torstai 10. heinäkuuta 2014

Kuvei

Heti alkuun muistuttelen kysymyspostauksesta, ettei jää tän uuden postauksen alle! Eli käykää laittamassa mulle kysymyksiä, koska niitä ei oo kun ihan muutama vasta! Pidennän ehkä kysymysten deadlinea, jos niitä kerkeis tulla sit vähän enemmän. http://teenmombutgoodmom.blogspot.fi/2014/07/q-kysy-vol5.html


Huomenna me suunnataan neidin kanssa takas Forssaan ja Milkalla onkin sit isä-viikonloppu taas. Mulla ei oo minkäänlaisia viikonloppusuunnitelmia toistaiseks ainakaan, mut kai mä jotain keksin. :D (jos ei muuta niin enköhän mä pelaa taas koko viikonlopun, hahah!) Tosiaan sillon viimekskin kun oli vapaa viikonloppu niin olinkin sit kotosalla vaan enkä lähteny minnekkään.

Milkan kanssa ollaan nyt tosi ahkerasti koitettu pottalle harjotella, mut ei vaan onnistu... Noh ajan kanssa ja kun jatkaa ja jatkaa vaan niin eiköhän se siitä. :)Mut ei mulla mitään näitä kuvia ihmeellisempää asiaa ollu tällä kertaa. Mut heii lähetelkää kysymyksiä niin pääsen niihin vastailemaan mahdollisimman pian! Ja jos ei vastausten parissa palailla viimeistään sunnuntaina/alkuviikosta niin ihan muuten vaan palaillaan sit, heiheii!

2 kommenttia:

  1. Mekin alotettiin tytön kans nuo pottailuharjotukset hyvissä ajoin ennen 2v ikää, eikä mitään kiinnostuksen merkkejä. Jätettiin sitten potta aina vähäksi aikaa pois ku tyttö ei halunnu tehdä siihen mitään tai ees käydä siinä. Nyt muutama kk sitte 2,5v ikäsenä itse hoksas et haluaa käydä potalla ja siitä lähtien onki ollu täysin päiväkuiva ja yönki jäljiltä vaippa monesti ihan kuiva. :) Kyllä se siitä sitten ku lapsi ite on valmis potalle! :)

    VastaaPoista
  2. Vinkkinä: Meidän pojalla on sellainen vihko, mihin saa aina tarran jos pottaan tulee jotain. Ainakin Poju on sen avulla innostunut pottailusta :)

    VastaaPoista