perjantai 7. maaliskuuta 2014

Pieni video ja kuulumisiaMoikka! Kuvattiin eilen Milkan kanssa pieni video, kun sellasta pyydettiin. :) Videolla ei oo mitään sen ihmeellisempää aihetta, kunhan leikittiin ja sellasta. Mua ärsyttää ku tossa videolla ei oo mattoa lattialla, mut saan siihen tänään maton! :D Siellä oli matto, mut otin sen olohuoneeseen, koska en tykänny olohuoneen matosta. Nyt saan sinne vaaleenpunaisen lasten maton ja mun sisko menee tänään IKEAan niin halusin sieltä kaks sellasta pientä lastenmattoa lisäks tonne. Voisin koittaa vihdoin ja viimein tehdä sitä asuntopostausta kun saan Milkan huoneen kunnolla kuntoon taas. :)

Mitä meille muuten kuuluu? Hyvää. Milka on parantunut jo tosi hyvin ja antibiootit loppu tänään. Nyt toivotaan vaan, että korvatulehdus ei lähde uusimaan. Milkalla on tänään isä-viikonloppu, eli Milka menee isovanhemmilleen viikonlopuksi. Mä en vielä ite tiedä varmaksi mitä teen, mut enköhän jotain keksi. :)

Milka nukkuu jo ihan kunnolla sen omassa "isojen tyttöjen sängyssä". Meillä kävi siihen siirtyminen tosi, tosi helposti ja hyvin on menny koko tän ajan mitä se on jo nukkunut siinä! Odotin tosi paljon pahempaa taistelua nukkumaan menemisen suhteen, mut ensimmäisillä unilla jo Milka tuli vaan kolme kertaa pois. Oon niin ylpee mun tytöstä <3Kuten videolta jo varmaan huomasitte niin mun hiukset on taas melkein blondit. :D Ostin uudet pidennykset niin mun täytyy värjätä omat hiukset niiden värisiksi ennen kun värjään pidennyksiä minkään väriseksi. Mulla on vielä ihan auki se minkä väriseks mä värjään mun omat hiukset ja pidennykset. Se väri tulee pysymään päässä sit ainaki sen aikaa ku pidennykset on käyttökelposet.

Tykkäsin liloista hiuksista tosi paljon, mut toisaalta kerkesin vähän "kyllästyä" jo niihin. Ja haluisin myös käyttää hyväkseni tän hiusten vaalennuksen ja vaihtaa hiusten värin kokonaan. Vaaleanpunaista oon miettinyt, koska ne mun piti alunperinkin värjätä, mut suunnitelma muuttu kesken värjäyksen lilaan.


Ei mulla kai tällä kertaa mitään muuta, palaillaan! :)

16 kommenttia:

 1. Ihana Milka ♥ ja hei pidä noi blondit, ne on niin nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on :) ♥ ja kyl mä ainaki jonkin aikaa pidän blondit :D

   Poista
 2. Voooi Milka <3 Ja toki sinäkin! :D

  VastaaPoista
 3. Punaiset ois kivat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. punanen on tosi vaikee saada pois sit hiuksista jos alkaa kyllästyttää.. En usko et sen takia punasia viitsin värjää :D

   Poista
 4. Ihana video ja Milka :) Vaikutat kyllä niin hyvältä äidiltä, ihanan iloselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon ilonen :--) Milka on asia joka saa mut tuntemaan niiiiin suurta iloa ja onnea <3 tietenki joskus myös hermoromahdus lähellä, mut onneks harvemmin hahaa :D

   Poista
 5. Hei!
  Olemme ja terveydenhoitaja- ja kätilöopiskelija Tampereen ammattikorkeakoulusta. Teemme opinnäytetyön aiheena nuoret äidit, ja sen on tarkoitus valmistua syksyllä 2014.
  Olemme tutustuneet kirjoittamaasi blogiin ja toivoisimme voivamme käyttää sitä osana opinnäytetyömme aineistoa. Kaikki valitsemamme blogit käsittelevät nuorena äidiksi tulemista, ja tarkoituksenamme on tuottaa terveysalan ammattilaisille tietoa, miten tukea nuoria äitejä.
  Opinnäytetyössämme muutamme tekstissä esiintyvien henkilöiden nimet, emmekä julkista blogin tai kirjoittajan nimeä.
  Olisimme kiitollisia, jos saisimme käyttää blogiasi opinnäytetyössämme! Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen anna-stiina.ylimaa@health.tamk.fi, mikäli tulee jotain kysyttävää. Kiitos jo etukäteen :)

  Anna-Stiina Ylimaa ja Noora Oinonen

  VastaaPoista
 6. Voi löysin sun blogin vasta nyt, ja voi että mikä söpöliinni pikkunen! tai emmä tiiä onko sun tyttö ennää niin pikkunen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tyttö on nyt melkein 1v 9kk :) aina se on mun pikkunen <3

   Poista
 7. Onko sulle kukaan koskaanu sanonut että näytät salattujen elämien Aamulta?! Varsinkin noilla vaaleilla hiuksilla! Miten voiki olla noin paljon samaa näköö. :D Herttinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, ei oo kyllä sanonut :D Bill Kaulitzin ja Henna Kalinaisen näköseks mua on kyllä sanottu, enkä ainakaan jälkimmäisestä oo niin kovin imarreltu :D

   Poista
 8. Sulle olisi haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista