perjantai 21. syyskuuta 2012

Vähän kuulumisia

Ensinnäkin anteeks, että mulla on tosi paljon vastaamatta kommentteihin, mutta en oo vaan jaksanut. Yritän niihin saada vastattua tässä parin päivän sisällä!

Sit sellasta asiaa niille jotka ei vielä ole huomannut niin myös minä omistan formspringin jonne saa ihan mielelläänkin pistää mulle kysymyksiä! Siellä on niin kovin hiljaista aina, että toivonkin jopa sinne vähän jotain elämää. :D


Meillä on mennyt ihan hyvin. Eilen oltiin siskot ryhmässä ja meni ihan hienosti. Vähän oli itkua, mutta ei mitenkään kauheesti. Kotiin päästyä meidän neiti ei nukkunut ollenkaan vaan oli hereillä 12-19 ja itki jos laski vähänkään sylistä. Usein se nukahti syliin, mutta heti kun laski sylistä niin se jumalaton huuto alko taas. Lähdettiin sit pienelle vaunulenkille samalla kun käytiin kaupassa niin neiti nukahti ja nukku pari tuntia ennen kun herättelin syömään ja ruvettiin yöunille. Ja yö meniki ihan hyvin sit :)

kattokaa meidän neitiä! Se katteli mua tollee useempaan kertaan eilen ja tosi pitkiä aikoja kerralla!
söpöliini 
tältä päivältä :)
Pistin eilen kaikki vauvan kuvat blogiin uudestaan mun blogin osotteen kera, koska mun omia kuvia oltiin taas kopioitu ja käytetty ominaan. Mulla kiehuu niin paljon se, että ihmiset ei voi esiintyä omalla naamallaan vaan täytyy muiden kuvia käyttää. Tätä on tapahtunu mulle jo aikasemmin ja nyt alkanut taas. En todellakaan halua, että mun lapsen kuvia joku muu käyttää niin ajattelin, että ehkä tällä tavalla pystyn pitämään sen kurissa. Esiinnyn joka paikassa missä mulla on tunnus niin nimimerkillä LOVECOOKIE tai laavkuukii. Jos joku törmää mun kuviin jollain muulla nimimerkillä jossain, niin pyydän ilmottamaan siitä vaikka tänne blogin puolelle.

28 kommenttia:

  1. ihania kuvia :) olis kiva nähdä sellanen kuva jossa olisitte koko perhe koossa. Mutta aiheesta toiseen minäkin tiedän omasta kaveriporukasta sellasia, joiden kuvia on käytetty erilaisissa netti sivustoissa :( kurjaa kun tuollaista sattuu. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon itekin miettinyt, että sellasia kuvia pitäis ottaa :) koitan mahdollisimman pian sellasen tänne pistää!:)
      joo, mä oon niin raivoissani ja ajattelin jo poistaa omat kuvat joka paikasta, mutta en oo toistaseks ainakaan niin tehnyt. Viikonloput sinnekkin!:)

      Poista
  2. Voi miten tyttö onkin pieni ja ihana :)

    VastaaPoista
  3. Tosi törkeetä viedä toisten kuvia ! :o hankkisi omia vauvoja ja ottais niistä sitten kuvia ! Ärsyttävää ! // ja sitten mukaviin asioihin, pikkuinen on niin söppänä ! <3 vika kuva äitistä ja tyttärestä on todella suloinen ja kaunis <3 ! Jaksamisia vauvan kanssa ja teitin kuulumisia on mukavaa luettavaa, jatka samaan malliin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis mun vauvan kuvia ei olla mun tietääkseni kopioitu vaan ihan mun omia, mutta en halua että vauvan kuvia käytetään missään vaiheessa niin sen takia pistin niihin ton blogin osotteen, että näin ei kävis:)

      varsinkin pikkuneiti on niin söpö tossa kuvassa missä me ollaan molemmat. :D ihana ilme<3 ja tosi kiva kuulla jos ihan tälläset perusjututkin kiinnostaa :)!

      Poista
  4. Meijän poika oli kans eilisen päivän melkeen koko ajan hereil ja nukku se kai tunnin jossain välissä ja halus kans olla koko ajan sylissä :D Viime yö meni meil kans hyvin :)

    En ymmärrä miten joku ihminen voi olla nii pimee et ottaa toisen kuvii ja esittää et olis sen vauva :( taitaa olla kateellisia ihmisiä sellasseet. Niil ei varmanakaan oo omii lapsii. Mul on blogis silleen et kuvaa ei voi kopioida ja irc-galleriaan en laita vauvasta kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä eilen oli huono päivä meidän molempien vauvoilla :'D

      siis mun kuvia oltiin kopioitu, ei vauvan. Mut sen takia pistin ton osotteen vauvan kuviin, että niitä ei tulevaisuudessakaan kopioitais. :/

