perjantai 25. heinäkuuta 2014

PLääh juttuja vaan ei kuvia jooo hyvä otsikko

Moikka! Mun piti eilen päivittää ja alotinkin postausta jo reippaana tyttönä. Noh siinä kävi sit kuitenkin niin, että aloin torkahtelemaan sohvalle ja mun oli pakko mennä nukkumaan! :D Mulla oli tässä teksti vielä valmiina, mutta ajattelin alottaa ihan kokonaan alusta kun koko teksti oli kirjotettu eilisen näkökulmasta ja plääh! Kirjottelen ihan uusia juttuja siis nyt! Kameraa en oo taas käyttänyt ja kännykkään mulla ei oo johtoja, joten uusia kuvia ei oo nyt tähän postaukseen laittaa.
Keskiviikkona vietettiin päivä mun tädin luona Vantaalla/Espoossa. Milka pääsi uimaan ja leikkimään mun 3v serkun kanssa ja meillä oli kaikin puolin oikein kiva päivä. :) Paluumatka bussilla meni vähän kiukutellen kun Milka alko olemaan jo niin väsynyt, mut siihen nähden, että koko päivä oltu liikenteessä oli Milka tosi reipas <3

Oikeesti mun pitäis tehdä kaikkee muuta kun istua koneella ja kirjotella blogipostausta. (okei, tää on yks näistä hmm, kuudesta asiasta mitä teen tässäXD mut hyvä tekosyy kato!) Täällä odottaa puolet asunnosta vielä siivousta, mut odottakoon huAh! Täällä asunnossa on niiiiin kuuma et ei pysty edes kerralla siivota paljon. Vessan oon pessyt jo perusteellisesti, järjestellyt Milkan lelut ja kirjat, pessyt pyykkiä ja tiskiä. Aikalailla lattiat on kans imurointia ja lattianpesua vaille valmiina, mut tasot vielä... Esimerkiks kirjahyllyn päälle kertyy aina niin mukavasti tavaraa. :D Noh, mulla on koko päivä ja viikonloppu tarvittaessa aikaa kunnes yks täystuho tulee takasin sotkemaan, hahaha :D Ihmeellisesti ne omat lelut alkaa sit kiinnostaa ihan hurjan paljon kun ne on just saatu oikeille paikoilleen, muutenhan niihin ei melkein edes kosketa. :D

Heräiltiin Milkan kanssa jo seitsemän jälkeen tänään. Viime yö meni piiitkästä aikaa täysin ongelmitta. Milka nukahti ilman ongelmia, eikä herännyt kertaakaan yöllä. Jes! Meillä on tosiaan nyt ollu muutaman viikon nukkumisen/nukkumaan menemisen kanssa ongelmia, ei oo koskaan ennen ollu mitään ja nyt yhtäkkiä... Kai tää tästä taas tasottuu! :)

Eilen minäkin melkein heitin talviturkin pois kun käytiin uimassa, mut en sukeltanu joten ei lasketa... :D Oli kyl tosi virkistävää käydä pulahtamassa vaikka heti kun pisti vaatteet takasin päälle niin ihan samanlainen fiilis kun ennen uintia... Oli kyllä niin kuuma!

Mut hei, mun on pakko jatkaa siivoomista... Oon kirjotellu tätä ja tehny kaikkee muuta tässä nyt yli 2h joten... Moimoii!

2 kommenttia:

  1. Millon tulee Tallinna postaus ja muitaki!?

    VastaaPoista
  2. Hyvä juttu oli seutu-sanomissa, ja juu tääl ootellaan myös Tallinna postausta ja muutakin :P

    VastaaPoista