torstai 24. toukokuuta 2012

Siskot-ryhmä

Heipparallaa :)
Tänään olis tarkotus mennä siihen nuorten äitien ryhmän ensimmäiseen tapaamiseen mistä oon puhunut ja vähän jänskättää. Tän ryhmän nimi on siis Siskot, jos en oo ennen sitä täällä maininnut. Toivon et siel olis kivoja ihmisiä, koska haluisin tutustua ihmisiin täältä suunnalta, jotka on samassa tilanteessa kun minä.

En mä tunne kauheesti ihmisiä, ketä odottaa vauvaa. Muutaman netin kautta, mutta nekin asuu jossain kaukana ja mahdollisuutta näkemiselle ei kovin helposti oo. Noh, jospa tuolla olis sit tutustumisen arvoisia ihmisiä, toivotaan! :)


Masusta on kyselty ja ajattelin et päivitän uutta kuvaa ehkä jopa tänään. :) Jos en tänään saa laitettua niin huomenna sitten.

Päivitin nyt vaan ihan pikasesti ja Hannakin saapu just tänne meille niin jätän kirjottamisen tältä erää tähän, voi olla et päivittelen viel iltasella kuulumisia ja fiiliksiä siitä tapaamisesta, mut en lupaa mitään koska Hemppu tulee lomille tänään! :)<3 heissulivei.

11 kommenttia:

 1. <3 Toivottavasti löydät uusia kavereita :)

  VastaaPoista
 2. Muakin kiinnostain joku tollanen, ku empä mäkää kauheesti tunne nuoria äitejä. Uskon kyllä vaan että täällä päin ei oo tollasta mahollisuutta :( Onneks sentään joillain on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä päin sä asustelet? Harmi ettei joka paikassa oo tällästä tarjolla, koska mulla ainaki oli tosi kivaa ja uskon et on hyödyllinen myös jatkossa :) ku saa jutskailla ihmisten kans jotka on samassa tilanteessa.

   Poista
  2. Asun etelä-pohjanmaalla, ja en missää isolla paikkakunnalla :(

   Poista
  3. okei :/ kannattaa vaikka neuvolasta kysellä jos siinä jollakin lähipaikkakunnalta järjestettäis tän tyylistä juttua?:)

   Poista
  4. Juu pitää muistaa kysellä :)

   Poista
 3. Muaki kiinnostas saada uusia ystäviä, jotka odottaa vauvaa.. :D Mut eipä tunnu hirveesti olevan :( Ja täällä kans kokoontuu välillä sellanen äitiryhmä, mut ne on kaikki jotain 30v.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa, tää siskot-ryhmä on nimenomaan nuorille äideille tarkotettu ja tosi kiva et on tälläsii. Mun mielestä joka paikassa olis hyvä olla, just sen takia ettei nuoret äidit "syrjäydy" sitten muusta maailmasta.

   Missä sä asut muuten edes?:)

   Poista
  2. Asun mäntyharjussaa :D Tällänen pikkukylä lähellä Mikkeliä.. Mikkelin ja Lahden välillä.. :)

   Poista