lauantai 7. syyskuuta 2013

Turhaa löpinää

Milkalla on huomenna 1v synttärit! :) Aika on mennyt tosi nopeesti ja niin vaikee uskoa, että siitä kun Milka syntyi on jo vuosi. Samalla kuitenkin tuntuu et oon viettänyt koko elämäni sen kanssa, hassua :D

Mä en ite pidä mitään 1v kekkereitä, mut huomenna Miltsu menee käymään Hempun porukoilla ja sinne on kutsuttu sit niiden puolen sukua Milkan synttäreitä juhlimaan. Siellä Milka juhlii siis muutaman tunnin ja tulee takas kotiin äipän kanssa :) <3 En tiedä vielä miten käytän sen ajan kun Milka on Hempun porukoilla, vois ehkä koittaa salille raahautua :D tai sit teen suursiivouksen kotona... Noh, sen näkee huomenna, jotain järkevää vois kyllä jokatapauksessa keksiä :)

Tällä hetkellä me tylsistytään vaan kotona ja mietitään mitä me Milkan kanssa tänään keksittäis. Milka lueskelee tossa Avonin kuvastoa ja mä kirjottelen tätä blogipostausta. Lisäks me kuunnellaan vielä musiikkia. Okei, nyt se tuli kiukuttelemaan tohon viereen ja on seuraa vailla. :D


Mua harmittaa kun Milkalle ei oo oikein mitään lapsikavereita joita näkis useemmin, tänäänkin olis niin sellanen päivä et kerkeiski mennä jonnekki vähän leikkimään. :) Sit ku kaupassaki Milka näkee jonkun lapsen nii huomaa, että se haluis mennä leikkimään kun se alkaa kiljuu ja osottelemaan. Viimeks tarjos Hesburgerilla porkkanaa jollekki pienelle pojalle :)

Mut tää postaus jäi nyt aika lyhyeks ja kuten otsikkokin kertoo niin turhaks, teki mieli vaan jotain kirjotella. :D Mä lähen leikkimään Milkan kanssa kun ei tota kiljumista jaksa kuunnella, heihei ;)

Tosiaan, Milka on nyt jonkin aikaa jo tajunnut kiljumisen ihanuuden. Joka tilanteessa pakko kiljua... On se sitten ilonen tai surullinen, ärsyyntynyt tai hassuttelu tuulella niin kiljuminen kuuluu asiaan. Sit se kiljuu viel oikein siltä korkeudelta, että tuntuu et tärykalvot repee :D <3

18 kommenttia:

 1. Siis et pidä lapsellesi 1-vuotis juhlia? :O
  Minkalainen äiti sellainen on joka ei juhli lapsensa ensimmäisiä synttäreitä?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pidä, koska en nää siinä mitään järkeä. Mun sisko ja täti on käyny jo Milkan synttärikahveella ja pahemmin en sukulaisia tunne joten... Milka ei kuitenkaan ymmärrä, että "ahaa nyt on mun synttärit" eikä tulis muistamaan sitä mitenkään niin en mä nää mitenkää pakollisena et täytyis juhlia.

   Mun mielestä äiteyttä ei todellakaan katota sillä, että juhliiko synttäreitä vai ei... Monissa uskonnoissakaan ei juhlita koskaan niin kyseenalaistatko sit kaikki nekin vai?:D

   Poista
 2. Mun mielestä erittäin fiksua ettei järjestetä kaksiä synttäreitä, olisi varmasti rankkaa pienelle lapselle. Synttäreitä voi juhlistaa ilman suurta juhlahömpötystäkin :).

  VastaaPoista
 3. Meillä aletaan viettää "isosti" synttäreitä kun laspi itse tajuaa niitä ns. vaatia. Ja niinku varmaan teilläkin kummit, mummit, tädit, sedät ym. tulee sit ripottain. Sullakin on iso perhe ni mihin kaikki samaan aikaan laittaisit? Mielestäni erittäin fiksu päätös! Ja hei sinä joka mittaat äitiyttä synttäreillä nii mietippä nyt hiukan mitä päästelet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä täällä! :) Milka ei välttämättä edes ymmärrä vielä synttäreitä :)mutta kun ikää tulee ja lapsi kasvaa niin hän käsittää synttäreiden merkityksen ja pystyy itsekkin nauttimaan niistä :)
   Pienet kahvittelut ja onnittelut mielestäni riittää! kun on niin pieni lapsi kyseessä :), mutta jokaisella mielipiteet.
   Onnittelut Milkalle ! <3 ja äidille myös :)

   Poista
 4. Moikka Janna

  Onko Forssassa MLL:n tai seurakunnan järjestämiä avoimia kerhoja johon voisit mennä Milkan kanssa? Siellä Milka sais leikkikavereita ja itse pääsisit juttelemaan toisten Äitien kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitaa muuten olla, mut en tarkemmin tiedä niistä... Täytyypi ottaa selvää!:) Kiitos!

