perjantai 15. helmikuuta 2013

5kk neuvola

mun piti jo Tiistaina kirjotella tänne neuvolakuulumiset, mutta se ilta menikin sitten kaikkea muuta touhutessa. Mä oon onnistunut kipeytymään... Mulla on tosi kipee kurkku, kauhee yskä ja ääni lähtenyt. Paikoittan mun ääni on kokonaan poissa. Ainakaan toistaseks mulla ei oo kuumetta eikä vastaavaa, ja toivottavasti ei tulekkaan. Kyllä mulla on nyt paljon parempi olo kun pari päivää sitten. Eiköhän tää tästä :)

Mutta niihin neuvola-asioihin!

Milkalla oli tällä kertaa paino noussut liian vähän, mutta pituutta oli tullut hyvin lisää. Milka syö kyllä tosi hyvin ja paljon, mutta en sitten tiedä minkä takia ei toi paino oikein tahdo nousta. Milka kylläkin kakkaa tosi paljon ja on todella eläväinen lapsi. Koko ajan käy jalat ja kädet ja lattialla pyöriskelee minkä kerkiää, eli kuluttaa myös tosi paljon. Vielä ei kuulemma tarvii huolestua, mutta nyt täytyis ton painon lähteä nousuun.

(suluissa edelliset 16.1)
Paino: 6390g (6095g)
Pituus: 68cm (65,5cm)
Päänympärys: 42cm (41,4cm)

"Pirteä ja terhakka vauva olet! Kääntymään olet oppinut ja jaloillesi varaat. Leluihin tartut maistellen. Jokeltelet."

Seuraava neuvola on meillä jo 3 viikon päästä kun neuvolatäti haluaa tota Milkan painoa ja sen nousemista tarkkailla.

Mutta loppuun vielä niitä lupaamiani kuvia mun kännykästä!

nätteinä :D!!

Mutta joo, ajattelin nyt rupee kirjottamaan esittelyä mun harrastuksesta vaikka enpä tiedä miten kovasti teitä kiinnostaa ;) joten se postaus ilmestyy tänne tänään tai lähipäivinä :) moimoi!

9 kommenttia:

 1. Tota painonnousua en stressais, jos on eläväinen lapsi ja syö kuitenki. Meillä mennään -13 käyrällä kokoajan, eikä mitään ongelmia oo ollu.
  koska pituus jne. on normaalia . Jotkut vauvat on hoikkia, niinku jotkut ihmisetkin.

  VastaaPoista
 2. ooi ihana tuo viimeinen perhekuva :)! ja tietenkin myös milkan kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. sun blogi on ihan kuollu

  VastaaPoista
 4. ......joo......lähipäivinä..........ärsyttää ku tykkäsin ennen lukee blogias :-(

  VastaaPoista
 5. hmm.. ootteko te edelliset anonyymit miettineet sellaista vaihtoehtoa, et pienen vauvan kanssa saattaa välillä olla kiireitäkin, jotka menevät blogin päivittämisen edelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja on se kumma kun asiasta ei saa ilmasta! en mielestäni pahasti sanonut enkä tarkottanutkaan !! t. 4kk mamma

   Poista
 6. voi että on muillakin pieniä vauvoja ja uhmaikäsiä jaloissa!!

  VastaaPoista
 7. Milka on kipeenä jonka takia en oo päivittänyt. Yöt on menny niin huonosti että ei todellakaan oo päivisin kun on vapaata niin heti ekaks mielessä blogi. En mä tahalteen jätä bloggaamatta, mutta jos ei kertakaikkiaan jaksa niin ei siitä mun mielestä pidä tuomita. Kyllä mä oon parhaani mukaan aina yrityäny mutta asiat täytyy laittaa tärkeysjärjestykseen.
  Milka on nyt jo paranemaan päin, että jos nyt saisin tässä joku päivä kirjotettua sen postauksen loppuun ja julkaistua sen täällä. Mitääb en lupaa ettei tuu taas kiukkua mun lukijoille. Mut ei kai mulla nyt oo muuta sanottavaa, ootte lukijat ihania, oikeesti :)<3

  VastaaPoista
 8. Mitä hittoa se kenellekään lukijalle kuuluu kuinka usein bloggari tekee postauksia? Ei blogin kirjottajalla oo mitään velvollisuutta kirjotella yhtään sen useemmin kun hänestä tuntuu! Ihme marisijoita!

  VastaaPoista