maanantai 30. heinäkuuta 2012

Turhaa ja vähemmän turhaa

Hempulla on tänään ensimmäinen työpäivä ja oon siis yksin kotosalla. Ajattelin ihan nopsaan vaan kirjotella jotain, koska ei mulla oo oikein mitään tekemistä tällä hetkellä. Mulla on ollu niin kovin tylsää, oon vaan kattonut telkkaria, tiskannu, imuroinu ja keittäny tutit ja pullot. No ehkä tähän täytyy tottua :D


Kohta puoliin voisin alkaa sairaalakassia pakkailemaan, koska ei tässä oo enään kun 4 viikkoa laskettuun aikaan ja 1 viikko siihen että tää pikkunen on täysaikanen! Hui oikeesti kun aika menee nopeesti. Teen siitä erillisen postauksen jossain vaiheessa, että mitä mä oikeen sinne pakkaankaan. :)

masukuvaa raskausviikoilta 36+1


Lisäsin vielä loppuun vauvan sängystä kuvan, koska en oo tainnut koskaan ennen tänne kuvaa tästä pistää. Nyt kun on lakanat, verhot ja kaikki muukin valmiina niin ton näköinen siitä tuli :) On meillä pinnasänky tuolla pienemmässä makuuhuoneessa jo valmiina, sit kun vauva on sen ikänen että ei tässä uskalla enään nukuttaa niin siirtyy sinne nukkuilemaan.

No ei kai mulla erikoisempia. Kertoisin muuten nyt viikonlopusta, mutta kun Hempun kännykässä on jotain kuvia mitä otettiin niin ajattelin et kirjottelen viikonlopun kuulumiset ja tekemiset sit kun saan ne kuvat kans laitettua. :)

Mut palaillaan viimeistään keskiviikkona kun mulla on se äitiyspoli käynti, jee en malta odottaa!

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. minäki tykkään ihan hurjasti ja sitten vieläkin enemmän kun asukas sinne saapuu :)

      Poista
  2. "Jes!" pääsi suusta, kun huomasin että uusi postaus tullut :) Ihana tuo vauvasänky ja nuo tuttipullot.. voi että <3 :) Oon niin ilonen teiän puolesta tän koko jutun suhteen, vaikken edes teitä tunnekaan :)

    Miten muuten, kun oot raskaana ja on näitä helteitä nyt rantautunut suomeen, onko olo jotenkin vaikeampi tai siis vaikeampi olla tms.? Mietin sitä just tänään kun meinasin pökrätä lämmön takia, että jos olis vielä iso maha painamassa, miten sitä kestäis, vai tuntuisko mitenkään erilaiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kuulla, että joku noin kovasti tykkää mun blogista :D Ja ihana ku oot ilonen, minäkin olen :)

      En mä ainakaan huomaa, et olis mitenkään vaikeempi olla kun aikasempinakaan kesinä. Ainut mikä oloa tukaloittaa on se, että joko vauva tai kohtu painaa kylkiluihin niin pahasti, että inhottava vihlominen tuntuu nykyään päivittäin. Mutta toikaan ei kuumuuteen liity :D

      Poista
    2. Joo kyllä tykkään sun blogista :D Ensimmäinen blogi jota oikeasti luen ja seuraan, enkä vain silmäile.

      Okei :) Olis luullu, että se jotenkin vaikuttais, mutta hyvä jos ei sulla vaikuta :D

      Poista
    3. joo mä oon kuullut kans ja keväällä jo valmiiks tuskissani odotin helteitä, mut positiivisesti yllätyin että ei ne yhtään sen tukalampia oo kun viime vuosina :D

      Poista
  3. oi vitsi toi sänky on ihana ! :) ja söpö masu :)

    VastaaPoista
  4. Etkö aio imettää kun noin kovasti olet tuttipulloja hamstrannut?

    Me ostimme yhden tuttipullon varulta, jos käykin niin ettei imetys lähde sujumaan.. tähän asti sitä ei ole tarvittu ja kerää pölyä tiskikaapissa.. :D meidän neiti on siis 3kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aijon imettää, mutta tarvii niitä pulloja olla että äitikin voi joskus lähteä jonnekkin ilman että täytyy murehtia vauvan ruokailusta. Ja en oo itse yhtäkään pulloa ostanut, joten määrään en oo voinut vaikuttaa :D

      Poista