keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

HerSecret.fi

Moi! Vihdoin ja viimein saatiin aikaseks tää postaus mistä oon puhunutkin jo pariin otteeseen. Säät on vähän haitannu, mut oltiin sit loppujen lopuks et ihan sama, nyt me mennään kuvaamaan tohon parvekkeelle ja sillä sipuli!

Mutta tosiaan asia mistä nyt hölisen tässä on se, että oon saanut mun blogiin ensimmäisen yhteistyökumppanin, HerSecretin. Oon tosi innoissani tästä, koska hersecretillä on tosi paljon vaatteita mistä tykkään ja muutenkin jee!

mut eipä enempää hölinöitä ja tässä mun ensimmäisen tilauksen vaatteet:

Tästä linkistä kyseiseen hamesettiin!
Ensimmäisenä ostoskoriin sujahti tälläinen kaksiosainen hamesetti, koska aaa tälläset on niin kivoja! Kattelin jo japanissa tälläsiä settejä ja suunnitteilla oli ostaa jostain jossain vaiheessa ja HerSecretillä oli kun olikin kivoja kokonaisuuksia. Jäin himoitsemaan ainakin yhtä tän lisäks ja ajattelin et tilaan sen jossain vaiheessa hehe. Tämä setti siis kyseessä ;)

ps. mä en tosiaankaan tiedä mitä mun hiuksille on käyny tossa viimesessä kuvassa :'DDD miks ne näyttää tolta!?

Tästä kyseiseen jumpsuittiin!
Uuuu tilasin tän, koska rakastan erikoisia leikkauksia vaatteissa ja tässä on just sellasia! (niinkun varmaan kaikki näkee) Mä veikkaan, että tää näyttäis vielä kivemmalta jos mulla olis vähän lyhyemmät jalat ja lahkeet jäis löysemmiksi. Mut tykkään tästä kuitenki! :)

Tästä pääset kyseiseen toppiin ja tästä hameeseen!
Oon niin rakastunut tohon peplum hameeseen! Mulla on ollu jo tositosi pitkään suunnitteilla hankkia peplum toppeja/hameita tai mitä vaan, mut en koskaan ennen oo saanu aikaseks kunnes nyt. Tää on mun toinen peplum vaate ja oon iloineen. 

Sit tilasin lyhyen topin käytettäväks mun monien korkeavyötäröisten vaatteiden kanssa. Näitä pitäis olla ainakin pari vielä lisää ja HerSecretillä niitä riittää, joten luultavasti sieltä valitsen sit jotain. :3


Tälläset vaatteet sieltä tällä kertaa löys tiensä mun vaatekaappiin ja oon tyytyväinen! :) Mut nyt nukkumaan (pelaamaan) joten hyvää yötä puspus <3

14 kommenttia:

 1. Toivottavasti tää ei oo creepyä tai mitään mutta jestas miten hyvä kroppa sulla on!

  VastaaPoista
 2. Oooo ihania vaatteita varsinki toi jumpsuit! Näytät muute iha mallilta osassa kuvista :)

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoo, että oot palautunnu ihailtavasti raskaudesta! Jos itse pääsisin (hamassa tulevaisuudessa) yhtä hyviin tuloksiin, olisin super onnellinen! Ja niin, kivoja vaatteita ja sopii sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä palauduin kyllä tosi nopeesti entisiin mittoihin ja oon kyllä tosi ilonen! :) ja kiitos!

   Poista
 4. Vastaatko kaikkiin kommentteihin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdan aina vastailla näihin, mut koitan aina vastata kaikkiin! :D ask.fm kannattaa kysellä, siellä saa kuitenki varmemmin vastauksen :)

   Poista
 5. Millon taas postausta Milkkiksestä?:) kertooko tää blogi nykyään enemmän sun kun Milkan elämästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä koitan kirjotella Milkastakin, mut tietoisesti oon muuttanut/muuttamassa blogia vähän Milkasta pois. :) Tietenkin Milka kuuluu mun elämään joka päivä niin siitä tulee väkisinkin juttua :D

   Poista
 6. oih, ihania vaatteita! :)

  VastaaPoista