tiistai 17. syyskuuta 2013

1v neuvola

Milkalla oli tänään 1 vuotis neuvola. Meillä piti olla se jo viikko sitten, mut ei saatu kyytiä onnistumaan Forssasta Tammelaan niin se siirty viikolla. :) Milka oli tosi reipas ja esitteli kovasti uusia taitojaan meidän neuvola-tädille.

Toisin Milka ei kyllä suostunut kertomaan mitä kissa tai koira sanoo... Autossa kyllä lailatteli vuh vuh ja miaumiau vaikka ja kuinka paljon :D

"Touhukas 1-vuotias! Tukevasti jo kävelet ja tutustut huoneeseen. Kasvu ok."

Paino: 8320g
Pituus: 77cm
Päänympärys: 45,4cm
Ollaan nyt mun porukoilla Milkan kanssa piiitkästä aikaa yötä ja kotiudutaan torstaina. :) Ihan mukavaa vaihtelua siihen hiljaisuuteen olla täällä neljän koiran, kahden kissan ja miljoonan ihmisen ympäröimänä. :D (no ei ihan miljoonan, mutta tää meteli mikä näistä lähtee vois olla peräisin miljoonasta ;))


Tästä tuli nyt tosi pikainen postaus, mut halusin kuitenkin jotain päivitellä. :) moimoiii!

17 kommenttia:

 1. Hassua että milka on jo 1-vuotias, tuntuu että oisit vasta päivittäny tänne et tyttö on syntyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä! ihan uskomatonta miten nopeesti aika on menny :D

   Poista
 2. Tunnetko jutan? Kissa fani 95?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tunne, kyl mä oon sen blogia selaillu mut en muuten :D

   Poista
 3. Aijaa??? Se kertoo netissä että on sun hyvä ystävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kerran oon sen kans jutellu facebookissa mut muuten en koskaan. :D missä tollasta lukee?:D

   Poista
  2. En nyt ihan tarkalleen muista. Mut olisko ollut jokin keskustelu palsta? Kehuskeli että on käynyt sun ja tyttäresi kanssa kaupoilla ja että sun tyttö tykkää kauheasti siitä eli jutasta?:D

   Poista
  3. no ei kyllä pidä paikkaansa :DD hahah:D koskaan en oo kyseistä ihmistä nähnyt :D

   Poista
  4. Kaikkea se ihminen kuvittelee itsestään :dd

   Poista
 4. Vastaukset
  1. yllätys yllätys, kaikki kiitokset siitä Hannalle <3 :)

   Poista
  2. Hannalle terkut :) on hyvä tekemään bannereita

   Poista
 5. Awww!!! :3 ♥ Mun nimi on myös Milka!! Samiksii :D ♥

  VastaaPoista
 6. Koska kirjoittelet taaS? Kerro jossain postauksissa enemmän sun perheestä. Video poStaus muodossa vaikka? Että minkä ikäisiä esim sun sisarukset on ja kuinka hyvissä väleissä olette jne :)
  Olisi hauska nähä joSkus sua ja Milkaa koska minullakin on 1v poika. Olen todella yksinäinen. Päivät olen pojan kanssa kotona mies. Lähti heti kun kuuli raskaudesta. Vanhemmat ei hyväksy päätöstäni pitää. Lapsi. Joten hekään ei pidä mitään yhteyttä. Asun Tampereella ja olen 19v. Minulla on auto joten jos sinä et pääse Tampereelle niin voin tulla johonkin lähemmäs. Olisi kiva jos meistä ja. Lapsistamme tulisi kavereita :)
  Ystävällisin terveisin : Roosa & Kasper :)

  VastaaPoista
 7. Hei.
  Tykkään lukea blogiasi koska kirjoitat suoraan ja kuvailet hyvin myös "tavallisen tylsiä" arkiasioita etkä vain yritä loistaa täydellisenä. Aitous näkyy postauksistasi ja se saa lukijan helposti tuntemaan itsensä läheiseksi, aivan kuin olisit tuttu. Itse olen 25-vuotias ja vielä valitettavasti lapseton, olen haaveillut lapsesta 17-vuotiaasta asti ja ehkä juuri siksi on niin ihanaa seurata nuorta äitiyttä ja nähdä kuinka oikeasti nautit siitä ja voit elää sitä onnen tunnetta jota en ole itse vielä päässyt kokemaan. toivottavasti saan kokea itsekkin tämän riemun lähitulevaisuudessa. Tsemppiä ja voimia teidän arkeen ja jatka samaan malliin postailua, täällä on iloinen lukija odottamassa joka päivä. Iloista syksyä ja hauskoja ulkoiluhetkiä teille!
  t: syyskuun kukkanen

  VastaaPoista
 8. Hei typyt!

  Olen lukenut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti viime vuodesta lähtien ja nyt ajattelin vihdoin kommentoida :)

  Suurin syy kommentointiin on se, että meilläkin asuu Milkan tavoin pitkä ja hoikka tyttölapsonen, joten minusta on ollut ns. vapauttavaa lukea Milkan samantapaisia mittoja :) Lapset kasvaa tietysti kaikki omaa tahtiaan, mutta minulla sattui olemaan ympäristön luoma käsitys, että kaikki vauvat ovat pulleita ja kun omani ei ole sitä missään vaiheessa ollut, niin alkoihan se hieman stressaamaan. Lopetin imetyksen tytön ollessa reilun 7kk ikäinen, koska ajattelin, ettei maitoni riitä, mutta eipä tuo näyttänyt korvikkeellakaan paljoa lihovan :D

  Mutta onneksi tosiaan näin ihanana Internetin ihmeaikana on mukava nähdä, että muitakin hoikkeliineja löytyy :) Ja aivan hyvin silti kasvavat ja kehittyvät! :)

  Ihanaa syksyn jatkoa teille!

  t. Äiti 26v., lapsi 10kk.

  VastaaPoista