tiistai 31. tammikuuta 2012

tervehdys!

hei, olen 16 vuotias esikoistaan odottava nuori nainen ja ajattelin perustaa blogin, jossa purkaan ajatuksia, tuntoja ja mitä vain mieleen tulee. Pyrin päivittämään kuulumisia vähintään kerran viikossa, mutta en takaa mitään. Joskus voi tulla pidempikin aikaväli ja joskus postauksia voi tulla useampi viikossa, ellei jopa päivässäkin.


Tahdon pitää itseni vielä täysin anonyyminä, sillä raskauteni on vasta alkuvaiheessa (viikoilla 10+1) ja vasta harva tietää minun odottavan lasta, vain läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Niin ja tietenkin lapsen isä, jonka kanssa olen vakavassa parisuhteessa ja hän tulee olemaan mukana lapsen elämässä raskausaikana, sekä sen jälkeen :)


Tahdon odottaa vielä ennen kuin kerron muille "ylimääräisille", että voin olla varma siitä että uskallan ilahtua täysin raskaudesta. (huolissani olen siis keskenmenon vaarasta, lueskellut varmaan liikaa juttuja) :o
Anonyyminä oleminen ei siis ole pysyvää, mutta tällä hetkellä en tahdo paljastaa itsestäni mitään kovin henkilökohtaista :)


Kello tulee jo puoli kahden ja pitäisi olla nukkumassa, joten ajattelin kirjoittaa nyt vain pikaisen tervehdyksen tänne ja vaikka huomenissa tarkempaa asiaa raskauden tähän astisesta etenemisestä ja neuvolakäynneistä sun muista :)
neuvolassa on tullut käytyä jo kertaalleen ja huomenissa (tai siis tänään) olisi taas neuvolaan aika. Innolla odottelen, sillä neuvola-täti veikkaili että sydänäänet saattaisivat kuulua jo (:

joten siis, huomenissa pailailen toivottavasti hyvien neuvolakuulumisien kanssa ! :)

Hyvää yötä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti