tiistai 4. joulukuuta 2012

Kaikennäköistä

Heippahei taas pitkästä aikaa! Ajattelin nyt keretä kirjotella tänne jotain, kun Milka ja Hemppu (joka viettää isyyslomaa taas viikon verran) niin nukkuilee päikkäreitä. Tälläkään postaukella ei oo mitään erikoisempaa aihetta, vaan kirjottelen mitä mieleen tulee. :)

Meille kuuluu ihan hyvää. Jo yli pari viikkoa ollaan nukuttu Milkan kanssa ihan kokonaisia öitä ja jonkinnäkönen rytmikin on meille jo tullut. Illalla 11 aikoihin mennään yöunille ja herätään siinä 9 paikkeilla. Ensimmäiset päikkärit on 12 aikoihin ja siitä eteenpäin vaihtelee vähän päivittäin.



Meillä on nyt kaksi akvaariota kun käytiin toi hakemassa tässä pari päivää sitten. Toi akvaario on ihan vaan miljoonakaloja varten ja kokoa löytyy pari litraa vajaa 60l. Tää on mun ja Hempun makuuhuoneessa nyt kun Milkan sänky otettiin pois ja se nukkuu nyt vaunuissa vallan kun niin paljon helpommin saa sen sinne nukutettua kun sänkyyn. Tässä aika pian se siirtyykin jo ihan omaan huoneeseen. :)


Meillä oli 28.11 neuvola jossa Milkalla oli mittoja 5110g ja 60cm. Pitkä ja hoikka tyttönen siis :)
"Hyväntuulinen vauva olet! Kasvat sopusuhtaisesti omaan tahtiisi. Hiukan vierastat, hymy on herkässä ja ääneen naurat."

Siitä suoraan meille oli joku sellanen vauvaryhmä jossa leikittiin ja laulettiin vauvojemme kanssa ja nyt me ollaan Milkan kans hoiloteltu päivät pitkät kaikkia niitä lauluja. :D Seuraava neuvola meillä on 11.12 ja silloin meidän neiti saa ekan piikkirokotuksen :( nyyh.


100% natural minä :D Äsken napsasin tän.
näytän kauheen leveeltä:D
Ostin ton kuvassa olevan paidan tänään kirpputorilta ja mukaan tarttu myös vaaleensiniset farkkushortsit.
Oon tässä parin viikon sisällä ostanu enemmän vaatteita ku varmaan normaalisti vuoteen ostaisin ja suurin osa kirpparilta. :D En nyt jaksanu kuvata niitä ku en usko että mun lukijoita muutenkaan kiinnostaa kauheesti mun vaatteet :'D

Leopardi kuvioiset sukkahousut 5e
Kiiltävät legginssit 5e
Toi toppi 2e
Vaaleensiniset farkkushortsit 2e
Tummansiniset farkkushortsit 1,50e
Sellanen tiikeritoppi 1e
Farkut 3e
Sellanen söpö rusetti t-paita 7e


Mä alotin joulujutskailut tänään ja paketoin lahjat kisuille ja mun pikkusiskolle Ennille. Mä en oo yhtään jouluihmisiä. Mua ärsyttää se kun siitä aletaan hössöttää jo melkeen pari kuukautta ennen koko joulua. Ehkä siitä tulee Miltsun kasvaessa sit vähän merkittävämpi juhla mulle, mut tällä hetkellä ei jaksais kiinnostaa koko homma yhtään. :D En mielelläni jaksais laittaa mitään joulukoristeita tai valojakaan, mut jos sitä jotain sit. :D


oonpas pyöree tossa blondikuvassa :D toi on otettu 1.3.2011

MUSTA VS. BLONDI
Mä oon ikävöiny jo niin pitkään mun vaaleita hiuksia, että oon vakavasti ruvennu harkitsemaan, että värjäisin pääni taas blondiks. Mun oikee hiusten väri on ihan vaalee (mitä nyt tummunu kun on mustaks värjänny sen verran usein) ja blondia tuccaa ei tarvis välttämättä niin usein värjätä. Mutta se värjäysoperaatio olis kyllä sellanen tappo mun hiuksille, että sen takia mä harkitsen tätä vielä huuurjan paljon. :D


Eikä mulla kai mitään muuta tällä kertaa oo kun Milka ja Hemppukin heräs tossa hetki sitten, heippa!

