tiistai 10. syyskuuta 2013

Kommentointitapa muuttunut

Heipsuli vei! :) Ajattelin ihan pikaisesti päivitellä vielä ennen nukkumaanmenoa siitä kun vaihdoin ton kommentointityylin. Informoin siitä heti, ettei lukijat kerkee ihmetellä miksi näin. :D

Mua on jo pidemmän aikaa häirinnyt kun en huomaa vanhoihin postauksiin tulleita kommentteja niin tällä tavalla nyt ei jää nekään huomaamatta. :) Lisäksi myös tänne kommenttien puolelle on nyt tullut aika loukkaavia ja törkeitä kommentteja, joissa käsitellään perhettäni ja omasta mielestä se ei kuulu tänne blogin puolelle. (kummasti niitä alkoi tulemaan tuon videovastauksen jälkeen, ennen sitä ei mitään :'D)

Mun blogi on kasvanut tosi paljon ja kävijöitä riittää niin kommenttejakin tulee sitä mukaan tosi paljon. Mun mielestä on vaan hyvä tässä vaiheessa vaihtaa tää kommentointi tälläseksi niin en missaa niitä tulevia kommentteja kun oon siitä vähän "huutia" saanut :DD eli jatkakaa kommentointia vaan ihan entiseen tapaan!


Eli nykyään kommentit menee mun tarkistuksen kautta. Kritiikkiä saa toki laittaa ja otan sitä mielelläni vastaan, mutta sellasia suoraan mun perhettä syyttäviä tai meidän yksityiselämää spekuloivia kommentteja ei kannata vaivautua lähettämään.

Mun blogiin pystyy kuitenkin edelleen lähettämään kuka tahansa kommentteja google-tilistä anoihin. :)


Kiitos kaikille mua puolustaneille kommenteissa, mutta tästä lähtien siihen toivottavasti ei sitten oo tarvetta :)
Kertokaa toki mielipiteitä mitä te lukijat ootte mieltä tälläisestä muutoksesta? :) Ootte ihania <3

3 kommenttia: