torstai 28. maaliskuuta 2013

Milkan tanssivideo

28 kommenttia:

 1. Tytöstä tulee selvästi tanssija! :D Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 2. IHANA :-------------------------DDDDDDDD <3

  VastaaPoista
 3. Teillä näköjään käytössä kaiken maailman humpuukivehkeet - bumbo, hyppykiikku ja kävelytuoli. Et sentään Baby Björnissä ole (ainakaan todistettavasti) roikottanu, pisteet siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole varmaan ainoa ihminen joka käyttää näitä "humpuuki" vehkeitä lapsellaan! :)

   Ihana Milka <3 Terveisiä pikkuselle...

   Poista
  2. Niii-i, valitettavasti ei ole ainoa..

   Poista
 4. http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=jal00172

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköstä!! Katoin että tuleeko se musiikki siitä milkan "laittesta" mutta eikös sitä soitettu i-padista?

  VastaaPoista
 6. Kävelytelineessä lapsi joutuu olemaan puoli-istuvassa asennossa. Tämä kuormittaa lonkkaniveliä ja voi vauriottaa niiden kehitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minkä takia tuotteita, joista on 100% varmuus, että se vahingoittaa lapsen kasvua ja kehitystä on myynnissä? ihmiset hoi! rupekaa nyt vähän miettimään mitä tänne hölötätte.Lapsella kuitenkin saattaa olla suurempiakin syitä kehityksen vinoon kasvamisessa kuin kävelytelineet yms.. :)

   Poista
 7. Osaaks Milka ollenkaan ryömiä kun on aina jossain laitteessa näissä kuvissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän osaa, takaperin ja sivuille mutta ei vielä eteenpäin.

   ja kyllä milka viettää paljon aikaa myös lattialla eikä läheskään aina oo laitteissa. en pidä edes pitkiä aikoja kerrallaan.

   Poista
 8. Hei haloo anonyymit ja muut,ihan varmasti jokaisella lapsella on tuollainen kävelyopettelutuoli ja hyppykiikku.. Milka ei todellakaan ole ainoa joka näitä käyttää ja niiden käytössä ei edes ole mitään pahaa ja lapset vielä viihtyy niissä mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä päättelit, että "jokaisella lapsella on kävelytuoli ja hyppykiikku"? Meillä ei ole, eikä tule. Ja taitaa lähipiirissäkin olla aika valveutunutta porukkaa..

   Poista
  2. Se, että lapsi viihtyy ei oo mikään peruste. -.-
   Varmaan ne mieluiten söiskin vaan karkkia jos annettais.

   Poista
 9. ihana ku Milka nyökytti päätää ku tos laulettii et "Tommia ei kiinnosta" :D <3

  VastaaPoista
 10. Voi ihanuus :)
  Itselläni useampi lapsi ja on ollu kävelytuolit ym humpuukit käytössä, ihan hyvin ovat kehittyneet, ja tuskimpa siinä kuitenkaan koko ajan on. Naurattaakin hiukan nää kommentit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua naurattaa se, että aina kun näistä aletaan puhumaan niin paikalle pölähtää x "huippujalkapalloilijan/ballerinan/maratoonarin" vanhempaa, jotka on lapsiaan näissä em. vehkeissä raijannu - "eikä tullu mitää!1"

   Ihan yhtälailla kuin selviytyjiäkin, löytyy niitäkin lapsia, joiden lonkkiin ja selkään on tullut ongelmia kävelytelineen tai rintarepun myötä.

   Poista
 11. Nuo kävelytuolit on esim Ruotsissa kiellettykin, koska ovat haitallisia lapsen kehitykselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei me asutaan suomessa ja täällä ei sais mitään vehkeitä käyttää lapsellaan kun lapsi "alikehittyy" kaikesta mikä liikkuukin suurinpiirtein :O

   Miten noi anonyymit oikeesti aina saa jostain pienestäkin asiasta ison haloon................ hohho ja elämän kevät ei muuta voi enään sanoa :))

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Ai kauheeata taas yks anonyymi avautuu täällä, mut miks pitää ees blogia jos ei oikeesti yhtään kestä arvostelua senhän nyt oikeesti tietää että sitä tulee jos täällä avautuu kaikista asioistaan. Ehkä kun te teinit kasvatte aikuisiksi tajuatte että elämässä ei oikeesti aina mee nallekarkit tasan.
  Mä aikuisena ihmisenä en ylipäätään tajua että pitää esitellä täällä raskausmahaansa ja kertoa joka asian mitä tapahtuu. Voi tulla tällekkin blogin pitäjälle aikuisena mieleen että kannattikohan tää. Jos kerta kaikesta pitää avautua pitää myös sillon olla valmis ottamaan negatiivistä palautetta myös. Mutta hei teiniäiti onnea valitsemallesi tielle ja kannattaa ehkä keskittyä oikeaan elämään eikä tähän virtuaalielämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä miks ihmisten on niin vaikee hyväksyä toisten valintoja? Mitä sitten jos itse tekisi toisenlaisia valintoja? Eikö silti voi hyväksyä sitä että toiset nyt sattuvat elämään erilailla? Ja luulenpa että blogin kirjottaja on täysin tyytyväinen valintoihinsa, joten miksi nämä valinnat ovat ongelma ihmisille, jotka eivät mitenkään asioihin liity? Ja mitä tulee kritiikkiin, eipä blogin kirjottaja ole siitäkään pahemmin valittanut ja näyttääpä ihmiset oikein kyttäävän tilaisuutta päästä jostain sanomaan jotain negatiivista. En ymmärrä että mitä te ihmiset saatte siitä että käytte anonyymisti haukkumassa toisia, joiden valinnat eivät vastaa sitä mitä te itse elämältänne haluatte. Itse esimerkiksi en ihaile tuollaista "täydellisyyttä" enkä halua ikinä tulla tuollaiseksi suvaitsemattomaksi aikuiseksi, jonka mielestä kaikki sellainen on väärin mitä ei itse tekisi ;D

   Poista
  2. Mielessä kävi mitä ihmettä tuollainen ''aikuinen'' ihminen sitten tekee lukemassa tällaista blogia?! Kannattaisko sitten keskittyä siihen oikeaan elämään ja jättää tälläinen virtuaali elämä pois?! Selvästi oma elämä tylsää ja huonoa... t. JONNA

   Poista
 14. Samaa mieltä Jonnan kanssa. Säälittävää miten sinä "aikuinen" ihminen kehtaat tulla tänne rääkymään ja leikkimään aikuista. Henkisesti ainakin olet paljon nuorempi kuin moni nuori blogin pitäjä. Häpeä itseäsi ja hanki oma elämä! t. Anna

  VastaaPoista
 15. Aaaw!! Ikinä varmaa oo nähny yhtä sulosta vaavia :') tuli tippa linssiin ku katoin tuon videon ^^

  VastaaPoista