maanantai 16. huhtikuuta 2012

kuulumisia

Oon ollu aika laiska nyt kirjottelemaan, mut ajattelin nyt pistää vähän kuulumisia tänne.
Blogin päivittely koulussa vie voiton opinnäytetyöltä :---D

Käytiin eilen kattomassa asuntoa poikaystävän ja sen äidin kanssa. Se oli tosi kiva 58neliöinen kolmio, ihan siisti ja kaikkee, olis ollu just sopiva mulle, poikaystävälle ja vauvalle. Siin oli kaks makuuhuonetta joista toinen oli vähän pienempi, keittokomero ja yhdistetty olohuone ja ruokailutila. Sijainti ihan keskustassa, ei minnekkään pitkä matka. Vuokrakaan ei todellakaan ollu paha. Rakastuin siihen kovin ja mikä parasta se mies lupas sen asunnon meille. Oltais tänään kirjoteltu sopimukseen nimet alle ja tällee.

Mutta... se mies soitteli eilen illalla sit vielä "Nyt kävi näin, että annoin tän asunnon sittenki vanhemmalle pariskunnalle." Mua niin ärsyttää se, että ihmiset lupaa asioita ja sitte peruu sen. No hänen asuntohan se on, mutta silti niin raivostuttavaa ja mun mielestä niin törkeetä. No onneks tässä on aikaa etsiä ja kattella asuntoja ja pidän teitäkin ajan tasalla näistäkin asioista. :)

Ei viikonloppuna pahemmin mitään muuta erikoista ollu kun toi asunnon kattominen. Käytiin eilen myös meillä kotona poikaystävän ja sen vanhempien kanssa, kun mun äidillä oli synttärit. :) Ens viikonloppuna olis tarkotus mennä synttäripippaloihin. Piiitkästä aikaa ei olla missään oltu.

Huomenna rakenneultra! En meinaa pysyy pöksyissäni ku haluisin jo niin kovin nähä pikkusta taas ja tietää miten kovin se on kasvanu. Pistelen niitä ultrakuvia sitten varmaan jo huomenissa.
Poikaystävä pääsee huomen aamulla ajelee tännepäin päiväks, et pääsee sinne ultraan mukaan. Joutuu kuitenki vielä samana päivänä lähtee takasin armeijaan.

Seuraava neuvola on vasta 7.toukokuuta. Sillon katellaan noit äitiyspaketti ja tuki juttuja.

ei kai mulla mitään ihmeempiä. Blogin ihan alareunasta pystyy seurailla nyt raskausviikkoja kun pistin sinne tollasen jutskan. :D Heippaheiii.

Ainiiiin, pikkuisen tuleva kummi, yks mun parhaimmista ystävistä kirjoitti blogiinsa musta ihanan postauksen:
http://rainingcandydreams.blogspot.com/2012/04/asiaa-rakkaudestaystavyydesta-ja.html
^käykää lueskelemassa. :)

4 kommenttia:

  1. kuinka tyhmää tollanen et eka luvataan, mutta sitten perutaanki :( kivan postauksen oli kaveris kirjottanu! mielestäni on hienoa, että pidät lapsen, iästäs huolimatta. Eikä ikä kerro kypsyydestä mitään, sehän on vain numeroita. Susta tulee varmasti hyvä äiti (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :) kieltämättä olin hieman raivoissani sen puhelun jälkeen, ärsyttävää ku kerkes niin innostuakkin. ):

      Poista
  2. Tosi hienoa ja aikuista toimintaa =(. Vaikka olettekin nuoria, pitäisi kohtelun kuitenkin olla "aikuisilta" asiallista. Tietysti vuokranantajalla on vapaus valita vuokralaisensa, enkä nyt taustoja tiedä, että voisi sanoa miksi päätyi moiseen ratkaisuun. Kuitenkin vaikutatte ihan fiksulta parilta, joilla tuntuu olevan kummankin vanhempien tuki takana. Ihmettelen suuresti että teitä kohdeltiin näin, jos vielä "anoppikin" oli mukana.
    Toivottavasti löydätte kivan asunnon. Ei kaikki "aikuiset" ole onneksi tollasia.
    Kirjoitan siksi "aikuisista" kun varsinkin näissä vauvablogeissa aina puhutaan iän tuomasta kypsyydestä.... sitähän tää on. Vaikka piäisi olla iän mukaan aikuinen, ei sitä silti ole. Luottavaisin mielin tulevaisuuteen katsoen jatkan blogisi lukemista,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mekään tiedetä miksi sittenkin päätti ottaa vanhemman pariskunnan vuokralle. Puhelimessa mainitsi että oli kuitenkin luottotiedot tarkistanu ja niissä ei mitään vikaa, joten oli kuitenkin sen verran tehnyt. Kovin valitteli että kun jokainen tarkistus maksaa sen 15e. :D Ja kiva jos tykkäät blogiani lueskella :)

      Poista