tiistai 13. toukokuuta 2014

Hiusjuttuja ja kuulumisia

Moikka moi pitkästä aikaa taas! Mä lupailin ask.fm puolella kirjotella jonkinlaista kuulumispostausta ja nyt on just hyvä väli sellaselle kun Milka on päikkäreillä. Blogi on päivittäin mun mielessä ja mieli tekee kyllä kirjotella, mutta jotenkin ei vaan saa millään aikaiseksi avata tätä ja alkaa näpyttelemään, mutta nyt!

Kameralla kuvaaminen on jäänyt tosi vähäiselle, joten kuvien laatu tulee olemaan aikalailla huonoa kännykkälaatua, anteeksi tästä. Mun Instagram seuraajat on myös nähnyt varmaan ainakin osan tässä postauksessa olevista kuvista. Täytyis ahkeroitua ton järkkärinkin kanssa ku myöhemmin sit harmittaa ku ei oo hyvän laatusia kuvia tältä ajalta Milkasta. :)

Ensin voisin pölöttää piitkät pätkät mun hiuksista, kiinnostaa teitä tai ei hehe :p


Tucan väri on silminnähtävästi muuttunut ja tulee luultavasti olemaan sininen vielä hyvän tovin... Nää on nyt ollu jo reippaasti yli kuukauden siniset. Mun hiukset alko näyttää uhkaavasti merkkejä siitä, että mun ei todellakaan kannata blondata enää piitkään piitkään aikaan mitään hiuksia. En olis luultavasti tarvinnu enää ku yhden blondauksen niin olis ollu täysin saman väriset ku mun pidennykset, mutta en uskaltanut. Pidennykset odottaa kyllä vaikka vähän harmittaakin. Ihmeen hyvin nää kyllä kesti sen kaiken blondauksen ja mun onnekseni mun hiuksille ei yhtään pahemmin käynyt.


Annan hiusten ihan rauhassa levätä ja käytän vaan näitä värejä jotka ei vahingoita hiuksia. Kävin viikko sit ensimmäistä kertaa kampaajalla sitten Marraskuun 2011. Leikkasin huonokuntoset latvat vaan pois ja hiuksista lähti about 8cm. :'( onneks ei sentään enempää ja nopeesti ne takas kasvaa!

Kampaajan jälkeen otettu kuva

Sit voisin siirtyä seuraavaan aiheeseen; Milka 
Milkalle tuli ikää just 1v 8kk ja neiti puhuu jo todella paljon. Osaa jo oikeestaan kaiken kertoa ääneen jos on vailla jotain jne. Tänään itseasiassa tuli kokonainen lause, mutta varmaan puoli vahingossa :D Jätin tyhjän maitopurkin pöydälle ja Milka osoitti sitä ja sano ihan selvästi "Maito on loppu". On se vaan iso tyttö jo Milkalla oli lääkärineuvola viime Torstaina ja kaikki oli erinomaisesti. Hoikka Milka on edelleenkin, mutta omalla käyrällään kasvaa tosi hyvin. Seuraavana päivänä neuvolasta Milkalle iski sit silmätulehdus joka on kyllä saatu jo hyvin kuriin silmätipoilla ja silmävoiteella. Viimeks videolla kerroin Milkan korvatulehduksesta, niin se jäi onneks vaan siihen yhteen eikä lähtenyt uusimaan, jes!


Japanin matka lähestyy ihan tositosi kovaa vauhtia... Matkaan on enää 17 päivää! Vähän alkaa jo puntit tutista.

Mut ei mulla mitään tän kummallisempaa kerrottavaa oo tältä erältä. Askissa lupauduin kans tehdä tän viikon aikana postauksen mun asunnosta, mutta tarkempaa ajankohtaa en osaa kertoa. Haluutteko te nähdä mun asunnon ennemmin videolla vai kuvilla esiteltynä?:)

1 kommentti:

  1. Tee videolla ja si kuvina vähän tarkennat :) eli molemmilla :p

    VastaaPoista