keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

pienimuotoista avautumista

Sitä vaan, että en vaan ymmärrä sitä miten ihmisillä voi olla niin paljon mun raskautta vastaan. Mä en oo niiden elämään vaikuttamassa millään tavalla ja jos mun blogi ei miellytä, niin miks pitää lukea? Mun ikä ei pitäis olla kenellekkään teille mikään murhe, kun mun tämän hetkinen tai saati tuleva elämä ei teidän elämiinne liity millään tavalla.

Ja noihin pettämisjuttuihin mitä nyt on ollu ainakin muutamalla sivustolla haluun vaan sen verran sanoo, että ei hyvää päivää. :D mistä ihmiset näitä keksii?

Mulla ei oo ollu minkäänlaista tarvetta edes miettiä toisia, koska oon oikeesti rakastunut. Ne ihmiset, jotka oikeesti tietää mitä rakkaus on niin tietää, ettei haluu millään tavalla satuttaa sitä toista. Mä oon onnellisempi mun poikaystävän kanssa ku oon koskaan ennen elämässäni ollut. Se välittäminen ja rakkaus mitä myös häneltä mulle välittyy on sellasta mitä ei voi ees kuvailla. Joskus oikeesti mua alkaa jopa itkettää ku mietin miten onnellinen oon.

Tää asia on nyt mun osalta loppuun käsitelty, mut jos te kerta niin paljon tahdotte paskan puhumisen aiheen musta, niin mikäs siinä. Jauhakaa paskaa sydämienne kyllyydestä.


Kiitän ja kuittaan. :)

42 kommenttia:

 1. Minä vuonna sun poikaystävä on syntyny? (siis en viittaa tällä mitenkään tohon pettämiseen, vaan mietin vaan kun oon seurannu tätä sun blogia mut se ei oo käyny ilmi:>)

  VastaaPoista
 2. Käyhän se ilmi, että kirjoittajan poikaystävä on armeijassa niin kyllähän siitä jokainen voi päätellä minkä ikäinen on ;)
  Mutta toivotan tsemppiä tulevan vauvan kanssa ja raskausaikaan tottakai myöskin, sun blogia on ilo lukea olen itse ollut saman ikäinen saadessani esikoisen ja nyt on toinen tulossa olen 25-vuotias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Onnea sinnekkin tulevasta vauvasta ja odotukseen :)

   Poista
 3. Niin no joo käy ilmi että on armeijassa eli oletettavasti vähintään -92, mutta jos satut tietämään niin ei ole mitään tiettyä armeijaanmenoikää, vaan sen asepalveluksensa voi kukin suorittaa milloin parhaaksi katsoo 18-29 ikävuoden välillä. Että kun tuo haitari kuitenkin on aika laaja, niin siksi kysyin blogin pitäjältä, anteeksi jos se sinun pyllyäsi liikaa kutittaa:)

  VastaaPoista
 4. tsemppiä! haters gonna hate. oon ite kokenu sen ku kaveripiirissä joku on raskaana, ja hyvä äiti siitä on iästään huolimatta tullu. toiset on sitte vähä kympsemipä ku toiset, ei kaikista oo 30-vuotiainakaan äideiks.. mutta mun mielestä vaikutat tosi fiksulta ja uskon et kaikki menee hyvin raskauden osalta ja susta tulee hyvä äiti, vaikka oot nuori.(: sekava kommentti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan hyvin mä ymmärsin kaiken mitä tää kommentti sisälsi. :)
   Kiitos kivasta kommentista :>

   Poista
 5. Oot ihana, älä välitä paskanpuhujista ja susta tulee varmasti tosi hyvä äiti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en välitäkkään. :) En oo koskaan osannut ottaa tällästä itteeni. :D
   ja kiitos :)

   Poista
 6. puhut ihanasti rakkaudesta :> tsemppiä sun raskausaikaan, se ei oo välttämättä kaikille helppoo joten älä ainakaan noista paskanpuhujista ittees ota!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en otakkaan, antaa toisten puhua jos niin kovin tahtovat. Minä, poikaystävä ja mun läheiset kuitenkin tiedetään mikä on totta. :) Ja kaikkeen mä oikeastaan oon varautunukki siinä vaiheessa kun aloin blogia kirjottamaan. Ja kiitos (:

   Poista
 7. Mun mielestä on hianoa jos poikaytäväkin on mukana tässä ! JA toienn on se etttä sää uskalllat puhuu tästä niin avoimesti ! Ja mun mielestä on kiva luek tätä blogia ! Ja he jotka paskaa puhuvat saattavast olla vain kateeellisia siitä etä uskallat puhua asiasta näin avoin ! Onnea enennkaikkea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä on hassua, että äideistä joilla ei ole isää mukaa kuvioissa puhutaan juuri tämän takia paskaa, ja nyt kun mulla on niin sitten pitää keksiä tollasia pettämistarinoita. :D

   ja kiitos paljon. :)

   Poista
 8. Voi muru, et ansaitse mitään pahaa. Susta tulee tosi hyvä äiti teidän pikkuiselle, tiedän että tiedät sen itsekkin :) Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos tollaset paskanjauhamiset! Niin ja äitiys ei onneksi katso ikää ja sä oot mun mielestä enemmän kuin KYPSÄ äitiyteen :)

  Toivottavasti nähdään taas pian rakas siskoseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos siskosein. :) En mä tollasista välitäkkään ja antaa ihmisten puhua jos niin tykkää. :D

   Poista
 9. Kaikenlaisia ihmisiä sitä riittääkin. Eikä se varmaan ikinä lopukaan toi selän takana puhuminen, mikä on taas harmillista. Mutta onneksi on ihmisiä jotka osaavat olla asiallisia, tukevat/tsemppaavat ja ovat muutenkin ystävällisiä.. Teiniäitiydessä ei mielestäni ole mitään erikoista tai ''vikaa'', kunhan äidiksi tuleva hoitaa vastuunsa (ja isä myös!). Tai jos luovuttaa lapsen adoptioon/tms, niin ei tee sitä hetken mielijohteesta ja sitten taas yritetään saada lapsi takaisin.

