torstai 4. lokakuuta 2012

neuvola jälleen

Tänään oli neuvola ja maanantaina taas kun ne haluaa seurailla miten toi paino lähtee nousuun. Tänään vaaka näytti 100grammaa enemmän kun viime neuvolassa jolloin paino ei ollut noussut yhtään. Saa nähdä mitä vaaka maanantaina näyttää ja voinko tosiaan jatkaa vielä täysin rintamaidolla.
Paino on siis nyt 3880g.


Viime yö oli kaikista öistä kamalin koskaan ja toivon syvästi et ens yö menis edes pikkusen paremmin.
Sain neidin nukkumaan vasta 1:10 ja se heräs jo 1:50. Siitä valvottiin sit vähän vaille neljään ja puol 7 aikaan noustiin ylös. Neiti se jatko hetken päästä uniaan, mutta mä en voinut koska piti kaikenlaisia hommia hoitaa ennen 9 alkavaa neuvolaa.


Malttakaa odottaa synnytyskertomusta. Mä sain sairaalalta ne oikeet paperit kun soitin sinne uudestaan niin oon päässyt jo edistymään sen suhteen. Kirjottelen sitä ihan rauhassa, koska tuntuu et aika menee niin helposti kaikkeen muuhun kun blogin päivittämiseen, tästäkin tuli ihan tällänen pikanen postaus, koska pikkuneiti tarvii ruokaa. :D heiheii!


ps. Mahan palautuminen välilehdessä uutta kuvaa mahasta. En mä ite huomaa niinkään eroa enään aikasempaan kuvaan, mutta tulipahan laitettua kun joku mun lukija sitä kyseli :)!

5 kommenttia:

 1. Anna lapselle korviketta niin varmasti nukkuu paremmin ja on tyytyväisempi. Mielestäni selkeitä merkkejä ettei saa tarpeeksi ruokaa!

  VastaaPoista
 2. Anonyymit: vaikea uskoa että yks yksittäinen huonosti nukuttu yö johtuis nälästä koska muuten meillä nukutaan tosi hyvin, useimmiten yks viiden-kuuden tunnin pätkä ja sit toinen vähän lyhyempi. Toissa iltana mä itseasiassa annoin pullosta korviketta, mutta ei neiti syönyt siitä kun ihan muutaman millin joten tuskin nälkäänsä valvoi. Uskon että heräilis muutenkin öisin useemmin jos nälkää näkisi.

  VastaaPoista
 3. sulla varmaan lukijat tippuu..ketään ei oikeesti kiinnosta nää samat neuvolajutut

  VastaaPoista
 4. joitakin kiinnostaa, joitakin ei. Pääasiassa mä tänne nää kirjotan sen takia, että on kiva ite muistaa.

  VastaaPoista