21 kommenttia:

  1. Tummassa tukassa näytät vanhemmalta. Pidä se! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi olla et näyttää senki takii ku oon pari vuotta vanhempi tummatukka kuvassa kun blondissa :D

      Poista
  2. Aivan ÄLYTTÖMÄN ihana tuo blondikuva! Ihana tukka ja todella ihana tuo kuvaustausta. Ja todella kaunis!
    Mutta on mustakin kyllä kiva:D

    VastaaPoista
  3. Hahhahh, mulla taas on toisin päin, että haikailen tummia hiuksia takaisin. :D Mutta kyllä se on pakko pysyä blondissa, koska aina mä siihen palaan kuitenkin! :D

    VastaaPoista
  4. Mä kans ehdin täs syksyllä jo alottaa vaalennusoperaation, kunnes tajusin, että ei oo enää mun juttu (vaikka itsekin luonnostani pellavapää olen) :P ne välivaiheetkin on niin rasittavia ja blaaa...näytät tummas tukas mun mielest paremmalta :)

    VastaaPoista
  5. tumma tukka, oot paljo vanhemman ja fiksumman näkönen :)

    VastaaPoista
  6. olihan toi näytän pullelle tässä blondikuvassa- juttu läppä? Hui kauhea jos ei ollut! Pidä tumma ja jatka samaan malliin. Olet ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on mun kasvot siinä paljon pyöreemmät kun nykyään, mut voi olla et se on vielä sitä "lapsenpyöreyttä" :--D

      ja kiitos <3

      Poista
  7. Mun mielestä noi blondit on ihanat!!<3 Mut mustat sopii sul kans tosi hyvi, oot nii nätti:)

    VastaaPoista
  8. Kiva kuulla kuulumisia! Ei meilläkään mitään ihme härpäkkeitä ole jouluksi, koska Ada repii kaikkee. Laitoin pari perustonttua ikkunaan, niin jo oli kärpäslätkällä ( en tajua mistä löysi sen!!!) hakkaamaan. Ja pöydällä pari kynttilää.
    Kiva kun yöt menee hyvin! Nukkuminen ihan liian aliarvostettua!!!
    Isotäti

    VastaaPoista
  9. Näyttäisit ihan enkeliltä ilman noita lävistyksiä tossa blodissa! Ihana! :)
    Kallistun kuitenkin mustan puolelle, se saa sut näyttämään vanhemmalta :)
    Kaunis kuitenkin!

    VastaaPoista
  10. Tummat on paremmat! Komppaan edellisiä, näytät vanhemmalta tummien kanssa :-)

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä sulle sopii sekä tummat että blondit, mut jos päätät palata vaaleeseen ni suosittelen aloittamaan sen raidoilla! Niin saat välivaiheista siedettävämmän ja hiukset ei kärsi ihan niin paljon. :)

    VastaaPoista
  12. tummat on paremmat! :) näytät vanhemmalta niiden kanssa :D

    VastaaPoista
  13. Tummat hiukset sopii minusta sulle paremmin :)

    VastaaPoista
  14. Blondit passaa sulle paremmin imo, tummat silmät ja vaaleat hiukset näyttää söpöiltä yhdessä :D tosin varoituksen sanaa senverran, että itse omistin kolme vuotta sitten about yhtä pitkän, tumman tukan kuin sulla ja aloin himassa tekemään värinpoistoja...no katastrofihan siitä tuli ja edelleen mun tukka on usean vuodenkin päästä hamppuinen ja huomattavasti lyhyempi :( eli kannattaa lähteä projektiin varovasti ja mieluummin kampaajalla.

    VastaaPoista
  15. Must toi vaalee on kivempi!

    VastaaPoista
  16. Vaaleet on ehkä vähän paremmat!

    VastaaPoista
  17. Onnittelut kokonaisista öistä! :o muista arvostaa niitä koska todellakaan monella ei niitä pikkuvauvan kanssa oo, toki ihanaa että teillä on:) meilläkin oli ennen ihan ok yöt mutta vähän alle 3kk ikäisestä alkoi heräily tunnin välein,ihan puskista, ja ratkasua en oo keksinyt. siksi pakko muistuttaa että nauti!:-D toivotaan että täälä palataan myös edes parin tunnin välein heräämiseen. Ainiin, pakko sanoo että oon lukenut sun blogia alusta asti ja olin ihan varma mahan ja kaiken muun perusteella että saat pojan! oli jotenkin niiin iso yllätys että se olikin tyttö :D mutta ihana pikkuneiti on, ja tosiaan pikku_neiti ;D meidän poika on 3kk ja 7400g ja 65pitkä, mutta tällä vissiin on joku kasvupyrähdys ja monesti kait pojan on vähän isompia..:)

    VastaaPoista
  18. Noi molemmat on just ne ääripäät, jotka oikeesti käy tositosi harvalle suomalaiselle. Mustat ja platinablondit. En todellakaan sinuna värjäis blondiks, näyttäisit ainakin viis vuotta nuoremmalle. Ja mustista ehkä valuttaisin sitä väriä sinne ruskeaan, luonnollisempaan. Tiedän ehkä yhden tai kaks ihmistä jolle mustat hiukset käy _oikeesti_

    VastaaPoista