sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Moi, kukkuu ja kuulumisia!

Pöö! Teijän oli kyl pakko nyt säikähtää ku huomasitte mun päivittäneen, hah! :) Myönnän et on laiskottanu tosi paljon blogin suhteen, mut enpäs ota mitään stressiä tästä blogista varsinkaan nyt ku Milkan kans vaaditaan niin paljon. Koko ajan saa juosta perässä ja vahtia, että mitä se nyt keksii. :) noh, eipä tuu helposti tekemisenpuutetta!

Voisin nyt muuten vaan tässä kertoilla vähän mitä meille yleisesti kuuluu ja miten on mennyt kun ei itse Milkasta ja meidän arjesta oo kauheesti (tai mistään muustakaan) tullut kirjoteltua. Pistän tähän myös kännykkään kertyneitä vähän tuoreempia kuvia. :)


Milkalle ja mulle kuuluu ihan hyvää! Asustellaan vieläkin täällä mun porukoilla, mutta nyt olis tarkotus alkaa etsimään asuntoa kun sain vihdoin tiedon opiskelupaikoista, ja tadaa- pääsin mun 1. hakutoiveeseen, eli Järvenpäähän lastenohjaajaksi opiskelemaan. Joten muutto sinne suunnalle edessä, jes! Kyl mua vähän jänskättää muuttaa Milkan kanssa kahdestaan, mutta eiköhän me pärjätä!;) 

Vähän jännittää muuttaa pois täältä Forssan suunnalta, mutta toisaalta oon niiiin ilonen kun vihdoin pääsen täältä pois. :)


No mitäs seuraavaksi sitten kertois. Milka osaa jo ihan hirveesti kaikkee. Konttaa ihan kauheeta vauhtia, kävelee tukea vasten, vilkuttaa, taputtaa... Sit ei-niin-kivoja asioita mitä se osaa tehdä, niin ärsyttää tahalteen. Oikeesti, se on niin taitava siinä ja sit se nauraa päälle. :D on se aikamoinen.

Autoilu ei oo Milkan mieleen enään yhtään. Nyt ku tytsy on oppinut liikkumaan niin autossa on vaan tylsää ja kiukutellen lähes kaikki matkat sit meneekin. Meillä on nyt tarkotuksena ostaa Milkalle sellanen isompien lapsien istuin kun toi turvakaukalo alkaa olla jo niin pieni. Mahdollisimman pian ku löytyis joku kiva ja edullinen :)


Me käytiin mittauttamassa pikasesti Milkan paino, pituus ja päänympärys tossa torstaina, vaikka ei ollut edes neuvola-aikaa. Milka oli yli viikon verran kuumeessa ja ruokahalu oli tosi vähissä sillon niin halusin ihan tarkistuttaa. 

Mitat oli:
pituus 73cm
paino 7530g
ja päänympärys 44cm

Paino menee reippaasti alakäyrillä, mutta tyttö syö tosi hyvin. On tosi eloisa, ei oo hetkeekään paikallaan. Milka vaan sattuu olemaan tällänen hoikempi tapaus. :)


Mentiin Milkan kanssa viime sunnuntaina Helsinkiin Hannan seuraksi kun se oli sen pikkuveljeä vahtimassa. Käytiin Hannan kanssa maanantaina Serenassa ja Milka oli sen aikaan mun isosiskolla hoidossa. :) Oli kyl tosi kiva käydä siel pitkästä aikaan moneen vuoteen! Ja kaavailtiin uutta reissua sinne vielä tänä kesänä. 

Helsingissä oli kaikin puolin tosi mukavaa ja Milkan kanssa meni hienosti. :) Oltiin siellä keskiviikkoon asti ja Hanna tuli meille tänne heti torstaina perässä. Ja täällä se edelleen notkuu ;D Vielä muutama kuva helsinki-reissusta!

Odoteltiin bussia polskuttelun jälkeen

Käytiin Raxissa. 3/4 noista Milkan ruuista lens lattialle :--)



Oon nyt kahtena viime päivänä tehnyt meikin piilarittomiin silmiin ja nyt kun on jo alkanut tottuu näihin oman silmän väriin meikin kanssa, niin taidan jopa tykätä mun meikatusta naamasta ilman piilolinssejä, jes!



