tiistai 8. tammikuuta 2013

Milka 4kk ja treeniä

Milka pikku palleroinen täytti tänään 4 kuukautta! Ihan hullua oikeesti, en voi siis millään järjellä uskoa, että siitä on jo neljä kuukautta siitä kun kärvistelin synnytyssalissa ja toi maailman ihanin asia tuli tähän maailmaan <3

tässä meidän 4kk ikäinen palleroinen <3
Sitten juttuihin musta itsestäni! Mä kävin salilla tänään ja oon oikeesti tosissani sitä mieltä et voisin rupee pikkusen pistää tätä kroppaa kuntoon. Reidet ja vatsan haluun ainakin kiinteyttää, kattoo mitä niiden jälkeen sit keksii. Toivon niin paljon et mulla pysyy motivaatio tähän treenaamiseen yllä ja itsekuri herkkujen suhteen. Hankalinta tulee varmaan olemaan se, että en voi enää joka päivä herkutella samaan malliin ku ennen. :D No mutta jos mä oikeesti nyt haluun kiinteytyä niin kyllä mä pystyn tähän! ja tätä helpottaa kuitenki se, että Hemppu alotti myös treenaamisen :)

Otin mun kropasta tänään kuvat, koska jos nyt innostun niin nään sitte vähän että mitä muutosta tapahtuu missäkin ajassa :) Huuu, oon vielä ainaki ihan innoissani koko hommasta, toivottavasti tää jatkuu!

10 kommenttia:

 1. Voi, mikä ihanuus teillä tosiaankin on <3 Onnea sulle treenamiseen kylä siihen pystyy kun päättää :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on ihana! :) isot silmät neidillä, saa olla ylpeä vanhempana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todella moni huomauttaa aina Milkan suurista silmistä :D Ihanat isot simmut <3

   Poista
 3. Hän on jo niiiiiin iso tyttö :)

  VastaaPoista
 4. Söpönen!Kyllä on Milka niin paljon sun näköinen :)

  VastaaPoista
 5. Voisitko pliis kirjoitella hiukan useammin :) on niin kiva lukea sinun tekstejä ja uusia odotan innolla! >Joka päivä käyn katsomassa oletko kirjottanut jotain! ps. Milka on todella suloinen lapsi ja yhtä kaunis kuin äitinsä :) Älä missään nimessä lopeta kirjoittamista kun sinulla on nuin paljon lukijoitakin täällä! Tai mikset vaikka tekisi myös facebookkiin blogia. eikös sekin olisi yksi hyvä idea! Ä-L-Ä L-O-P-E-T-A B-L-O-G-G-A-A-M-I-S-T-A :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä mä varmaan voisinkin tehdä mun blogille FB sivun :D Jos osaan! Ja älä huoli, en oo lopettamassa kirjottamista ainaakaan toistaseks! :) kirjottelen sillon kun kerkee ja jaksaa :)

   Poista