tiistai 26. helmikuuta 2013

Milkan lempilelut ja -puuhat

Sain viime yönä kun ei uni tullut silmään niin ajatuksen tälläiseen postaukseen. Ajattelin alkuun nyt listata kuvilla Milkan lempileluja ja sen jälkeen kertoa vähän mitä neiti tykkää touhuta :)


Milkan kummi ja sen tyttöystävä lähetti tän pupun Hempun mukana sairaalaan kun Milka oli päivän ikäinen. Nyt pupusta on tullu milkalle ehdoton unikaveri <3Muumihelistimen Milka on saanut ristiäislahjaksi ja nallen kummiltaan joululahjaksi. Molemmilla tykkää leikkiä ihan hurjasti ja maku taitaa olla sitäkin parempi :DTän lentokoneen Milka on saanut joululahjaksi mummilta ja ukilta, eli mun äidiltä ja isäpuolelta. Tää oli yhdessä vaiheessa kaikkein paras juttu, mutta nyt ei enään niin kovasti, vaikka edelleenkin ;)Hempun äiti, eli mamma antoi tälläsen Milkalle ystävänpäivälahjaksi. Tää laulaa ja kaikkee muutakin niin Milkan mielestä se on kai se kiva juttu :)Milka on sellanen elekroniikka hirmu. Aina jos on kännykkä, kaukosäädin, tietokone, xboxin ohjain tai mikä vaan lähettyvillä niin se täytyy saada. :D Milkan täti anto Milkalle sit ihan oman puhelimen sunnuntaina kun sitä nähtiin :) Ja puhelin ei oo oikee, joten no worries. :)


Siinä tais olla Milkan lempparit leluista joten siirrytäänpäs lemppari puuhailuihin -->

oli vähän vaikee ottaa kuvaa kun neiti hyppiä pomppi koko ajan. :D

Hyppykiikku on just paras! Milka viihtyisi siinä vaikka ja kuinka kauan ja osaa jo tosi hyvin kääntyillä ja liikkuakkin siinä. Harmi vaan, että ei voi kovin pitkää aikaa pitää yhteen putkeen vaikka Milka miten kovasti tykkäis. Yleensä ruokaa laittaessa ja siivotessa mä pistän Milkan hyppimään kun se viihtyy siinä niin hyvin ja on kuitenkin koko ajan näkö- ja kuuloetäisyydellä :)Akvaariota Milka tykkää katella tosi paljon. Usein jos neiti on tosi känkkäränkkä niin akvaarion kattelu rauhottaa ja heti tulee parempi mieli. Meillä on siis kaksi akvaariota tällä hetkellä ja molemmat on Milkan mieleen. :D


Apua, sit kaikki ihme sekoilut mitä mä teen niin naurattaa Milkaa. Se nauraa ääneen aina kun tanssin ja riehun sen kanssa. :D en mä keksi enempää, mutta paljon kaikkea Milka kyllä tykkää touhuta ja vauhdikas lapsi on!
Otin noi kuvat tänään hetki sitten :)

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen tapaus <3 hyvä vaihtoehto heti toi leikkipuhelin, jare kun pienempänä rikkoi peräkkäin multa 4 älypuhelinta, kun oli niiiiin kiva kuolata ne kosteusvaurioon asti:D voivoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sisko ei edes kai tiennyt tästä Milkan elektroniikka-addiktiosta vaan ihan sattumalta toi tytölle puhelimen :D

   voi ei! Meilläki väkisin koitetaan saada puhelin käteen ja sitä kautta suuhun, mutta onneks nyt on Milkalla oma kännykkä:)

   Poista
 2. Teillähän näyttäis olevan aikalailla samanlainen meininki kuin meillä! :D Tiiu ryömii salamana syömään johtoja, kaukosäätimiä ja puhelimia. Itsellä on tällä hetkellä 1 lehtisakvaario, josta typykkä tykkää ihan sikana! kahdesta terra-akvaariosta ei kyllä niinkään välitä.. elämä niissä taitaa olla liian rauhallista ;)

  VastaaPoista
 3. Rupes ihan naurattamaan , meillä on vaan pari päivää nuorempi tyttö ja meijän tytsyllä on ihan samanlainen nalle ku toi sydän-nalle ja se on ihan paras, varmaankii siks ku siitä saa nii hyvin otettua kiinni. Sillä muistaakseni oli hattu ja huivikii mut ne on jo hävinny :D

  VastaaPoista