keskiviikko 22. helmikuuta 2012

mietityttää

Huomenna aika kuraattorin puheille. meen keskustelemaan siitä, mitä mun kannattaa tehdä yhteishaun kanssa... (käyn ammattistarttia, siksi haen tänäkin vuonna. yhteishaku olisi tehtävä viimeistään parin viikon päästä)


Kävin jo jokunen viikko sitte juttelemassa OPOn kanssa ja se sanoi että kyllä mun kannattaa hakea, ja jos sen opiskelu paikan saan niin lykkään sitä alotusta. MUTTA kun täällä missä asustelen ja jään asustelemaan nyt ainakin väliaikaisesti ei ole mitään mikä mua kiinnostais ja joutuisin hakemaan kauas. (suunnitelmat muuttuivat _paljon raskauden takia)


Siksi asia mietityttää kun ei tiedä mikä on tilanne silloin vuoden tai parin päästä kun opiskelemaan olisin lähdössä. Tiedän, että olisi tosi hyvä että olisi se opiskelu paikka koko ajan, ettei tarvitse myöhemmin stressata siitä, mutta kun... nohnoh, menen huomenna juttelemaan sinne kuraattorille ja kyselen muutenkin samalla kaikenlaista. :)

eiköhän tämä tästä.

ps. tekisi jo kauheesti mieli kertoa enemmän asioita itestäni ja tulla niinkun "kaapista ulos" :D mutta en minää vielä... mietin että viimeistään sillon kun raskautta ei voi enään peitellä, ellen jo aikaisemmin. katsellaan,katsellaan.~

2 kommenttia:

  1. Tätä blogia on tosi kiva luke! :) Ja jos et kerralla halua tulla kaapista niin voit vaikka pieniä asioita kertoa esim. asutko missä päin suomea pohjoisessa vaiko etelässä ja vastaavaa! TSEMPPIÄ teidän pienelle tulevalle perhelle! :):):):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiva jos tykkäät :) Oon miettinyt tässä ihan muutaman viikon sisällä tehdä esittelypostauksen itsestäni. Kun toisaalta, kohta puoliin se on kuitenkin kaikille sanomattakin selvää, että vauvaa odotellaan. :D

      Poista