keskiviikko 2. toukokuuta 2012

kuulumisia vain

Hämmästyin yks päivä kun selasin noita neuvolasta saatuja papereita, vihkoja jne. siitä miten suuri jalka pikkuisella on jo. Vaikka kovasti sekin vielä kasvaa, mutta hassua ajatella :)

Mulla on maanantaina seuraava neuvola, joten kirjottelen varmaan sillon paremmin. Ajattelin kuitenkin nyt kertoa jotain kuulumisia kun taas on viikko kulunut viime päivityksestä. Vielä en ole aikaiseksi saanut tehtyä postausta poikaystävästäni, mutta voisin vaikka heti kun oon tän saanut julkaistua niin aloitella sitä. Jos ei seuraava postaus ole se, niin sitten neuvolakuumisien jälkeen. :)

Nyt on raskausviikkoja 23+3. Viikkoja on voinut jo jonkin aikaa seurailla blogini aivan alareunasta. En saanut tuota laskuria sovitettua mitenkään kivan näköisesti näkyvämmälle paikalle, joten pistin sen tuonne.
Musta tuntuu et aika menee niiiin hitaasti. Ennen rakenneultraa aika oikein vierähti, mut nyt on alkanu hidastumaan. Tuntuu et viikot ei liiku millään tavalla eteenpäin ja junnais vaan paikoillaan. Niin raskauden osalta kuin muutenkin.

Mun selkä on alkanut kävellessä klonksumaan oudosti. Mietin et voisko se johtua siitä, että masu on kuitenkin jo kasvanut jonkin verran. Ei se oo kipee tai mitään, mut tuntuu et se klonksuminen voimistuu päivittäin. :D Noh, ehkä huolestun vasta kun siitä alkaa jotain haittaa olemaan.

Vappu oli ja meni. Poikaystävä eli Hemppu oli tiistaihin asti lomilla eikä me mitään ihmeellisyyksiä tehty. (Tästä lähtien kun puhun Hempusta, kyse on siis mun poikaystävästä :D ) Käytiin maanantaina Hempun mammalla syömässä sen vanhempien kanssa ja myös Hempun serkku ja sen tyttöystävä oli siellä. Sieltä lähdettiin sit käymään mun vanhempien luona ja myös mun molemmat isosiskot oli siellä. :) Oli kiva nähdä niitäkin pitkästä aikaa paremmin.


En oo varmaan aikasemmin maininnut, mutta lukijoita mulle on kertynyt jo 149 ja oon todella iloinen tästä. :) Kiitän paljon teitä ihania, jotka jaksatte ja tykkäätte lueskella mun blogia. Kommentit on myös lämpimästi tervetulleita, vaikka kyllä niitä jo nyt kivasti tulee. :)
Eli kiitokset teille 149 lukijalle ja tietysti teille kaikille ketkä anonyymisti lukee blogiani :) <3

Ja muistakaa, että mun formspringiin voi rohkeesti laittaa kysymyksiä mulle ja vastailen mielelläni :)

Vaihdoin muuten tähän merkintään parempaa kuvaa vaunuista. :) käykää toki kattomassa.

ei mulla kai muuta, heihei :)


5 kommenttia:

 1. on kiva lueskella tätä sun blogia,aivan ihana,ja noo masukuvat aivan ihania :)...kivan pitkällä jo oot raskauressa :) hei kuule kui paljon noo vaunut maksoi? :)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) Musta on myös kiva että yli puolen välin mennään jo :) Ja vaunuista maksoin vain 40e kun kirpparilta ostin. :D

   Poista
 2. olepa hyvä :) noh ei ollu pahan hintaset :)olis niit paljo käytettyt vai oliks ihan uuret?..olis niin kivaa jos itelläki olis jo muksuu,haavellu semmosesta jo kauan aikaa :)ja olis kiva saara kamuks semmonen joka olis jo raskaana,niin vois jo kysellä kaikkee raskaus jutuista ym,niin tietääs jo vähä etukäteen mitä tehään ym..mut eip oo ny ketää kamuja joka ois pieniin päin :/..ja muutenki olis kiva saara uusii tuttavuksia kamuks :)..olis niin ihanaa hoitaa semmosta pikkusta ja katto ku toinen kehitty ym <3...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä niissä käytön jälkiä oli aikalailla, mutta ei tuolla hinnalla voi paljon parempaa vaatiakkaan. :D joka tapauksessa niitä tahroja ja muita tulisi yhtälailla omassa käytössä.
   Ja eiköhän sunkin aika tule joskus hankkia lapsia :)

   Poista