perjantai 20. kesäkuuta 2014

Ostoksia Japanista

Moii! Nyt olis luvassa se eilen illalla lupailema ostos-video. Videolla ei oo kaikkia mun ostoksia, koska en jaksanut esitellä sellasia pikku tilpehöörejä. :D Ainut mikä unohtui videolta (ei jaksanu enää sen jälkeen ku muisti) on uusi lompakko!

Kannattaa klikkailla videossa olevaa youtube painiketta niin näätte videon isompana :)


Mitä olitte mieltä tästä? Kurkkukipu ja äänenlähtö ei haitannut tän videon tekemisessä ;) Tää on mun ja Hannan ensimmäinen tän tyylinen video joten palaute on enemmän kun tervetullutta!

Nyt mä jatkan siivoomista (kohta hehe) joten kirjottelun jätän tältä erää tähän! Moikkamoiii ja kommentoikaa <3

10 kommenttia:

 1. Muuten nättejä mut aika lyhyitä noi mekot :) oot niin kuvan kaunis nainen ❤️Milka saa olla ylpeä siitä että sinä olet hänen äitinsä❤️ Oikein ihanaa että vanhempasi ottivat Milkan heille hoitoon ja pääsit lähtemään sinne mihin olet aina halunnutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siks pidän noita shortseja alla et jos tulee tuulahdus nii ei haittaa:D ja mä oon kans kiitollinen mun vanhemmille ♥

   Poista
 2. Se on myös vanhemmillesi varmasti laatuaikaa kun saa olla lapsen lapsensa kanssa :) ja varmasti myös sisaruksesi auttaa jos on tarvetta.
  Mikset hae jonnekkin mallikouluun? Oot niin kaunis ja minä olen niiiin kateellinen. Näytin mun ystävilleni sinun kuvia ja tyttäresi kuvia, Hekin olivat kateellisia :) kuin kaunis sinun lapsikin on aaaa 💕😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa oon käyny 2010 mallikurssin hahah :D ja kiitos kovasti!

   Poista
 3. kännykällä ei nää tuota videoo, eikä pääse youtube sivustolle niin pystytkö linkkaa tuon linkin tähän kommenttikenttään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tottakai :) Olkaapa hyvä

   https://www.youtube.com/watch?v=Uu2VCNkhuJ4

   Poista
 4. Lisää näitä, oli toooosi kivasti toteutettu video kaikinpuoliiin :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja vaatteita ja ihanat noi vikat korkkarit :))

  VastaaPoista
 6. Ooot niin kaaaunis, ihania ostoksia, ihanaa et teil oli kiva reissu ja hanna omistaa SOME MAAD EDITING SKILLSSS! Ihana video! <3

  VastaaPoista
 7. Kivasti näin myöhässä katon ton ostosvideon.... Mutta siis ihania ostoksia ja kaikki noi kivat kengät pisti miettimään, että kuinka isoja kenkiä Japanissa sitten myydään? Onko ne kaikki jotain alle 37 kokoa, vai onko niillä vähän isompiakin esim. 40 tai 41?

  VastaaPoista