sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

supistuksia ja lääkäröintiä

Heippa vaan. Ajattelin taas pikasesti vaan kuulumisia kirjottaa.

Tällä hetkellä ei kuulu kovin hyvää, koska täällä kärsin pissatulehduksesta. Eilen illalla alkoi kauhee polttelu alavatsassa ja jatkuva pissaamisen tarve. Koko yön ramppasin vessassa ja unet jäi todella vähiin. Kaikista raivostuttavinta siinä oli se, että joka kerta kun vessaan pääsi niin pari tippaa ja se oli siinä...

Vihdoin kun aamu tuli niin vatsan polttelu oli entistä kovempi ja pissaamisen tarve jatku ihan samanlaisena. Näiden lisäks tunsin jatkuvaa supistelua. Tää oli siis ensimmäinen kerta kun tietoisesti tunsin supistuksia. Oli ihan kauheen vaikee olo ja en väitä et olis kovin paljon helpompi nyttenkään. Käytiin sit Hempun kans päivystyksessä ja siellä käski tuomaan pissanäytten vähän ennnen viittä.

Mentiin sinne sit sovittuna aikana ja odoteltiin hetki ja lääkäri kutsu mut sisään. Pissassa oli kuulemma valkosoluja jotka viittas pissatulehdukseen. Sain reseptin antibioottikuuriin ja käytiin heti jo ostamassaki se. Oireiden pitäis helpottaa kolmen päivän sisällä ja jos ei kuitenkaan helpota tai supistukset tihenee, tulee jotain epänormaalia vuotoa tai muuten oireet pahene niin täytyy ottaa suoraan yhteys Hämeenlinnaan synnytysosastolle.

Noh, toivotaan et lääkitys auttaa.

Tunsin muuten yks päivä ensimmäistä kertaa vauvalla hikan :---D se oli hassua.

18 kommenttia:

 1. I feel you! Ärsyttävintä on tosiaan se et pitää herätä monta kertaa, ja sit tiptip ja se on siinä :--D Mut toivottavasti toi lääkitys nyt helpottais sun oloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on jo nyt huomattavasti parempi olo ja viime yö meni tosi hyvin, ei tarvinnu herätä kertaakaan. :) aika nopeesti näyttää noi lääkkeet auttavan.

   Poista
 2. Toivotaan, et kaikki menee hyvin ja paranet siit pissatulehduksesta :)
  Mun vauva ei oo hikannu tai ainakaa en oo huomannu! :D Äiti kerto, et mä hikkasin aina, mut mun pikkuveli ei koskaan xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä voidaan jo ihan hyvin :) lääkkeitä popsinu ja popsitaan viel jonkin aikaa :D voi olla et mäki oon hikan tuntenu ennenkin, mut nyt kiinnitin huomioo ja tajusin sen hikaks :D

   Poista
 3. Voi ei :( toivottavasti paranis antibiootilla... :/ Ei oo kivaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän kun nyt jo ihan hyvä olla :) ei oo kipuja ollu ja pissaaminenki normalisoitunu :D

   Poista
 4. Käy ostamassa karpalomehua, sen pitäis auttaa kyseisen tulehduksen oireisiin! Mummiltani saatu vinkki ja itselle ainakin tehosi joskus kun kärsin samasta taudista (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällä hetkellä ei oireita pahemmin enää ole, joten ainakaan näillä näkymin ei karpalomehulle oo tarvetta:) kiitos vinkistä kuitenkin!

   Poista
 5. Karpalomehukikka toimii myös täällä. Toivottavasti olosi helpottuu nopeasti antibioottien kanssa. Aika söpöä tuo hikka juttu :) Blogisi on muuten aivan ihana, olen koukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On helpottanut nopeesti ja oon niin onnellinen siitä, en olis kestänyt toista samanlaista päivää kun eilinen oli x__x Ja ihana kuulla että tykkäät :)

   Poista
 6. Sekin auttaa että juo usein, silloin pissaa tulee huomattavasti enemmän eikä välttämättä kirvele niin paljoa :) toiminut ainakin mulla kun kyseistä tautia olen potenut. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin mä oon juonukkin. :) yrittäny juoda vähintään 1½ litraa päivässä ja se on varmaan myös osasyy miks näin nopeesti on olo helpottunu :)

   Poista
 7. Missä koulussa muuten olit ammattistartissa?:) onnea loppuraskauden !!<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Forssan ammattikoulussa kävin ammattistartin. :) ja kiitos!

   Poista
 8. Onneks en muista miltä pissatulehdus tuntuu, kuulostaa hirveeltä. :/ Itellä ollu vuosikausia sitten viimeks.. Raskauden aikana riski siihen lienee jostain syystä suurempi.

  Mun vauvalla oli jatkuvasti mahassa hikka ja vielä syntymän jälkeenkin monta kuukautta tuli usein hikka.
  Söpöö, mutta toisaalta harmittavaa, että hikka tuli vauvana melkein aina nukkumaanmenoaikaan.. yritä nyt sitten nukuttaa hikkaavaa vauvaa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakaan ei oo vuosiin ollut, ennen kun nyt. .__. ja usko pois, tää on hirveetä. Tai onneks oireet jo kadonnut mut hyi:D

   voi ei, voin vaan kuvitella :-)

   Poista
 9. tää nyt ei liity aiheeseen yhtään mitenkään, mutta oon vaa miettiny et eikö tossa blogin nimessä oo kirjotusvirhe? tai no pikemminki kielioppivirhe, koska eikö ton pitäs olla et "soon i'll have a new life"? :D joo sori nus... rakastelen pilkkua mutta siis joo heippa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi hyvinkin olla :D noooh, mut sinne tänne, mitäpä tuosta >D

   Poista