tiistai 30. lokakuuta 2012

kuulumisia

Ohhoh, on ollut aika pitkä tauko postaamisessa taas... Ei tunnu jäävän aikaa oikein yhtään kirjottelemaan, tai sit ei vaan oo jaksamista kun sitä aikaa olisi. Koitan saada nyt kirjoteltua kuulumisia sit vähän pidemmän postauksen verran.


Alkuun voisin kertoa suru-uutiset siitä, että meidän kissimirrit muuttaa pois. Jinja on alkanut kovin mustasukkaiseksi vauvaa kohtaan ja pissailee ympäri kämppää sen takia. On se aikasemminkin tehnyt sitä vähän, mutta elettiin siinä toivossa, että se loppuu... Tuntuu vaan pahenevan.
Pissailu alkoi siis vauvan tulon jälkeen ja kohdistuu usein vauvan tavaroihin ja tästä tiedän sen johtuvan ihan vaan vauvasta. Mutta tosiaan muuten on mennyt tosi loistavasti kissojen ja vauvan yhteiselo, lukuunottamatta tota pissailua.

Nalan kanssa ei oo minkäänlaista ongelmaa, mutta en halua erottaa siskoksia toisistaan niin molemmat saa sit lähteä. En mä oikeesti haluais millään antaa niitä pois, mutta ei oo vaihtoehtoja ja asiat täytyy kuitenki laittaa tärkeysjärjestykseen. :( Mitä nopeemmin ne luovuttaa niin sitä helpompi niiden on sopeutua uuteen perheeseen ja sen helpompi se on myös meille. yhyy ne on niin rakkaita<3 Melko varmasti kisuille on tiedossa jo uusi koti Riihimäeltä jonne ne lähtee maanantaina. Kattoo sit joskus, että ottaako uuden kissan/kissat vaikka eihän se sama asia oo.

Jinja-rakas <3

Nala-rakas<3 innostuneen näkönen :D
No jos siirtyisin sit vähän kivempiin aiheisiin. Käytiin Hempun kanssa viime perjantaina syömässä Forssan Martinassa. Vauva oli Hempun äidillä hoidossa. (JEEE MUISTIN JUST ETTÄ UNOHDIN HAMMASLÄÄKÄRIN TÄNÄÄN, IHANAA LASKUJA<3) Oli ihan kiva käydä kaksistaan välillä jossain ja mukavaa oli :) Mentiin kyllä aika turhaan tollaseen paikkaan syömään, kun Hemppu otti pitsan ja mä kanakorin :'D oltais saatu paljon halvemmalla jostain muualta samanlaiset annokset... No, mutta ihan mukavaa vaihtelua.



no minä itse :D

meidän ruuat. :D 




Viime viikon torstaina se neuvolatäti kävi täällä meillä ja painoa oli tyttösellä 4380g.
Jäntevä tyttö ja tämmösii :)

Hemppu on tän viikon taas isyyslomalla ja tän jälkeen sillä on vielä viikko käyttämättä. Me käytiin vauvan kanssa tänään äiti & lapsi ryhmässä ekaa kertaa ja voi olla, että ruvetaan sielläkin pyöriä joka tiistai. :) Pääasiassa menin sinne moikkaamaan paria "työkaveria" joiden kanssa pidin iltapäiväkerhoa tossa joskus kun olin seurakunnan kerhoissa työssäoppimassa. Muut lapsista oli jo yli vuoden ikäisiä ja tanssi ja laulo leikkien mukana, mutta meidän neidillä menee vielä vähän aikaa että pääsee niiden mukaan pyörimään ja hyörimään. :D

tällä ilmeellä lähetettiin mummille terveisiä portugaliin :)
käskin vauvaa siis tehdä ilmeen mummille. :D

naurattaa :--)



Muuten meillä on mennyt aikalailla ihan arkisten touhujen parissa ja ristiäisiä suunniteltaessa niin ei mulla taida olla mitään sen kummempaa kerrottavaa :)

12 kommenttia:

 1. Jinjan leikkaaminen voisi auttaa asiaan. Narttukissan saa leikata jo luovutusikäisenä.
  Uskon, ettet kaipaa mitään moraalisaarnaa kun luopuminen on muutenkin kovin hankalaa. Vinkkinä vaan, jos tuntuu että haluatte vielä yrittää :)

  VastaaPoista
 2. Ompa kisut ja pikkuinen prinsessa kasvaneet. :)
  Meillä oli kans tänään Tomin kanssa omaa aikaa ja käytiin ostoksilla ja syömässä kaksin! :)

  VastaaPoista
 3. Oli kiva ku kävitte koululla vaavin kanssa :--)

  VastaaPoista
 4. En haluiaisi valittaa, mutta miksi ihmeeesä te otitte kissat, koska ei tarvii olla mikään erityisen tyhmä ajatellakseen etukäteen lemmikin tulevan mustasukkaiseksi, kun uusi perheenjäsen tulee taloon.


  Suututtaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lemmikit eivät ole luonteeltaan mustasukkaisuuteen taipuvaisia, joten ei tuollaista voi olettaa.

   Poista
  2. Eli jokaisen pitäis ajatella, ettei tee 10-20 vuoteen lapsia jos hankkii lemmikin..

   Poista
  3. En tarkoittanut sitä, etteikö lapsia voisi tehdä jos on lemmikki.
   Mutta liian monet ihmiset ottavat lemmikin, ja luopuvat siitä liian pian.

   Olen itse vain sitä mieltä, että jos ottaa lemmikin, on myös vastuussa siitä. Mustasukkaisuus menee yleensä ajan kanssa ohi. Alkuun lemmikki reagoi ihmetellen lasta, sittemmin se kuitenkin hyväksyy sen perheenjäseneksi. Itse en ryhtyisi heti etsimään lemmikille uutta kotia, vaikka mustasukkaisuus tuottaakin hankaluutta.

   Toivottavasti löydät kissoillesi hyvät kodit, joista niitä ei lähdetä pomputtamaan taas uudelle omistajalle. Kaipa se on parempi laittaa uuteen kotiin, kuin viedä suoraan piikitettäväksi.

   Poista
  4. ja millähän tavalla sinä ajattelit ennakoida kissojen käytösmuutokset jne. EI SE SINUN ASIA OLE VAIKKA HE OTTAISIVAT MILJOONA KISSAA ja antaisivat pois :(

   Poista
 5. Ihania kuvia, etenkin tuo "naurattaa" ja mukava postaus muutenkin, vaikka nuo kisut lähtevät :/

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia <3

  Meillä on myös kissoja, 2kpl 4-vuotiaita ja 1 2-vuotias. Vähän jännittää, että miten sitten joskus tulevaisuudessa sujuu vauva + kissat yhteen. No, se on sen ajan murhe :) Toivottavasti kissat saavat hyvän kodin ja luopuminen ei ole liian tuskaista.

  VastaaPoista
 7. VOi ei taas ihania kuvia tädin murusta <3
  Sunnuntaina nähdään, ei jaksais enää odottaa näkemistä ja sitä että mikä murusen nimeksi tulee <3 :))

  VastaaPoista
 8. mistä toi sun ihanan näkönen huppari on?

  VastaaPoista