maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tokio vol. 1

Moikka! Tulin ihan pikaisesti päivittää myös tätä blogia ennen nukkumaan menemistä. Kello on täällä jo 01:23 ja piti mennä viimeistään yhdeltä maate vaikka olis mikä kesken... No niinpä niin tässä tää nähtiin :D No äkkii kirjottelen tähän jotain ja tästä osoitteesta tarkemmin käykää lukemassa jos kiinnostaa: 

http://trokyo.blogspot.fi/

Päästiin siis oikein turvallisesti perille ja täällä on ollut yksinkertaisesti sanottuna: IHANAA! Tää paikka on täyttänyt mun odotukset jo tän muutaman päivän aikana mitä ollaan täällä oltu ja ah... Ihanaa. Tää paikka missä yövytään on tosi kiva ja kodikas.

 
Tänään oli asuna täälläkin jo pyörähtänyt shortsi-paita kokonaisuus. Pistin kosteisiin hiuksiin eilen letit ennen nukkumaanmenoa ja tuloksena oli pirteät kikkurat. Aion kyllä jatkossa aina välillä tehdä tälläset. Vaikka nää alko vasta hiusten puolesta välistä niin tykkäsin kyllä paljon!Tänään vietettiin iltapäivä/ilta Shibuyassa ja aaa, ihana kaupunginosa! Niin kaunista, niin paljon valoja ja niiiin paljon ihmisiä! Me ollaan ehdottomasti menossa uudestaankin tonne jossain vaiheessa matkaa.

Iloiset reissaajat Shibuyan melskeessä :)
Siitä vielä, että tää blogi tulee olemaan hiljaisempi tän matkan ajan. Joten mulla ei tosiaankaan oo mitenkään bloggausinto hukkunu minnekkään, en vaan halua ihan täyteen laittaa tätä blogia näistä matkajutuista kun meillä on toi Trokyo sitä varten. :) 

Kuitenkin heti kun kotisuomeen taas päästään niin bloggaaminen jatkuu ihan säännöllisesti. :) NYT NUKKUMAAN joten hyvää yötä ihanat <3

1 kommentti:

  1. Jee, hieno kuulla teistä. On kaunista ja älyttömän värikästä just noi mainostaulut ja kaikki :)

    VastaaPoista