torstai 14. kesäkuuta 2012

asunnon esittelyä

Nyt kun on asunnosta saatu kaikki huoneet kuntoon, niin ajattelin vähän esitellä sitä teille lukijoille. Kuvat on vähän huonoja, koska niitä ottaessa oli jo vähän hämärää. Yritän pistää vaikka parempia kuvia vielä sitten ku on huonekalut ja muut paikoillaan. :)

Asunto on siis kooltaan 57ja kolmio.

Tältä näyttää suoraan ulko-ovelta katsottuna olohuoneeseen. Edessä isomman makuuhuoneen ovi ja sen vierestä pääsee keittiöön.

Ulko-ovelta vasemmalle katsottuna eteinen ja ovi kylpyhuoneeseen.
Kylppäriä. mulla oli toinenki kuva toiseen suuntaan, mut se oli sen verran heilahtanu etten viitti laittaa. Kuitenkin tästä kuvasta oikeelle katsottuna on wc-pönttö ja pesukoneen paikka.
Ulko-ovesta oikealla on pienempi makuuhuone, joka tulee olemaan vauvan huone. :) Ei se kovin paljoa oo suurempi kun mitä tää kuva antaa ymmärtää.
Olohuoneen ovelta katsottuna. Oikealla näkyvä ovi on siis isomman makuuhuoneen ovi.
Edellisen kuvan nurkasta otettu kuva ulko-oven suuntaan.
Edellisessä kuvassa näkyvää tapettia vähän lähempää :)
Olohuoneesta makuuhuoneen ja keittiön ovien suuntaan.
Isomman makuuhuoneen ovelta nurkkaan päin. Tästä tulee siis mun ja Hempun makuuhuone, jossa myös vauva aluksi nukkuu.
Lähikuvaa makuuhuoneiden tapetista. Molemmissa makuuhuoneissa on siis tämä sama.

Makuuhuonetta toisesta suunnasta katsottuna. Mukavasti kaappitilaa :) Vasemmalla siis makuuhuoneen ovi.
Keittiön ovelta keittiöön päin katsottuna. Edessä on ruokailutila ja itse keittiö oikealla.

Ruokailutilasta keittiöön.

Ja vielä keittön perältä suoraan ruokailutilaan katsottuna :)

Ei kai mulla tältä erää sit muuta, toivottavasti noista kuvista sai edes jonkinlaisen kuvan siitä millanen toi asunto on. :) Joka paikasta on siis seinät maalattu ja uudet tapetit laitettu ja ainakin mä ite oon tosi tyytyväinen lopputulokseen. Nyt saakin sit jo pikku hiljaa alkaa tavaroita viemään. :p

ps. voitettiin just huuto.netistä meille kiva divaanisohva :)

17 kommenttia:

 1. tosi kivan näkönen asunto! :)

  VastaaPoista
 2. Oon ihan heeelv*tin kateellinen! Meillä melkeen sama elämäntilanne ku sulla (vauva tosin on jo 1kk) ja meillä on tosi ahtaan tuntunen 52m2 kaksio.. jossa ei ees oo ovea makkarin ja olkkarin välillä eli ei oo mitään erinäistä tilaa. Ja keittokomero, argh! :D teillä on TOSI ihana kämppä! Ja toi keittiö ah! :) ja meiän vessaki on niin pieni et ku siel on tommonen pienin mahollisin pesukone ni silti hyvä ku mahtuu suihkuu menemään. Niin ja plus vielä istuma-amme.. olkaa tosi ilosia tosta! Koska mä kuolen tähän kateuteen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voih. D: mä oon niin tyytyväinen, että saatiin tää asunto. Tää on meille just sopivan kokonen. Ei yhtään liian iso eikä pieni. :)

   Poista
  2. Ei teillä nyt niin pieni kaksio ole, kun mä asun mun avopuolison ja 4kk pojun kanssa 37m2 kaksiossa!! :D Ja vessaan ei edes saa pesukonetta.

   LOVECOOKIE, toi on kyl tosi kivan näkönen asunto! :)

   Poista
  3. oho, teillä taitaa vähän ahdasta olla:D mut kai sitä tilaa saa aikaa ku osaa laittaa asiat järkevästi :D

   Poista
  4. No huhhuh! Mites mahutte sinne :D no mut jos näkisit meiän ni oisit sitä mieltä että ei sinnekkään "saisi".. vessa pelkkää pesukonetta :D enkä edes liiottele..

   Poista
 3. Tosi kiva asunto :))) Tullaan sit kattoo paikan päälle paremmin kun saatte kuntoon kokonaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ilmottelen sit ku kämppä on suunnilleen kunnossa :p

   Poista
 4. onpas ihanan näköinen asunto teille tulossa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti pysyy myös ihanana sisustuksen jälkeen :D kaikki kun ei aluks voi mennä ihan niinku haluis ja on suunnitellu :)

   Poista
 5. Kivan näkönen kämppä ja plussat vielä siitä että olit tosi kivasti selittäny ja kuvannu noi, että sai kyllä hyvän käsityksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä, yritin parhaani että lukijat ymmärtäis kuvien kautta millanen asunto on :)

   Poista
 6. Kivan näkönen asunto, mutta tosi pieni kolmioksi! Itse asun pojan kanssa kaksiossa, jossa 58 m2, joten tuossa teidän asunnossa täytyy olla hurjan pienet huoneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toinen makuuhuoneista on todella pieni, mut ei yhtään liian pieni alle kouluikäselle lapselle. :) toinen makuuhuone on meille sopiva kun meidän sänky on vaan 120cm ja erillisiä vaatekaappeja ei tarvii. Sopivasti jää tilaa myös väliaikasesti sinne tuleville vauvan sängylle ja hoitopöydälle :p

   Poista