      Poista
  5. Itselleni tapahtu kanssa hetki sitten tommonen kuvienkopiointi hässäkkä, mun kuviani oli kopioitu ja näytetty yksittäisille ihmisille joista yksi sitten sattu olemaan oma tuttuni ja kertoi mulle asiasta. Ilmoitin tottakai poliisille asiasta, mutta eivät he kuulemma voi tehdä asialle yhtään mitään!
    Poistin sitten joka paikasta omat kuvani, ei siinä muuten mitään mutta todella ärsyttävää ja hermoja raastavaa touhua tommonen, tottakai ymmärrän että nettiin jos laittaa kuvansa niin ei välttämättä koskaan saa sitä enään pois sieltä :/
    Suosittelen kyllä poistamaan kuvat jos ei halua niitä vääriin käsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä poliisin pitäis oikeesti ottaa vakavemmin nää jutut, koska onhan kyseessä kuitenkin identiteettivarkaus...? Ja tiedän sen, että ei saa välttämättä koskaan kuviaan pois netin syövereistä kun ne sinne kerran laittaa, mutta ei se ketään oikeuta niitä silti käyttämään.

      Niin suututtavaa oikeesti ja oon tosiaan vakavasti harkinnut kuvien poistamista tai sit pistän jokapaikkaan vaan nimimerkin kuvaan samanlailla kun tänne blogin osotteen vauvan kuviin.

      Poista
  6. Ihana takki ja vielä ihanempi prinsessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Toi oli vaan ärsyttävä kun nous koko aika korviin ja joutu oikoo jatkuvasti :D

      Poista
  7. Juu mullekin tapahtu taannoin tää kuvien kopiointi, ja se meni siihen asti että joku oli perustanu mun blogin kuvilla facebook tunnukset jossa oli tosiaan kuvia musta mun kavereista ja mun siskosta, osaan mun kuvista tää henkilö oli sutannu esim mun nenän ja kirjottanu kuvatekstiks ainakin mua loukkaavia, hyi ruma nenä, ei menny hyvin, oon kauheen näkönen yms.
    Ja mun kaverista tehtiin sama... Tuli ihan hirvee tunne, onneks bloggerilla on sellanen ihana ominaisuus, gadgeteissa että kuvat voi suojata kopioinnilta, kun ottaa sen käyttöön ja yrittää avata kuvan niin tulee joku itse kirjoitettava ilmotus, käy ihmeessä kattoo mun blogista:)

    Ihana neiti ja kaikkea hyvää teille koko perheelle!<3
    T. Uskollinen lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oikeesti ymmärrä sitä, että jos ei omasta naamasta kehtaa kuvia pistää niin miks laittaa mitään? ei tarvis muiden kuvia mennä ottamaan... niin törkeetä mun mielestä. :S En tajuu millaset ihmiset tekee tollasta, täytyy päässä olla vähän jotain vinksallaan...

      Kiitos ja kaikkea hyvää sinnekkin!:)

      Poista
  8. Käy ihmeessä katsomassa toi katsw:in mainitsema jutska sen blogista! Se auttaa varmasti edes jotakin! :)

    Tyttö on kyllä tosi suloinen! :>

    Emmaai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, niin mä ajattelinkin käydä pistämässä sen jutskan kans. Oon muutamassa blogissa aikasemminkin törmänny siihen ja ihan kätevä jutska!

      Ja niin tuo on <3

      Poista
  9. toi viimenen kuva susta ja tosta pienestä... :) IHANA!

    VastaaPoista
  10. Valitettavaa että sulle on käynyt kuvies kanssa noin :/ Idiootteja ja sairaita ihmisiä mahtuu tähän maailmaan paljon - valitettavasti.

    Valitettavaa on myös, että suomessa identiteettivarkaus ei ole varkaus.
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Identiteettivarkaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tota en edes tienny ;o no ei ihme sit miks poliisi ei ota näitä juttuja mitenkään vakavasti. :S

      Poista
  11. Vaikka kuviin laittaiskin kopiointieston, ja nuita osoitteitaki, nii ne pystyy valitettavasti kiertään :/ Kuvista voi ottaa printscreenin ja ainaki sillä kuvankäsittelyohjelmalla mitä mä käytän pystyy korjaileen virheitä kuvasta.. Mut on se kyllä melko köyhää et pitää ottaa toisen kuvia ja levitellä eteenpäin, itellä ei vissiin sitte naama riitä ku ei omalla pärställä kehtaa esiintyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mä tiedän, mutta jos toi nyt vähän edes auttais. Ja täytyy aika epätoivonen olla jos jaksaa nähdä noin paljon vaivaa, että saa muiden kuvia kopioitua x__x

      Poista
  12. Oi oi, taitaa tytöstä tulla isona sun näkönen... :)

    VastaaPoista
  13. Oi kun on sievä pikkuneiti <3 Omani syntyy vasta ensi huhtikuun puolella, ei malta odottaa :))

    VastaaPoista