maanantai 27. helmikuuta 2012

viikonlopusta

tänään alkoi 14. viikko ja pahoinvointii on ollu tänään melkein koko päivän, ei onneks ihan kauheesti mut kuitenki.. 

mulla oli aika mukava viikonloppu.
Poikaystävällä oli vähän normaalia pidempi loma kun niillä oli vala perjantaina, joten joutui vasta tänään illalla lähtee takasin armeijaan. :) 

ei me paljon mitään tehty.. kateltiin telkkaria ja sellasta, et ihan täällä kotosalla. Käytiin me lauantaina pikaisesti kaverin luona kun siellä oli ihmisiä vähän viihteellä. Ei me siinä tosiaan kauaa oltu ku mulla oli vähän huono olo ja väsyki alko jo olemaan. :)

tosiaan ei mitään ihmeitä tehty, mut oli silti ihanaa ku sai vaa makoilla rakkaan kainalossa <3

ja kattokaa mitä tuo oli ostanut:


mun mielestä toi oli siltä jotain niiiin sulosta :3 
samalla se oli ostanut mulle sellasen onnen kasvin ja avaimenperän, mut ajattelin ku toi on ainoo mikä näihin 'vauva-asioihin' liittyy nii napsasin siitä ainoastaan kuvan~


semmosta asiaa vielä, että mistä te lukijat olisitte kiinnostunut kuulemaan tai mitä haluaisitte tietää? Kertokaa ajatuksia ja ideoita mitä voisin kirjotella tänne :) 

ja mitä mieltä ootte siitä, jos jossain vaiheessa tekisin postauksia johon pyydän teiltä lukijoilta kysymyksiä? Mun lisäksi olisi mahdollista kysyä poikaystävältäni, äidiltäni, poikaystäväni äidiltä ja mikäli kiinnostaa ystävien mielipiteet ja ajatukset asiasta niin tämäkin onnistuu :)

kommenttia vaan ! (:
heips <3


ps. huomenna isosiskon luo kyläilemään muutamaks yöks, innolla odotan (:

5 kommenttia:

  1. Moikka! Saako kysellä että mistäpäin oot? En tiedä tiedätkö mut (thechildwithherownchild.blogspot.com), mutta musta on mukava tutustua samanikäsiin äiteihin/odottajiin, niin kiinnostaa sen takia: )

    VastaaPoista
  2. Tiedätkö mistä toi kyltti on ostettu? Ihana :D

    VastaaPoista