perjantai 23. toukokuuta 2014

Uudet jutut ja päivän kuvia

Moii! Ja taas mä oon päivittelemässä täällä, toivottavasti näitä postauksia ei tuu liikaa teidän makuun, mut kerrankin kun on täysi motivaatio tähän hommaan niin todellakin käytän kaiken hyväkseni! :D

Kävin taas tänään kaupoilla ja mukaan tarttui Milkalle uusi kesähattu, itselleni kesähattu sekä kengät. Nyt saa kyllä tää shoppailuvimma loppua...

Hattu: Seppälä 7,95e
Mä oon aina tykänny tälläsistä iso lierisistä hatuista ja nyt päätin sit ostaa, koska tarvitsin hattua. Huomas heti kun oli vähänkin aikaa auringossa ilman hattua niin kauheen heikottava olo. Mut tällänen päässä keikuttelen sit menemään ainakin niissä asukokonaisuuksissa mihin tää sopii. :)

Kengät: City-market 10e
Kuvassa nää näyttää puna-pinkeiltä, mut todellisuudessa on oranssi-pinkit. :) Tykästyin noihin jostain syystä heti eilen jo kun kierreltiin siellä, mut jätin ostamatta. Tänään sit Hanna yllytti mua ostamaan nää ja niin mä kiikutin ne kassalle. Kengissä oli hintalappu 20e, mut kassalla ne olikin vaan 10e eli onneks ostin!

Milkan hellehattu: KappAhl 7,95e
Huusin Milkalle heti noiden kuvien jälkeen "Tuu äkkii pois sieltä ettei sulle tuu punkkeja!!!" Vihaan punkkeja niiiiiiiiin paljon ja oon tosi neuroottinen niiden suhteen. Ne on niin rumia ja ällöttäviä otuksia, hyrrrrr menee oikein kylmät väreet kun niitä ajattelee. Mulla ei oo onneks ollut koskaan punkkia (kop-kop-kop) ja toivottavasti ei tulekaan. Eläimillä niitä oon nähnyt liian monta kertaa. :D


Kateltiin Milkin kans muurahaisia :)

OOTD
Päivän asu höystettynä uusilla jutskilla!
Pistän vapaapäivä videon lataamaan ens yöks ja luultavasti ja toivottavasti huomenna se on ladannut sit jo. :) Palaillaan hei!

13 kommenttia:

  1. Voi tätin kulta on niin söpis, ja siskoni myös <3 Ootte ihania.. tuituitui <3 <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia taas kerran! Ei todellakaan haittaa, vaikka päivittelet hurjasti, todella kesäisiä kuvia ollut ja kun itse istun tällä hetkellä kipeänä sisätiloissa, on ihanaa että on luettavaa :) Innoissani odottelen videota, toivottavasti saat jo tänään lisäiltyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Piti saada julkaistua jo tänään, mut oon nyt kahtena iltana unohtanu laittaa videon latautumaan youtubeen :( jos ens yöks muistais sit!

      Poista
  3. Oon rakastunnu sinnuu. Kaunis kaaaunis naine

    VastaaPoista
  4. Nättejä kuvia, Milka on niin söpö :) Musta toi vika ois hieno kansikuva tänne blogiinki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on :)<3 ja niin vois sopiakkin banneriks toi! :D

      Poista
  5. Wau toi viimenen kuva! Hyvän suuntaan menossa tää blogi :D Videoo ootelessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tykkäät :) hyvänä koitan tän pitääkin

      Poista
  6. Ihana tuo hame, mistä se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen joskus pari kuukautta sit citymarketista :p tais olla poisto tuote ja maksoi enintään 3e :D

      Poista