torstai 6. syyskuuta 2012

imetysliivit ja sairaalakassi

Tilasin tossa äsken vihdoin ja viimein imetysliivit itelleni... Vähän myöhänen sytytys, mutta parempi myöhään kun ei millonkaan. Oon kyllä aika paljonkin katellu jo netistä aikasemmin niitä, mutta en oo uskaltautunut tilaamaan, koska olin epävarma koosta ja hinnat oli turhan korkeita mun makuun.

Kuitenkin tänään vihdoin heräsin todellisuuteen, että mun on pakko hankkia ne ihan senkin takia, että en omista sopivan kokosia liivejä ollenkaan tällä hetkellä. Yritin kaupoissa kierrellessä ettiä ihan perusliivejä, kun ajattelin et tilaan nää imetysliivit sit vasta synnytyksen jälkeen kun näkee paljon nää tästä vielä suurenee sen jälkeen, mutta ei löytynyt yksiäkään mun kokoa sopivan hintasia. Oikeesti turhauduin niin paljon, koska kaikki kivan näköset liivit loppuu D kokoon... hohhoh.

 
Ton näköset sieltä pitäis sit tulla, toimitusaika oli 2-4 arkipäivää eli väkisinkin menee ens viikon puolelle. No jos ja luultavasti ja toivottavasti joudun sairaalaan huomenna yöks jäämään ja synnytystä aletaan käynnistelemään, niin nää odottelee mua sit kotosalla luultavasti.
Mua jännittää aika paljon huominen. Käynnistystä enemmän mua jännittää se, että jos ne pistää mut kuitenkin vielä kotiin odottelemaan. Toivon niin paljon, että palaisin kotiin sit vauvan ja Hempun kanssa perheenä. 


Sit ajattelin laittaa nyt kun vielä ei oo liian myöhäistä niin mun sairaalakassin sisältöä tänne.



SAIRAALAKASSINI SISÄLTÄÄ

❖ Neuvolakortti
❖ Elektroniikkajutut
          ❖ Kannettava
          ❖ Kännykkä
          ❖ Kamera
          ❖ Laturi+kameran johto
❖ Hygienia- ja kauneudenhoitojutut
          ❖ Shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua
          ❖ Hammasharja ja -tahna
          ❖ Deodorantti
          ❖ Puhdistuspyyhkeitä
          ❖ Siteitä
          ❖ Perusvoidetta
          ❖ Meikit ja piilolinssineste
          ❖ Hiusharja
          ❖ Liivinsuojia
❖ Omat vaihtovaatteet
❖ Vauvanjutut
          ❖ Kotiinlähtö vaatteet
                         ❖ Pitkähihainen body
                         ❖ Paksu potkupuku
                         ❖ Sukkahousut
                         ❖ Tumput, sukat ja myssy
          ❖ Vauvan oma hiusharja
          ❖ Tutti
❖ Naposteltavaa
          ❖ Suolakeksejä
          ❖ Välipalakeksejä
          ❖ Pillimehuja


kuvaa vauvan kotiintulo vaatteista

bodyn ja potkupuvun kuvat lähempää :)

En osaa sanoo puuttuuko multa jotain tärkeetä tai onko mulla ihan liikaa tavaraa mukana, mutta ton verran kuitenkin keksin kassiin pistettävää. Rupesin tässä miettimään vielä kuitenkin, että kannattaisko vauvalle ottaa joku pehmo ihan muuten vaan. Ihan vaikka senkin takia, että valokuvissa olis vauvanlisäks jotain sairaalakankaita pirteempää. :) Katsoo nyt. Huomenna puol 10 aikaa me lähdetään ajelemaan kohti Hämeenlinnaa ja yritän päivitellä sit mitä siellä päätetään jne. Heiheiii!

Vielä masukuvaa tältä päivältä, eli viikkoja 41+4!

28 kommenttia:

  1. huiii jännitän ihan sun puolesta:D! Ps: ihania vauvanvaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saa nähdä miten saan ens yönä unta :D mut petyn varmaan niin pahasti jos ne ei käynnistelekkään vielä vaan lähettää mut kotiin kun oon nyt varautunut siihen. :o mut ei luulis lähettävän kun viikkoja kuitenkin jo tän verran.

      Poista
  2. Voi eii heittäydyn ihan tunteelliseks.. itku melkein pääsee kun ajattelen että sulla on kohta pikkuinen ja ja niin.. <3 Oon niin innoissani teiän puolesta ja voi että oikeasti.. toivon että kaikki menee hyvin ja toivon sulle paljon voimia synnytykseen ja teille kummallekin paljon jaksamista ja voimia tuleviin pitkiin öihin ja päiviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vooi ihana kommentti :D<3 kiitos ihan tosi paljon!^^

      Poista
  3. Kohta se on menoa ! Toivottavasti ainakin... :) Pienellä on tosi söpöt kotiutumisvaatteet :)

    Vielä viime hetken kysymys: Kumpi tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällä toivotaan samaa! :D ja mahdollisen söpöt mä yritinki valita ;>

      me ei tiedetä ollenkaan et kumpi sieltä on tulossa, joten ihan jännityksellä mekin odotetaan että kumpi sieltä mahtaa tulla :)

      Poista
    2. Sun mahan perusteella mä veikkaisin poikaa, mutta toivon teille silti tyttöä.. :)

      Poista
  4. Kannattaa ottaa silmälasit mukaan! Jos siis käytät piilareita ihan huonon näkösi vuoksi! :D ttumainen sitten puolisokeena olla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei kun mun piilarit on ihan vaan värilliset eli ei vahvuuksilla :)

      Poista
  5. Ihanat nuo kotiintulovaatteet :D Ainoa minkä jättäisin pois sairaalakassista on tutti, koska sen tarjoaminen alle 1kk vauvalle voi helposti aiheuttaa isojakin ongelmia imetyksen kanssa :) Mulla oli lisäks myös luettavaa mukana, osastolla meinas tulla tylsää aina kun vauva nukku (= suurimman osan päivästä) eikä ollut vierailuaika!

    Synnytin ite kans Hämeenlinnassa, henkilökunta oli tosi ihanaa ja muutenkin miellyttävä kokemus kaikin puolin :) Paitsi itse synnytys mut siihen nyt ei voinu henkilökunta vaikuttaa hirveesti :D Synnytyksessä ollut kätilö oli tosin ihan hirmu ihana ja henkisenä tukena auttoi paljon :)

    Tsemppiä synnytykseen jos jäätte sinne jo huomenna!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki mietin tota tuttia eka et en ottais mukaan ollenkaan, mut niin moni sano et kyl se kannattaa ihan varmuuden vuoks olla vaikka ei tulis käytettyäkään niin nappasin kassiin sit:) ja toi tietokone menee varmaan lukemisen tilalla :D

      ihana kuulla välillä noinkin positiivista juttua hämeenlinnasta kun aika usein vastaan tulee vaan huonoja juttuja sieltä. Toivottavasti mä saisin kuitenkin ihan positiivisen kokemuksen sieltä:) ja kiitos!

      Poista
  6. Tsemppiä kovasti huomiseen! (:
    Niin ja käy kattomassa niitä perusrintsikoita Lindexiltä tai Cubukselta, kokoja löytyy ainakin DD/E, tai jopa F kuppiin asti (: Hinta ei oo mikään päätähuimaava ja ihan ok ulkonäkökin vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) ei täällä päin oo lindexiä eikä cubusta enkä itseasiassa edes tiedä missä olis lähimmät ;o

      Poista
    2. Hämeenlinnassa on Lindex ja Cubus on ainaki Ideparkissa, joskus jos sattuu liikkuun sielläpäin kannattaa tsekata (:

      Poista
  7. tsemppii janna : )

    VastaaPoista
  8. Mistä kaupasta tilasit noi imetysliivit? On meinaan tosi kivan näköiset! Sulla onkin lähtö sairaalaan jo ihan käsillä! Ei muuta kuin tsemppiä matkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nelly.com tais olla :D ja mun mielestä kivat kans:) ja kiitos:)!

      Poista
  9. oi paljon tsemiä matkaan, toivotaan nyt että saisitte jo pienen nyytin kotiin huomenissa<3 melkeen itku tulee ko mietin, varmasti saa vauveli rakastavan kodin ja vanhemmat! onnea vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) täälläkin toivotaan että saatais pikkunen maailmaan jo huomenna<3

      Poista
  10. Onnea matkaan rakas siskoseni <3 Toivottavasti pienokainen syntyy huomenna (:
    Ilmottele sit kuin käy, jäättekö sinne jne :)
    Tsemppiä ihan tositositositosi paljon täällä peukut ja varpaat pystyssä jänskätään <3 Oot rakas :))) ps. Hempulle kanssa terkkuja (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) juu ilmottelen heti kun saan ite tietää vähän et mitä ne siellä meinaa :)

      Poista
  11. Tuttia ei suositella käytettäväksi, ennenku lapsi osaa kunnolla imeä tissiä, eli noin 2viikon päästä synnytyksestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä silti voi ottaa mukaan tutin :) Meillä esimerkiksi joutu teho-osastolle ja laittoivat siellä tutin, niin kun pääs takas osastolle niin otin oman käyttöön :)Mut voimia & tsemppiä sinne :)

      Poista
  12. Meillä kätilö antoi heti tutin tunnin ikäiselle suuhun, mä vähä ihmettelin kun mullekki oli sanottu ettei kannata tuttia antaa pienelle, mut ei ainakaan haitannut imetystä kun poika ohitti syntymäpainonsa jo parissa päivässä.

    Mä tykkäsin käyttää alussa sellaisia joustavia kaarituettomia liivejä jotka oli pehmeät kun tissit oli täynnä maitoa. Etenkin öisin jotkut semmoset ois hyvät.:)

    Tsemppiä synnytykseen, toivottavasti kaikki menee hyvin!!:)

    VastaaPoista
  13. paksumi ulkopuku pitäs olla kyllä jo näillä keleillä päällä ku lähtee sairaalasta kotiin. ei nuilla vaatteilla pelkästään tarkene.

    VastaaPoista