tiistai 22. lokakuuta 2013

Kenkäni mun!

Halusin esitellä mun kengät täällä blogin puolella ilman sen kummempaa syytä, joten tänään vihdoin sain aikaiseksi ne Hannan kanssa kuvata. En mä tiedä kuinka paljon ihmisiä kiinnostaa, mutta tässä nää kuitenkin on! :)


Mun crocs balleriinat! Niinkuin näkyy ne on ollut erittäin kovassa käytössä, koska nää on mukavimmat kengät ikinä! Toi lika ei taida edes lähteä noista kengistä enään. :D Kaikki mun kaverit jotka on näitä kenkiä koittanut on kehunut nää pilviin ja ihan syystäkin <3

Oon saanut nää ite ilmasiks jostain, en tiedä itsekkään mistä nää tuli. Hinnasta en siis osaa sanoa yhtään mitään, mulle ilmaiset. :)Nää on toisiks parhaimmat kengät mitä mulla on! Nää oli tooosi ahkerassa käytössä koko kesän ja nää on edelleen ihan huippu hyvässä kunnossa siihen nähden kuinka paljon näitä oikeesti on käytetty. 

Hanna ja Heidi on ostanut nää mulle H&Mstä ja hintaa tais olla 15e. Ne halus ostaa mulle jotain, koska ostan tosi harvoin itelleni mitään ja olin hetki ennen kehunut Heidin samanlaisia kenkiä. ;)Nää kengät mä oon myös saanut Hannalta, koska ei sopinut sen jalanmuotoon. Näitä en oo vielä käyttänyt kertaakaan, koska säät ei oikein salli enää balleriinojen käyttöä. :D H&Mstä kuulemma myös nää. :)Nää on tällä hetkellä mun uusimmat kengät ja ostin nää Tarjoustalosta ja hintaa oli mun muistaakseni 15-18e. Tosi mukavat jalassa vaikka sainkin näistä jo kaksi oikein mukavan kokoista rakkoa jalkaan. (Valitsin turhan pitkän matkan käveltäväksi näillä ekaa kertaa, omaa tyhmyyttä siis) Ei näiden kanssa kävellessä edes huomaa, että on korkkarit jalassa! :DNää on yhet mun lemppari korkkareista! Niin nätit ja mukavat kävellä. :) Nää oon löytänyt kirpparilta ja hinta tais olla 7e paikkeilla. Erityisen paljon tykkään kun toi kengän sisäreuna on tollanen avoin. :)Nää oon ostanut Seppälästä 7 eurolla. Tähän asti lähestulkoon ainoot avokorkkarit mitä oon pystynyt käyttämään ilman, että toinen on lentänyt tiehensä. Mulla on niin paljon kokoeroa jaloissa, että en oo ennen pystynyt ollenkaan käyttämään avokorkkareita.Nää näyttää jotenkin hassuilta tässä kuvassa, hahah :D Nää oon ostanut mun ensimmäisellä ulkomaanreissulla Teneriffalta ja hintaa oli 10e.Nää on jo tosi monta vuotta vanhat kengät ja ollu tosi vähällä käytöllä sen takia, koska toinen näistä kengistä narisee ja se ärsyttää mua ihan suunnattomasti. Mun muistaakseni tilasin nää joskus Bubbleroomilta, mutta hinnasta en osaa sanoa kyllä mitään.Nää oon ostanut kirpparilta ja hintaa oli mun muistaakseni 8e. Nää on kans jäänyt tosi vähälle käytölle, koska näillä on aika huono kävellä. :DViime espanjanreissulta ostamat korkkarit <3 Oon niin rakastunut näihin kenkiin ja hintaa oli 30e. En oo tainnu koskaan ennen maksaa kengistä noin "paljon". Hahaha! :DNäistä kengistä en osaa sanoa mitään muuta kun, että nää on vuosia vanhat ja mun äiti on tainnut nää jostain mulle ostaa. :DNää ihanat kenkulit löysin kirpparilta 15 eurolla. Tykkään kovasti ja tosi mukavat kävelläkkin! :)


Siinä oli mun kengät. Noiden lisäks multa löytyy jotkut risaset tennarit, feikki perus "crocsit" ja Saulit<3 (eli feikki reinot:D:D:DD) 
Mulla on ajatuksissa tehdä samanlainen postaus Milkan kengistä, vaikka ei sillä niitä taida kun 5 paria olla! :D Koitan saada sen tänne blogin puolelle tässä tän viikon aikana vielä. 


ps. käykää kurkkaamassa mun blogin FB-sivulta pieni video ;)!

13 kommenttia:

 1. Voi apua ku sulla on ihania korkkareita! Mun on nii vaikee niitä käyttää ku oma jalka tosi leveä eli aina hankaa ja tulee rakkoja. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh :/ kyl varmaan löytyy korkokenkiä myös sun jalanmallille. :) Etsivä löytää;)

   Poista
 2. Miten sä oot bongannu kirpparilt noin hyvii kenkii? Ite shoppailen ahkerasti kirpparilla, mutta en osaa kyllä ettiä kenkiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon oppinu vasta nyt ihan lähiaikoina shoppailee kirppareilla :D en mä osaa mitään vinkkejä kertoo, ne vaan sattuu eteen. :)

   Poista
 3. minkä pitunen sä oot ja mikä sun jalan koko on?

  VastaaPoista
 4. hei en kestä noita saappait. Mulle kans tollaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on iiihanat ja niin mukavat jalassaki<3 oee voeeee!
   ps. sua ei oo näkyny salaisessa paikassa mitä en sano ääneen :(

   Poista
  2. Ps. oon tehny comebäkin mutta en oo nähny sua salaisessa paikassa ainakaa varmaa kahtee viikkoo. MISSÄ SÄ OOT GURL. :(

   Poista
 5. Kannattaa kokeilla crocseihin ihmesientä. Se on muutenki semmonen tuote mikä pitäis jokaisessa lapsiperheessä olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en lähtis kenkiä ihmesienellä hankaamaan, mutta laittaisin soodaveteen likomaan joksikin aikaa ja sitten pesisin.

   Soodalla saa kengistä myös hajut pois (:

   Poista