   Poista
 5. Juu ymmärrän kans,että et pidä milkalle mitään kekkereitä, ei se kumminkaan vielä ymmärtäis niistä..

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä toi '' ei se niistä mitään muista'' on kyllä aika lame tekosyy, koska ei se muksu mitään muutakaan muista, mutta ideahan on siinä että juuri sinä synttäripäivänä, sinä hetkenä tapahtuu jotain jännää ja erikoista. Pitäis elää hetkessä ja ajatella asiaa siltäkin kantilta. Muutenhan vois tän vauva/taaperoajan vaan lusmuta kotona tekemättä yhtään mitään ''hauskaa''

  Mutta pitäähän se Hempun suku jonkinmoiset kekkerit kuitenkin. (Voi olla että Milka ottaa tän sit isona aseeks. ''Isi piti mulle kekkerit ja sä et, eli sä oot ihan pyllystä ja isi on sankari.'') En mä nyt sillee lähe tuomitsee, jokanen taaplaa tavallaan, jos joku ei halua juhlia jotain 1 vee synttäreitä, niin sitten ei juhli. Vapaa maa. (Ton uskontokortin olisin kyllä ite jättäny käyttämättä...)

  Piti jo aiemmin kommentoida sitä, kuinka jees on nähdä, että maailmassa on niitä järkeviä asiallisia teiniäitejä, hoidit sen viimesimmän sotkunki niin aikuismaisesti että pakko nostaa ihan kukkahattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä se 1v synttärit ei oo niin big deal et tarvis kauheet riehat pitää, enpä uskonut että tälläsestäkin asiasta kun Milkan synttärit tulee "huutia". Mä kuitenkin vietän suurimman osan päivästä Milkan kanssa ja oon sen kanssa sen synttäripäivän, toivotan kaikella mun rakkaudelle sille synttärionnittelut ja oon sen kanssa jne. Luultavasti ja aika varmasti ainakin kaksi kummeista tulee myös huomenna käymään ja tekee ihan samat, ei mun mielestä tarvii mitään mega partyja.

   Enkä oo nyt ihan varma tarkottaako toi sun viestin viimenen osio, että ajattelet vielä noin vai, että ajattelit noin mutta et enää.. mutta jos on ajattelet vieläkin niin, kiitän suuresti! :D

   Poista
 7. Onnea Milkalle :) Itelläni sama homma, et haluisin mun tytölle leikkikavereit, ku on tosi innoissaa aina ku näkee muita lapsii. Ja mitä välii jos ei pidä synttäreit? jos ei oo paljoo sukulaisii ni kelles ne synttärit ees pidetää :D

  VastaaPoista
 8. Isot onnittelut Milkalle!:)

  VastaaPoista
 9. onneksi hemppu järjesti juhlat.(tai sen porukat) pisteet siitä hempulle.siinä olen samaa mieltä ettei se mitään ihmeellistä tarvi. ja kyllä sitä pientä voi / pitää muulloinkin muistaa ja nähdä. mutta ainakin meillä muksut nyt isompana katsovat mielellään juhlakuvia. tietty tapansa kullakin.

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä on ihan hyväkin ettei pidä 1v synttäreitä koska oikeesti se lapsi ei itse ymmärrä niistä vielä mitään? Ehkä 2v on jo eri asia mutta sen näkee sitten... Oikein paljon onnea Milkalle <3 OOtte ihania! Koska muuten vastailet kysymyksiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ainakin alotan niihin vastailun, mut en tiedä saanko vielä tänään julkaistua sitä :) Mut kirjotan vähän eilisestä ainaki tänään pikaisesti jos en muuta tänään tee :p

   Poista
 11. Hei haloo taas Suomen kansa! Eiköhän jokanen tee just niin kuin itsestä parhaalta tuntuu, ja voin sanoa että itsekään en lapselleni järjestäisi mitään riehaa 1.vuoden saavuttamisesta, lapsi ei kuitenkaan asiasta itse vielä mitään ymmärrä ja todennäköisesti ymmärtää isompana vanhempiensa pointin tässä järjestelyssä!
  Mun mielestä sen on hyvä jos tulee vaikka kummit kaffelle ja perhe kokoontuu jne, mut ei todellakaan mitään isoja juhlia.. :)

  Sun blogista päätellen oot pärjännyt tytön kanssa tosi hyvin! Vaikka oon aina ollut sitä mieltä että teininä lapsen saaneet ei kasvata kunnollisia lapsia, JOHTUEN SIITÄ ETTÄ ON HUONOA KOKEMUSTA JOISTAIN LAPSISTA, en tarkoita sua enkä ketään yksilöllisesti. Mun mielestä on hienoa nähdä, että sä pärjäät ja pystyt todistamaan meille jotka siihen ei usko, että ollaan väärässä! Oot iha super mahtava äiti :) onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli oikein mukava kommentti ja piristi kovasti! :) kiitos paljon sun kivoista sanoista <3

   Poista