maanantai 15. huhtikuuta 2013

FB-sivuni

https://www.facebook.com/NuorenPerheenElamaa

Muistuttelen tänne vaan mun blogin facebook-sivusta. Kirjottelen sinne vähän useammin tollasia ihan pieniä juttuja, että jos haluutte pysyä ajantasalla asioista (siitä mitä Milka oppii jne.) niin tykkäilemään vaan :)!

23 kommenttia:

 1. Harmi mä en oo siellä:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä mä tännekkin noi kaikkia asiat kirjotan, mutta hieman viiveellä :)

   Poista
 2. Millos esittelet sen sun kolmannen peruukkis?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiii,oon ihan unohtanu sen ! :D vappuna luultavasti ;D

   Poista
 3. lisää postauksia!! rupee oleen jo tylsää koneella,kun et oo pitkää aikaa kirjotellu mitään. okei ymmärrän arki kiireet (jos niitä on) mutta toivoisin ainaki joka vk. uuden postauksen(((=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon samalla kannalla anon kanssa :( mutta tietenki arkikiireet menee etusijaille ! :)

   Poista
  2. kiitos että joku on kanssani samaa mieltä.

   Poista
 4. Missä on postaukset?! En voi lukea facessa!! Tännekkin yhtä paljon postauksia kun facebookkiinkin kiitos! Haluaisin lukea näin hyvää blogia useemminkin<3

  VastaaPoista
 5. en haluaisi haukkua blogiasi (joten älä ota itseesi tätä palautetta,ota rakentavana) mutta mielestäni on vähän tyhmää kun perustaa blogin eikä kirjota sinne. tämä sama "facebook" ilmoitus on ollut kauhean kauan tuorein postaus. uskon että todella moni muukin haluaa lisää postauksia. olen valittanut asiasta ennenkin,mutta minusta tuntuu että sinulla ei ole edes aikaa lukea kommentteja. haluaisin myös että vastaat Anonyymi kommentteihin saman verran kun virallisille lukioille. koska olen kysynyt monta asiaa sinulta mutta vastaat vain ns.virallisille lukioille. toivon että lukisit tämän palautteen hyvin mielin ja saisin vastauksen((= hyvää arjen jaksamista ja jatkoa sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni itsenäisenä bloggaajana ei ole velvollinen kirjoittamaan yhtään mitään, jos ei siltä tunnu :D Lukijoita siinä ehkä menettää, mutta jos ei jaksa blogata niin tuskin jaksaa hirveästi sitä murehtia.

   Poista
  2. mä luen ja huomioin joka ikisen kommentin mitä saan, ja pyrin vastaamaan niihin jossain vaiheessa, saattaa kyllä kestää.

   kirjottelen blogiin sillon kun siltä tuntuu, enkä halua blogista ottaa mulle mitään stressiä, vaan haluun pitää bloggaamisen mukavana juttuna enkä minään pakkopullana :)

   luin kommentin hyvillä mielin ja kiitokset kommentista :)

   Poista
 6. Näin sut,hempun ja milkan :) oletteks taas yhdessä? Näytitte onnellisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ne oikein itekkää tiedetä et mikä tilanne, mut kai me ollaan :) erillään kyllä asutaan vielä toistaseks ainakin, eikä kiirehditä muuttamisen kans :)

   Poista
  2. ooooi ihanaa ! <3

   Poista
  3. Oli ihana nähdä teidät kun näytitte niin onnellisilta :)

   Poista
 7. Ihan oikeesti kyllä nyt rupee jo ottamaan päähän! Minulla ei ole facebook-tiliä, enkä todella aio hankkia sellaista, joten etkö osaa tänne tehdä päivityksiä, vai mikä ihme siinä on että kestää näin kauan? Ja kyllä, ymmärrän, että pienen lapsen kanssa menee aikaa valtavasti, tiedän, sillä itselläni on 2-vuotias pikkumies. Mutta jos se blogin pitäminen ei kiinnosta niin lopeta sitten kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kirjotan blogia pääasiassa omaks iloksi ja kirjotan sillon kun siltä tuntuu. En koe että mulla on jotenkin velvollisuus päivittää tätä, vaan teen tätä mielelläni sillon kun tykkään päivitellä. En haluu bloggaamisesta ottaa mitään stressii koska alotin tän alunperinkin ihan itteäni varten ja harrastusmielessä.

   Poista
 8. Olisi kiva kuulla milkasta jotain :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä vastaus blogin pitäjältä. Mistäköhän johtuisi blogin paskaksi nimittely? T:se joka lähetti pitkän kommentin 28pv <3

  VastaaPoista
 10. NO ei se kyllä paskaks tee et ei blokkaile jatkuvaan, naurettavaa touhua :) Aivan ihan blogi kaikenkaikkiaan ja tottakai odotan myös et tulis lisaa..... hmm, nälkä kasvaa syödessä :)

  VastaaPoista