torstai 19. heinäkuuta 2012

päivän kuulumiset

Ajattelin ihan muuten vaan kirjotella tän päivän kuulumiset tänne. :)
Tänään on ollu tosi lämmin ja kaunis ilma pitkästä aikaa. Tuntuu et jatkuvasti vaan satanu vettä ja ihanaa ku vihdoin sai nauttia taas auringosta. :) Tänään on tullut muutenkin vietettyä aika paljon aikaa ulkona, josta oon ihan ilonen.


Aamulla kun noustiin joskus vähän ennen 10 niin mun äiti laitto viestin, et lähdettäiskö mun pikkusiskon kanssa tohon vieressä olevaan liikennepuistoon ja se toi Ennin tänne meille sit vähän ennen 11. Aikalailla siitä lähdettiin heti sit sinne puistoon. Matkalla sinne mä olin ihan jäässä ja kaduin etten ottanu hupparia matkaan, mutta kyllä siellä nurmikolla istuskellessa tuli ihan kunnon hiki ja jonkun ajan päästä oli pakko siirtyä varjoon istumaan.


Meillä oli vettä, mehua ja mansikoita eväänä kun joku 1½ tuntia siellä oltiin ja kerkesin saamaan ihan rusketustakin. Nautin ihan täysillä siitä auringosta ja lämmöstä vaikka tosi tuskasen kuuma jossain vaiheessa tulikin, sai nauttia sentään taas yhden päivän kesästä <3
Hemppu ja minä :)
Mun nenä näyttää ihan järkyttävän isolta ku toi varjo menee tollee jotenki:D


Enni hurjastelee

Kesä<3
Enni sai kokeilla myös poliisiautoa 

Liikennepuistosta lähdettiin sit hetkeks aikaa meille ennen kun äiti pääs hakemaan Enniä. Lähdettiin Ennin kanssa samaa matkaa sit vieressä olevan Lidlin luo ja sieltä suunnattiin grillin kautta Tammelaan mun porukoiden luokse.

Siellä tuli oltua joku kolmisen tuntia ja se aika meni kissanpentujen kanssa touhuillessa ja mustikoita poimiessa. Joku mainitsi jotain mustikoista ja siitä mä innostuin niin kovin, että lähdin katsomaan joko niitä olis kasvanut ja kyllä vain. Siinä mentiin sit minä, Hemppu, Enni ja mun pikkuveli poimimaan mustikoita takapihan metsästä ja mukavasti niitä sieltä löytyi muurahaisista ja paarmoista huolimatta.

Eilen käytiin taas mansikkamaalla ja sieltä ennestään mulla oli jo 4 paarman puremaa ja tänään tuli taas yks lisää. Selkä täynnä punasia läiskiä ja jalassa tosi kipee purema. Pelkkä hipasu siihen sattuu tosi paljon.

Kisulit syömässä :)
mustikkasaalis :D
Mun vanhempien luota mentiin sit Hempun mammalle ja papalle syömään. Tarkotus oli mennä uimassa vielä käymään, mutta oli sen verran viilee jo, et mennään varmaan huomenissa jos on nättiä. :) Sieltä kotiuduttua aloin heti kirjottamaan tätä postausta ja siinä aikalailla meidän päivä sit olikin.

Oikein kiva päivä ollu ku on tullut ulkoiltua niin paljon. Tähän vois mielellään vaikka tottua jos noi säät vaan jatkuis hyvänä. :) Palaillaan taas ~

ps. kysymyksiä saa edelleen lähettää edelliseen postaukseen!

16 kommenttia:

 1. Ihania kisuja :) mul on kauhee kissanpentukuume... mutta ku omistan jo kaks kissaa, nii en voi ottaa enempää ku ei rahat riitä ruokkimaan :C muuten ottaisin kaikki maailman kodittomat kissat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kissat on ihanimpia eläimiä maailmassa<3 mua naurattaa kun toinen meijän aikuisista kissoista saa kans kohta pentuja :'D äitiä ei naurata yhtään kun ne on siellä niillä sit kaikki, jos edelliset pennut ei kerkee luovutusikään ennen ku toiset syntyy :D

   Poista
 2. Näyttää iha 15 vuotiaalta toi sun jätkäs tos kuvas .o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on se hänen poikaystävä? Luulin sitä joksku tyttökaveriks :-D Sori... :(

   Poista
  2. no kyllä on erikoinen näkemys tytöistä sulla :d

   Poista
  3. eka ajattelin, että hän on se sun sisko?! siis semmonen poikatyttö, sit ko sisko löyty, ajattelin hänen olevan sun poikatyttö kaveri. Mutta hyvä että asia selvis ;D Oon hänest joskus paremman kuvan nähny ni siks vähän hämäännyin.

   Poista
  4. Jaaa :D yks mun siskoista on oikeesti ihan pojan näkönen, mutta ei oo täällä blogissa kuvia hänestä ollu :d

   Poista
 3. annatteko te noi kissat pois/myyttekö?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo annetaan. :D aika mahdoton pitää kaikki 5 pentua ja sit kun toinen aikuinen kissa on saamassa myös :D

   Poista
 4. Dead by aprilin paita? Jeejee! (vai näänkö omiani :DDD)

  VastaaPoista
 5. On pakko sanoa että vaikutat kyllä todella kypsältä ikäiseksesi :) Ja on tosi kivaa että ootte noin perhekeskeisiä, tai silai että vietätte paljon aikaa perheen kesken ja vierailette usein isovanhempien luona ym. On tosi hyvä ton lapsenkin kannalta että oppii pitämään suhteita yllä sukulaistensa kanssa :)

  pakko kysyä tähän loppuun vielä että oletko joskus polttanut tai poltatko nyt raskausaikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo tosiaan lähes joka päivä tulee käytyä Hempun isovanhempien luona. :D

   Ja en polta :)

   Poista