maanantai 15. heinäkuuta 2013

Elämän pienet onnen asiat

Ajattelin kirjotella tälläsen kivan positiivisuuspläjäyksen tälle päivälle. Sain inspiraation facebookin yhestä vauvaryhmästä jossa oli keskustelua pienistä onnen asioista arjessa ja siitä mistä itse on sillä hetkellä onnellinen.

Eli nyt asioita joisa minä olen tällä hetkellä onnellinen:

Milka oppii päivä päivältä uusia, ihania (ja ei niin ihania:D) asioita. 
Meillä on pian muutto tulossa.
 Kissa söi äsken vahingossa muurahaisen joka kipitteli sen turkilla, tuli eteen kun pesi itteään :D Naurattaa!
On ollu tosi kivoja ilmoja ja ollaan käytetty ne hyväksemme ja käyty kolmena päivänä peräkkäin uimassa.
Oon löytäny nettikirpputoreilta kivaa tavaraa tosi halvalla.
Mulla on perhe joka välittää.
Mun parhaat ystävät on maailman parhaimpia.
Mun tytär on ihanin maailmassa.

Kertokaa mistä asioista te tunnette onnellisuutta tällä hetkellä! :) <3

Tänään aamulla otettuja kuvia vielä loppuun 


5 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Juuri sellainen joka herättelee itseäkin muistamaan että niistä elämän pienistä suurista asioista kannattaa olla onnellinen :')

  Ja hei mun on jo monta kertaa pitänyt kysyä, että jos joskus kaipaat Milkalle hoitajaa niin täällä olisi yksi nuori ja innokas! Asun tässä Forssan seudulla, Jokioisilla, ja vaikka 16-kesäinen vasta olen niin kokemusta lapsista, erityisesti pienistä on paljon! :) halusin vain kertoa kun tässä lähellä asistelen, muutaman kerran oon teidät nähny kaupoissa mutten koskaan oo uskaltanut tulla moikkaamaan! No, ehkä Holjilla uskaltaudun jos teidät nään! :)

  Ihanaa loppukesäe sinulle ja Milkalle! <3

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa! :) Itseni tekee tällä hetkellä onnelliseksi poikaystävä (meillä on aivan ihana suhde vieläki vaikka ollaa 2v seurusteltu), meil on ihan kiva ja edullinen kämppä, mul on kiva kesäduuni ja sen myötä se että rahaa on sen verran että voi joskus mennä leffaan tai kavereiden kaa grillaamaan. Kesä tekee onnelliseks, aurinko ja lämpö! Aika monella on varmaa samanlaisia asioita, mutta näistä elämän "tavallisista" asioistahan se onnellisuus tulee?

  VastaaPoista
 3. ihana postaus!! lisää tälläisiä...en nyt tässä oikeen osaa sanoa mitään ihmeellisimpiä onnellisuuden lähteitä,mutta se kun on niin paljon ympärillä ihmisiä,ja kun vertaa omaa asemaansa kehitysmaiden ihmisiin,niin olemme paratiisissa((= hyvää jatkoa teille.

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus♥ Pieni ilo nyt on ainakin tämä sinun blogi♥

  VastaaPoista
 5. I wish I knew what language this was in so I could translate it. I found you through Bloglovin searching for other teen moms. Your little one is beautiful!

  VastaaPoista