perjantai 14. joulukuuta 2012

neuvola ja muuta

Milkalla oli eilen neuvola jossa se sai rokotteen molempiin reisiin. Voi pientä ku molempien pistosten jälkeen alko kauhee huuto, mut onneks äidin syliin rauhottu nopeesti. Reipas tyttö oli <3 Ja eilen neiti oli ihan vähän kiukkusempi ku normaalisti on, mut ei mitään pahasti ollu. :)

Painoa löytyy tytöltä nyt 5360g, pituutta 60,5cm ja päänympärys oli 40,3cm.

"Rauhallinen, jäntevä lapsi olet! Hymyilet ja jokeltelet. Iho siisti ja refleksit ok. Kasvat omaan tahtiisi."

toisessa reidessä on keltanen laastari :)

Mites meillä muuten menee, nohh. Meillä menee ihan hyvin, ei oo mitään erikoisuuksia ollu Milkan kanssa. Ite olin viime viikon lauantai-sunnuntai yön piiiitkästä aikaa Helsingin suunnalla ja oli kivaa. :) Mulla ei oo kuvia oikeestaan yhtään siitä reissusta, mut en mä siellä kovin ihmeellisyyksiä tehnykkään.


Minä, Hemppu ja Milka kaikki kolme käytiin Keravalla tossa keskiviikkona. Näin mun isoveljeä joka näki Miltsun ensimmäistä kertaa ja mentiin samalla mun siskon luona käymään Nurmijärvellä. Vaatteitakin tuli ostettua tosi halvalla seppälästä. Ostin mekon, kaks paitaa, hameen ja pinkit korkkarit. :D Hemppu osti 3 t-paitaa ja neuleen ja kaikki nää makso yhteensä vaan 19,90e. Mut en mä nyt jaksa niitä kuvauttaa samasta syystä kun ennenkää, lukijoita tuskin kiinnostaa :'D


Me tilattiin bumbo-istuin Milkalle tossa viime viikon puolella ja haettiin se postista kai tiistaina. Milka kun ei tykkää sitten yhtään olla makuu asennossa ja sitterikin on liian makuullaan vaikka pistäis korkeimmalle mitä saa. Ei me olla kauheesti vielä Milkaa siinä pidetty kun ihan pieniä pätkiä kerralla näin alkuun. Mut kyllä on tyttö tykänny :)





Ei mulla kai sit mitään tän ihmeellisempää kerrottavaa taas tällä kertaa oo, joten pistän vielä muutaman kuvan loppuun. :)!




niin söpö <3

18 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. en mä tiedä miks, mut siel oli melkein kaikki vaatteet jotain 2-5e :D ja jos oli vähän kalliimpi nii oli -30% alennus viel :D

      mekko oli 2e, paidat oli 1,50e ja 2e, hame 1e ja korkkarit 7e :D

      Poista
  2. Voi ei miten ihania kuvia, Enni kysy multa et missä Milka oikeen istuu :D Sit sanoin no ei ainakaa potalla sit se rupes nauraa... heh eli siis luuli että istuu potalla =))) Milkalle halit! :) T. Miltsun kaks tätsyy :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahahaha :DD vastaan tähän kommenttiin kyl vähän myöhässä kun facebookissaki tästä puhuttiin :D joten ei kai nyt tähän muuta :D

      Poista
  3. Tää on ehottomasti paras teiniäiti-blogi mitä oon lukenu ja usko pois, luen melko monia ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voii oon otettu, kiitos! :) Tosi ihana kuulla jos tykkäät mun blogista! :)

      Poista
  4. tässä ilmottautuu yksi lukija jota ainakin kiinnostaisi nähdä minkälaisia vaatteita ostat jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä myös! :)

      Poista
    2. Nooo, ehkä mä voin tästä eteenpäin kuvailla niitä jos tulee ostettua jotain :D

      Poista
  5. saako noin pieni istuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.pikkupiia.fi/tuote/49/421/bumbo-istuin

      olin näemmä pistäny tän linkin anonyymina ja unohtanu vastata suoraan tähän kommenttiin, mutta lueppas linkin takaa :)

      Poista