VastaaPoista
 2. eikö sua palele tossa videolla.. huih :(

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tää video ja kivoja ostoksiaki oot tehny. :)

  VastaaPoista
 4. oooi ! ihania <3 mul on samanlaine ruskee luomiväripaletti Barcelonast:) iha hyvä luomiväri mut mureni vaa vähä liia nopee :(

  VastaaPoista
 5. Siis ei :))))))) Toi loppu on kyl ihan paras :))))

  VastaaPoista
 6. Uusimpaan postaukseesi ei kommenttia pystynyt jostain syystä kirjoittamaan, mutta 65 kysymystä -videoa oli kyllä kiva katsoa! Jaksoi ihan hyvin katsoa loppuun asti ja sait välillä mut nauramaan :D Ois aivan mahtava nähä lisää vanhoja kuvia susta, kun pukeuduit japanityylisesti! :)

  VastaaPoista
 7. Oi, oletpa taas niin kauniina! Sopii sulle älyhyvin noi pikkuletit. :) Tsemppiä tuloksien odottamiseen! t. yks joka on käynyt saman linjan samassa koulussa. :)

  VastaaPoista
 8. mikä biisi soi? :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moonlight shadow

   Poista
  2. Italobrothers - Life's a party
   Italobrothers - Moonlight shadow
   Owl City - Firefiels

   siinÄ on videolla soivat kappaleet :)

   Poista