49 kommenttia:

  1. Tervetuloa tänne päin Suomea!!:)) Milka on niin suloinen tyllerö <3

    VastaaPoista
  2. meillä on janican kanssa sama homma, syö iha hirmuisesti mutta sitte liikkuu niiin paljon, ettei se paino meinaa pysyä oikeilla kohilla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no jotkut lapset vaan on pienempiä.. Minä ja Hemppu ollaan oltu molemmat ihan ruipeloita kans vauvoina/taaperoina. :d

      Poista
  3. Paljon onnea koulupaikasta! :) Ja ihania kuvia Milkasta ja sinusta!

    VastaaPoista
  4. Näytät tosi nätiltä myös ilman piilareita! :) Itse haluisin myös ruskeet piilarit kun on siniset silmät mut en oo saanu aikaseks missään vaiheessa ostettua. :D Mistä muuten tilaat sun piilarit? :)

    Milka on tosi suloinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata ostaa piilareita! Sä et pysty enää olla ilman ku oot tottunu silmiis piilareiden kanssa :D
      mut pinky paradiselta oon muutaman kerran tilannu ja todennu hyväks paikaks :)

      Poista
  5. Milka on niin ihana, ja mukava kun kirjoittelit pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) ja musta oli kiva kirjotella pitkästä aikaa :D

      Poista
  6. paljon kauniimpi ilman piilareita! mut toi sun juurikasvu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep.. :'D mul on hiusväri kyl valmiina jo ku jaksaa vaan värjätä :D

      Poista
  7. Ihana miltsu ja mama :))) <3 Odotan jo niin kovin et 2 viikkoa menis äkkiä <3

    VastaaPoista
  8. Joo,olin kyllä tosi ihmeisssäni oikeesti,kun näin että olit kirjottanu uutta juttua<3. Mutta en tiennyt että käytät ruskeita piilolinssejä! Oot kyllä PALJON kauniinpi natural silmilläs. Ja oon ihan samaa mieltä siitä juurikasvusta....kannattaa värjätä piakkoin uudestaan.:-D

    VastaaPoista
  9. Onko mulla mennyt jotain ohi, ootteko eronnu hempun kans? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan ollu kauan jo eronneena.. Paitsi että vissiin palannut/palaamassa yhteen?! sellasen käsityksen saanut.....

      Poista
    2. Joo päätettiin joskus helmi-maaliskuussa et parempi et ollaan erossa ainakin jonkin aikaa. :D en oo poissulkenut yhteenpaluun mahdollisuutta joskus, mutta nyt ei seurustella.

      Poista
  10. Vau,näytät aivan upealta ilman piilareita!! :o

    VastaaPoista
  11. Oi, mä tykkään kovastikin sun silmistä noiden meikkien kaa, siniset silmät on tosi kauniit! :)
    Ja Milka on edelleen hurjan sulonen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä oon nyt vasta vähän tottunu naamaani ilman piilolinssejä ja toivon, että en sorru enää piilareita käyttämään :D

      Milka söpöstyy koko ajan vaan lisää :p<3

      Poista
  12. Sulla on kiva blogi ja Milka on söpö. :3 Millon laitat taas postausta BJD:istä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu suunnitelmissa tehdä postausta niistä jo pidemmän aikaa, kun nukkeperheeni on lisääntynyt yhdella tyttösellä tässä välissä :D koitan jaksaa tehdä tässä jossain vaiheessa :)

      ja kiva jos blogi miellyttää!

      Poista
  13. Millanen suhde sulla on hempan kaa ? Millasii suunnitelmii jussina ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt Milka-vapaa viikonloppu kun Milka menee Hempun luokse :) ite meen muutaman kaverin kanssa, ketä en oo piiitkään aikaan nähnyt niin viettämään vappua :) Milka on siis joka toinen viikonloppu hempulla yötä.

      Minä ja Hemppu tullaan hyvin toimeen ja nähdään kolmisinkin (minä,milka ja hemppu) aina sillon tällön. Yhdessä ei kuitenkaan olla :)

      Poista
    2. korjaan, että vietetään aikaa kolmisin sillon tällön, eikä vaan nähdä :D

      Poista
    3. Siis varmaan tarkotit juhannusta ;))))

      Poista
    4. Aattelitko kertoa siitä teijän erosta enemmän, niinkun lupasit?

      Poista
    5. MIKÄ VAPPU! Juhannusta joo tarkotin :D:D hahaha!


      anonyymi: kirjottelen jos jaksan ja viitsin. :D

      Poista
    6. Oliko kiva vappu?:) noniin eli teillä menee siis kaikinpuolin hyvin :)

      Poista
    7. AHAHAHAA !!:DDDD siis miten toi vappu kommenttis sekotti munki pääni! Siis nii menikö juhannus hyvin ?:D:D voivoi. Epicfail.

