perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween!

Heipsansaa! Tulin pikaisesti päivittelemään vähän blogia. Niinkuin varmaan ei huomaamatta jää, niin blogilla on uusi halloween aiheinen ulkoasu! Voi olla hyvin mahdollista, että tää ulkoasu jumittaa kyllä hetken vielä halloweenin jälkeenkin täällä blogissa. Tää on aika oranssi, mut eiks se oo yks halloweenin pääväreistä? ;) Mitäs tykkäätte?


Saatiin Milkalle niin kauheella vaivalla kissamaalaukset naamaan. Kokeiltiin jo eilen mut Milka sai ihan kauheet raivarit joten siirrettiin suosiolla täks päiväksi. Tänään meni ihan hyvin, tai tosi hyvin jos vertas eiliseen, mut kauheesti tytsy pyöri ja heilu joten lopputulos oli mitä oli... :D Pääidean huomaa kuitenkin!


Mitä meillä on suunnitelmia? Ei oikeestaan mitään erityistä! Huomenna olis tarkotus pistää vähän maskeerauksia naamaan ja pitää tytsyjen kanssa pieni photoshootti mitä ollaan suunniteltu jo tosi pitkään ja nyt halloweenin aikaan se on ehkä fiksuin toteuttaakkin niin ei ihmiset niin paljon ihmettele, hahah!

Me ollaan ihan kotosalla luultavastikin koko viikonloppu. :) Vähän harmittaa kun en pääse halloween juhliin jotka järjestetään mun kaverilla, mut tää on osa tätä lapsen kanssa elämistä ;) Ja ihan yhtä mielelläni mä vietän aikaa mun maailman ihanimman tyttären (kauhukakaran) kanssa <3

Hienot viikset eikö? IHAN ITE TEIN :D:D:DD
Mä oon ensviikonloppuna ehkä menossa Turkuun hakemaan meille uutta pienenpientä lemmikkiä. Tää lemmikki tulee olemaan siis viljakäärmeen poikanen ja asia varmistuu kunhan kasvattaja vastaa sähköpostiin. Oon tosi innoissani! Oon halunnut 6 vuotiaasta asti käärmettä ja vihdoin mä oon saamassa sellasen! 

Me ollaan lisäks tehty Hannan kanssa päätös, että ei käydä tässä kuussa ollenkaan ulkona syömässä eikä nautiskella alkoholia ollenkaan. Meillä on tiukka rahansäästö menossa, koska ollaan matkaamassa Japaniin ens vuoden puolella sit kun on rahat kasassa. Japaniinkin mä oon halunnut ties kuinka monta vuotta ja oon ihan täpinöissäni tästäkin! :D 

Vielä pari kuvaa eiliseltä ja bloggailut tältä erää taas purkkiin. :) Heihei~!



Nauroin tätä kuvaa niin paljon! :DD

8 kommenttia:

  1. Ihana Milka noilla viiksillä ja nenulla, pitäisköhän munkin laittaa Jonskulle jotain halloween juttua päälle tänään? :D

    Ja toi Paavo pesusieni paita on aivan loistava! Haluun samanlaisen(:

    VastaaPoista
  2. voin lahjottaa ton paidan Jonskulle ku käy Milkalle pieneks! :D

    VastaaPoista
  3. Ihanat rakkaat <3 Kauhee ikävä teitä :(
    Ootteko tuloss isäinpäivänä Liesjärvellä käymään? :) Toivottavasti, olis kiva nähdä!
    Anna tädin mussukalle hali ja pusu mun puolesta <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millon ees on isänpäivä? :D en tiiä yhtään, ollaan yhteyksissää!:)

      ja välitän halut ja pusut!

      Poista
  4. Törmäsin sun blogiin sattumalta ja luin koko blogin läpi.
    Kirjotat tosi kivalla tavalla ja tähän jäi niinkun koukkuun,
    en pystynyt lopettaa lukemista, ennen kun loppuun pääsin!
    Oot tosi vahva ja fiksu nuori nainen, saat olla ylpeä itsestäs.
    Milkalla ei vois parempaa äitiä olla, ootte ihania molemmat. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos aivan ihanasta kommentista! Piristi mukavasti päivää :) <3

      Poista
  5. Ihana blogi, Ihania kuvia.... Oon niin iloinen aina kun katselen sinun ja tyttäresi kuvia :) Minä en itse voi koskaan saada lapsia sairauteni vuoksi. Ole ylpeä tyttärestäsi hän on suloisin lapsi jonka tiedän <3
    Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti rakastuin tähän ensisilmäyksellä ja jäin lukijaksi. Mutta Nyt vasta uskaltauduin ensimmäisen kerran kommentoimaan sinulle.
    Käyn jokapäivä tarkistamassa oletko kirjoittanut uutta juttua :)

    Sinä ja tyttäresi saat minut aina hyvälle tuulelle ja unohtamaan kuoleman sairauteni! olisi ihanaa tavata teidät ennenkuin on minun aikani poistua täältä maailmasta..
    Ihana blogi, Ihania kuvia.... Oon niin iloinen aina kun katselen sinun ja tyttäresi kuvia :) Minä en itse voi koskaan saada lapsia sairauteni vuoksi. Ole ylpeä tyttärestäsi hän on suloisin lapsi jonka tiedän <3
    Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti rakastuin tähän ensisilmäyksellä ja jäin lukijaksi. Mutta Nyt vasta uskaltauduin ensimmäisen kerran kommentoimaan sinulle.
    Käyn jokapäivä tarkistamassa oletko kirjoittanut uutta juttua :)

    Sinä ja tyttäresi saat minut aina hyvälle tuulelle ja unohtamaan kuoleman sairauteni! olisi ihanaa tavata teidät ennenkuin on minun aikani poistua täältä maailmasta..
    Välillä unohdan että enhän minä teitä oikeasti tunne edes ja että voinko mitä noin vaan tulla ehdottamaan näkemistä.... Pidä kiinni tyttärestäsi niin kauan kuin vaan pystyt <3
    Minä olen 18vuotias tyttö Hämeenlinnasta ja ota ihmeessä yhteyttä jos haluat tietää minusta enemmän.
    Annat tyttäresi kanssa minulle jaksamista kuviesi ja kirjoituksiesi avulla, kiitos siitä <3
    Terveisin: Anni 18v ps. Ilmoita jos sinulla on sposti osoite.

    VastaaPoista
  6. Suloisin laps jonka tiedän en ole varmasti ainut joka sanoo näin. Onko lähivuosina tiedossa milkalle pikkuveikkaa tai siskoa ?:)

    VastaaPoista