maanantai 4. kesäkuuta 2012

äitiyspakkausJeee, vihdoin eilen tuli postissa äitiyspakkauksen saapumisilmoitus ja käytiin sit tänään hakemassa se :)
Mun pikkusisko Enni ei meinannu pysyä housuissaan ku niin innoissaan se oli jo ennen ku pakettia edes oltiin avattu ja jatku ihan samaan malliin kyllä paketin aukaamisen jälkeenkin :D

sanoin ennen tätä kuvaa Ennille, että "näytä sellanen ilme mistä näkee miten innoissas sä oot."En viitsinyt niitä vaatteita ja muita erikseen kuvata, koska ne näkee myös täältä kuvana ja monista raskausblogeista. Muutaman vaatteen pääsin kuitenkin esittelemään oikein malli kera, koska Enni: "Ota musta kuva, kato nyt, ota musta kuva..." :DKäytiin myös kaupoilla tänään äitin kanssa ja löydettiin tutteja halvalla niin otin niitä kolme pakettia. :) Ärsytti vaan ku siellä olis ollut vaikka mitä söpöyksiä niissä, mutta kaikki ne oli silikonitutteja ja halusin luonnonkumisia. Hintaa näillä oli 1e / paketti.


Aiheesta toiseen, lupasin pistää kissanpennuista parempaa kuvaa. Yhdellä niistä on jo silmät auennu kokonaan ja toinen on kovin lähdössä jo seikkailemaan. :)

suloisuus :> ♥   


kovin väsyneen näköinen mamma-kisu jolta poistettiin tänään 2 punkkia. D:
Ihmeteltiin et miks sillä oli sellasia _KAKSI koska kuitenkin punkkipanta löytyy. hmmm. no poissa nyt kuitenkin :DTulipas kuvapainotteinen postaus, mutta ihan mukavaa vaihtelua tänne, eikö? :)

12 kommenttia:

  1. IHANIA KISUJA! =) Ja kuvia! :)

    Onnea sulle kovasti odotukseen ja sen jälkeen!

    Ihana blogi! :)

    Emmaai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kieltämättä noi kisut on niin hurmaavia otuksia :3 ♥

      ja kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Hihhi, Ihana Enni <3 ihania kuvia :))

    VastaaPoista
  3. Ihanan persoonallisen näkönen tuo kissanpentu jolla on toinen puoli naamaa eri värinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä rakastuin siihen heti ensisilmäyksellä ja jos tosiaan pidän yhden pennuista niin se olis just tuo. :)

      Poista
  4. Niiin suloinen se kissanpentu,millä on puolet naamasta eri väriä awww :))) ja miten koulutuksen käy ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on :---) rakastuin siihen heti :)

      ja vastaan tohon sun kysymykseen mun kysymyspostauksen vastauksien yhteydessä, jos sopii? :) toi on varmasti aihe mikä monia kiinnostaa niin ajattelin että viittin sit vähän laajemmin vastata ihan siihen postaukseen. :---)

      Poista
  5. mun pikku veli ku se synty vuanna 2006, sillä oli iha rumiii ryysyi! :D, mut noihan on tosi siistejä ja nättejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, mun mielestä kans tosi kivoja :) aika poikapainotteinen sisällöltään kylläkin, muutama sellanen vaate ettei välttämättä ihan heti tytölle päälle laittais.:D

      Poista
  6. Vinkkinä; silikoonitutit on vissiin lapsien suosiossa enemmän. :) Tai lapsikohtaistahan se on mutta ainakin kaikki mukulat keiden elämää oon tässä seuraillu niin on tykänny enemmän silikooni- kun luononkumituteista! Oma muksu mukaan lukien :)

    Äiti vm. -94

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä mä taas oon keskusteluja lukenut, niin useimmin lapsi tykkää luonnonkumisesta. :D Se on niin paljon lapsesta kiinni ja ite päättää mistä tykkää :) Mut lähtee noilla kokeilemaan. :)

      Poista