      Poista
  14. joo taidanpa ensikerralakin säikähtää kovasti kun olet jotain kirjoitellut! kyllä,tiedän että kirjoitit juuri kuinka kiireistä sinulla on Milkan kanssa,mutta sinulla on kumminkin blogi mitä täytyy työstää<3 hyvää kesän jatkoa.

    VastaaPoista
  15. mahtava blogi sulla! eilen alotin lukemaan ja nyt lopetin.. ite oon 18v ja ootan vauvaa yksin ja laskettu aika on kolmen viikon päästä. mukava lukea muitten nuorten äitien juttuja! :) ja sulonen pikku prinsessa =)

    VastaaPoista
  16. Näin sut eilen forssassa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no täällä suunnalla asustelen joten hyvin mahdollista :D

      Poista
    2. Etkö asu vanhemmillasi enään? Kuinka usein Milka on sun siskollas hoidossa? Tuntuu että se on kokoajan jossain hoidossa..

      Poista
    3. Asutaan joo vielä tää kuukausi.

      Milka on nyt elämänsä aikana ollu kaks kertaa mun siskon luona ilman mua ja mun siskon omasta tahdostaan. Ne näkee toisiaan sen verran harvoin ja mun sisko on niin lapsirakas ja rakastunu Milkaan et haluan sen näkevän tyttöä myös. Ton viikonlopun lisäks Milka on joka toinen viikonloppu Hempun luona, joten ei edes hoidossa. Muuten se ei pahemmin hoidossa ole, jos ei lasketa satunnaisia päiviä kun on muutaman tunnin esim. mun vanhempien kanssa.

      Poista
  17. Osaako sun siskos ees hoitaa lapsia? Ja minkähän ikänen on. Sillä ei oo omia lapsia niin ei varmaan osaa hoitaa edes niitä....... Kannattaa miettiä tarkkaan kenelle antaa lapsesa hoitoon...

    VastaaPoista
  18. Mikäs nyt naurattaa? Ihan asiallisia kysymyksiä oli. Ajattelen vaan lapsesi parasta. :) Eikö siskosi asu vielä aika kaukana teistä? Siskosi tuskin osa edes vaippoja vaihtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenki tuntuu että et ihan tosissaan näitä kommentteja laita, ainakin toivon niin :D:D:D

      Poista
    2. Olen koko elämäni ajan hoitanut lapsia niin kyllä mä varmasti niitä osaan hoitaa :) Et näytä tietävän asioiden oikeaa laitaa niin kannattaa varmaan miettiä monta kertaa mitä kirjoittelet tänne? :o Sulla ei taida olla muuta tekemistä kun puuttua muiden ihmisten asioihin. :D

      Poista
    3. Ei se sitä kato että vaikka oisit hoitanu koko elämäs lapsia.... Sulla tuskin on lastenhoidosta koulutusta osaatko ees syöttää lasta? varmaan yön huutaa sinun luona ja nälissään kokoajan Se on sit eriasia kun sulla on omia lapsia... Niiden kanssa se varmasti sujuu kuin tanssi. Mut en jaksa enää saarnata :)

      Poista
    4. Onko jokaisella äidillä lastenhoitoon koulutus? kysynpä vain!!

      Poista
  19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. nyt rupee jo vähän tympäsemään,kun ei ole tullut postauksia! sulla rupee seuraajat vähenemään,jos et rupee vähän miettimään blogiis kirjottamista! voisit ees vähän panostaa blogiis,ja kirjoittaa edes sellasia pieniä postauksia,että me lukijat saadaan tietää että blogis vielä hengittää! mutta ei sit jos ei kiinnosta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en nää että mulla olis mitenkään velvollisuus ja "pakko" päivittää blogia. Alotin blogin ihan omaa itseäni varten enkä tiennyt että tää tulee saamaan joskus näin paljon lukijoita. En todellakaan halua tehä tästä mulle mitään pakkopullaa vaan pitää tän kivana juttuna ja kirjotella sillon kun MUA ITSEÄNI huvittaa. Mua ärsyttää tällänen syyllistäminen siitä että mä en kirjottele tänne niin useesti kun lukijat ehkä haluais. Mä en pakota ketään pysymään mun blogin lukijana jos ei enää miellytä.

      Poista
  21. kyllä ihan kärsivällisenä kuitenkin odotan näitä uusia postauksia,vaikka välillä tosissaan ketuttaakin kun ei ole tullut uusia. mutta kiva että olette löytänyt asunnon!

    VastaaPoista