maanantai 8. lokakuuta 2012

iloinen vauva videolla

Neuvolasta ja hammastarkastuksesta palattu kotiin ja neidillä paino noussut ihan tosi hienosti viime torstaista. Nyt vaaka näytti 4035g ja pituus oli 54,5cm jos oikein muistan. (neuvolatäti ei muistanut kirjottaa niitä neuvolakorttiin)
Napa on parantunut ja seuraava neuvolakäynti on kotikäynti 25.10.

Ja sitten postauksen aiheeseen! Mun piti laittaa nää videot jo aamulla laittamaani postaukseen, mutta koska ne latas sen verran hitaasti ja aika oli vähissä niin pistän nää nyt tänne tällee ihan omaan postaukseen:14 kommenttia:

 1. Oi sentään kuinka suloinen!! <3

  Emmaai (:

  VastaaPoista
 2. ihana ! näin sut ja hempun eilen lidlissä ja ootte kyllä niin ihana pikku perhe !! :) <3

  VastaaPoista
 3. Ihana:) Kehrääks kissa videolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kehrää :'D en oo ite ees hoksannu sitä kun vasta nyt :D

   Poista
 4. Ah sun tyttö on niin ihana! sain tänää tietää et mullekki tulee tyttö. en jaksa odottaa enää sitä et saan oman vauvan syliin c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onnea tyttölupauksesta sinne!:) Odotus palkitaan, lupaan :D vaikka se menis sen 2 viikkoa ylikin :D ei harmita et joutu odottelemaan.

   Poista
 5. ihan yliyli suloinen pakkaus <3

  VastaaPoista
 6. koska tulee synnytys kertomuuuuus? ihana vauva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sit kun saan sen valmiiks, muuta en osaa sanoo kun että mahdollisimman pian :D

   Poista
 7. Moikka Janna! Alkuun kiitokset tästä ihanasta blogista, jota on ollu tosi mukava lueskella! Törmäsin tähän itse asiassa ihan vahingossa, ja sitä tulikin luettua koko blogi kerralla alusta viimeisimpään kirjoitukseen saakka :) Harvoin törmää noin fiksuun, kypsään ja itsevarmaan nuoreen naiseen kuin sinä. Ei voi muuta ku nostaa hattua kaikesta siitä rohkeudesta mitä sun teksteistä, valinnoista ja tekemisistä huokuu! Itse olen sua viisi vuotta vanhempi, ja on vaikea kuvitella, miten sitä itse pystyisi moiseen järjestelmällisyyteen ja suunnitelmallisuuteen kuin sä. Toivottavasti jatkat vielä kirjoittamista pitkään! Uskon, että olet varmasti paras mahdollinen äiti pienelle tyttärellesi, ja toivotan teidän perheelle kaikkea hyvää jatkoon! Tsemppiä! // Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä kiitän sua heti alkuun aivan ihanan piristävästä kommentista! Mulle tuli tosi hyvä mieli kun luin tän :) Mä en osaa oikein muuta tähän sanoa kun kiitän sua vielä toisen kerran koska ääää, oon otettu :) Kiitos!

   Poista