tiistai 7. tammikuuta 2014

Mitä meille kuuluu?


Moikka! Siitä on taas tosi pitkä aika kun oon postannu mitään niin ajattelin koittaa väsätä tähän jonkinlaista tekstiä taas vaihteeks siitä mitä meille kuuluu jne. :)

Mulla on vähän lopahtanut into tähän kirjottelemiseen niin sen takia on nyt tosi hiljaista ollut. Oon keränny motivaatiota ja inspiraatiota kirjoittamiseen, enkä oo pistäny itteeni väkisin kirjottamaan jotain... Haluun kuitenki et bloggaaminen pysyy sellasena mukavana juttuna mulle, eikä muutu mikskään pakkopullaks.

Tän postauksen kuvat on huonolaatuisia webbi kuvia ja osa napattu instagramista, koska en oo kuvannu mun kamerallakaan piitkään piitkään aikaan mitään. Vois taas vähän yrittää... :DMeille kuuluu pääasiassa tosi hyvää, Milka kasvaa kovaa vauhtia ja oppii koko ajan uutta. Sanoja tulee jo tosi paljon ja joka päivä kuuluu uusia. Milka ymmärtää ihan älyttömän paljon asioita kun sitä pyytää esimerkiksi tekemään jotain. Niin hämmästyttävää kuinka nopeesti lapset oppii ja kasvaa. Milka täyttää huomenna tosiaan jo 1,4v. :)


Päivämäärä mun ja Hannan Japaninmatkastakin on lyöty lukkoon ja lähdetään sinne siis toukokuun 30. päivä ja vietetään siellä sellaset pari viikkoa. :) Oon niiiin innoissani enkä malttais millään odottaa, mut aika menee niin nopeesti, et keskityn nyt vaan säästämiseen ja japanin opiskeluun enkä ajattele niin kauheesti sitä päivämäärää, koska muuten ei kerkee mitään. :D


Ostin tossa n. kolme viikkoa sitten meille uusia asukkeja, seitsemän seeprapeippoa. Oikein mukavia lemmikkejä, vaikka äänekkäitä ja sotkee. Jokatapauksessa tosi helppohoitoisia.  Sen viljakäärmeen ostamista siirsin nyt ainakin toistaseks myöhempään. :)

Me kuvattiin Hannan kanssa My day- videopostaus tossa jokunen viikko takaperin, mutta Hannan kone otti sopimuksen irti ja sen joutu uudelleenasentamaan niin koko homma menee uusiks sit tässä joskus.


Ei tällä kertaa muuta, heiheiii! :) <3

7 kommenttia:

 1. huii, jännittääks olla ilman milkaa 2 vk :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jännittää! :D mulla kerkee tulla sitä ihan hirvee ikävä jo viikonlopun aikana. :D mut onneks on skypet sun muut millä voi sit olla yhteyksissä ainaki vaikka sen pari kertaa :)

   Poista
 2. tuleeko milka mukkaaan reissuun?? jos ei niin minne se menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun vanhempien luokse. Osan ajasta Milka on luultavasti myös isänsä luona, koska väkisinkin osuu sen viikonloppu siihen ajalle. :)

   Poista
 3. Täyttääkö Milka oikeesti jo noin paljon <3 Aika on mennyt tosi nopeesti!

  VastaaPoista
 4. Oliks noi linnut kalliita? Oon itekki joskus meinannut ostaa niit :)

  VastaaPoista
 5. Voi että, ihana Milka! Töyhtötyyppi :)

  VastaaPoista