  Mutta nyt toivotan vain onnea lapsesta ja voimia raskauteen ja sen jälkeiseen elämään :)
  Vaikutat ihmiseltä joka iloitsee pienistä asioista eikä stressaa turhista! Se on hyvä alku äitiydelle muun muassa :)

  (itse toivon lasta.. Ei olla edes yritetty. Lapsiakin olen hoitanut yli 10 vuotta :D)

  -Miri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään usko että loppuu, kai se on ihmisen joku peruspiirre tai jotain. :D Pakottava tarve ainakin.

   Kiitos paljon kivasta kommentista ja toivottavasti sinnekkin sitten joskus tulee lapsi, vaiko?:)

   Poista
 10. Tsemppiä sinulle tosi paljon. Olen itse poikaystävän kanssa suunnitellut pikkuista. Mutta päädyttii siihen, että ollaan seurusteltu vasta niin vähä aikaan ni odotetaan hetki. Lueskelen blogiasi anonyymina ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Ihan järkevästi ajateltu, jos siltä tuntuu :)

   Poista
 11. Nyt en voi olla kommentoimatta. Taas on joku sellainen asialla, kenellä ei omassa elämässä tapahdu yhtään mitään. Eikä ilmeisesti ole ollut kaverillekkaan mitään kerrottavaa, niin sitten pitää keksiä toisista jotakin skeidaa. Ohjeeksi voisi sanoa hankkikaa elämä, mielellään oma.
  Vanhempien pitää olla tuki ja turva niin hyvässä kuin pahassakin oli sitten 5v, 16v tai 30v ja kodin paikka jonne voi aina tulla on tapahtunut mitä tahansa. Minulla on ollut hyvä koti ja nuoret huolehtivat vanhemmat. Enkä jaksa olla uskomatta, etteikö teistäkin olisi siihen. Vanhemmuus ei katso ikää joistakin ei siihen ole koskaan. Jokainen lapsi on oma persoonansa, valmista käyttöohjetta ei ole.

  VastaaPoista
 12. tää Forssa on aina noita paskanpuhujia täynnä :) paljon paljon onnea teille :) !

  VastaaPoista
 13. Vaikutat tosi fiksulta ja olen varma että sinusta ja poikaystävästäsi tulee hyvät vanhemmat! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 14. Jokaisella ihmisellä on oma tarinansa, oikeasti kukaan meistä ei voi tulla sanomaan toiselle miten kuuluu elää. Tärkeintä, että kykenee kasvamaan ja oppimaan läpi elämänsä. Onnea sinulle kovasti :)

  VastaaPoista
 15. Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta pakko kommentoida, että olen 100. lukijasi! :D Onpas siistii.. vielä on osa juttuja lukematta, mutta hyvlätä vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et tiedäkkään kuinka paljon mua häiritsi se, että lukijoita oli 99 :---D ja kiva jos blogi miellyttää:)

   Poista
 16. Täytyy sanoo, että olin tosi ilosesti yllättyny ku lukasin blogis läpi :) Oon seuraillu aika paljoki näitä nuorempien odottajien ja äitien blogeja ja suurimmaks osaks tuntenu suurta kauhua ja myötähäpeää, vaikutat tosi fiksulta ja uskon, että sinusta voisi oikeasti olla tähän hommaan:) en halua näitä muitakaan vähätellä, mutta ainakin kirjotusten perusteella ni huhhuh. Jään seurailemaan ja onnea teille hirmuisesti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että oot tota mieltä. :) Kiitos paljon.

   Poista
 17. Forssa ... Pääsisimpä äkkiä muuttamaan pois! Eo oo missään kohdannut näin paskoja ihmisä kun täällä! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei tällä hetkellä oo aikomus täällä sitten paria vuotta pidempään asustella :D

   Poista
  2. Jep ... Kävittekö muuten hempun ja jonkun muun kanssa n pari - 3 kk sit humppilas lasitehtaal? Olin siinä kahviossa töissä ja muistelisin niin ! : Dd

   Poista
 18. Todella surullista miten osa ihmisista aina levittelee paskapuheita ja perattomyyksia :/
  Sulla on onneks hyva asenne, pida paa vaan pystyssa ;) Vaikutat jarkevalta ja mukavalta ihmiselta, jaan ilolla seuraamaan teidan tarinaa.

  VastaaPoista
 19. Älä välitä niistä typeristä kommenteist tai levitellyistä juoruist ! Riittää kun itet tiedät että mikä on totta ja mikä ei (:

  Ja hei, meidän pitäis nähä jossain vaihees ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en välitäkkään ja oon ihan samaa mieltä. :)

   myös tosta että meidän pitäis nähä! :o jutellaa vaikka fbssä lisää tai jotai (:

   Poista
 20. tsempit taas jatkoon. suodata pois ilkeät kommentit.

  VastaaPoista