maanantai 3. syyskuuta 2012

41+1

eikä pikkusta näy, eikä kuulu. Eilisestä asti kävely on ollu yhtä tuskaa, jokasella askeleella koko alapää vihloo kun vauva vissiin painaa jo niin pahasti tonne alas. Ehkä se tarkottaa jotain, että vois vaikka alkaa tapahtua tässä joku päivä. toiveajattelua, toiveajattelua... 

En mä tiedä onko mulla niinkään mitään muuta asiaa tähän hätään ;o voi olla et kirjottelen myöhemmin tänään ehkä jotain postaustoivoita mitä ootte mulle joskus aikaa sit lähetelly, kattoo miten jaksaa :) moimoii.

6 kommenttia:

 1. No mulla ei oo mitää hajua, että ootko vielä tehny kämppäpostausta, mut jos et ni semmonen ois kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo tehny vielä ja niin moni on sitä toivonut että pitäis tehä :D tänään en varmaan kerkee mut huomenna vois yrittää ;D

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla:) Kaunis vatsa verrattuna minun vatsaani. Liityn ehdottomasto lukijaksi! Ja ethän poista maha osiota, vaikka lapsi syntyykin? Tässä minun blogini, jos kiinnostaa:
  http://janikanraskausaika.blogspot.fi/
  <3:LLÄ Janika
  Tsemppiä hirmuisesti synnytykseen. Olisi myös kiva jos liityt minun blogiini, mutta se on sinun asiasi haluatko liittyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) mun mielestä kaikkien raskausmahat on omalla tavallaan tosi kauniita ja uudet lukijat on aina tervetulleita, täytyy käydä sun blogiakin katselemassa :) ja masu välilehti ei tuu katoamaan minnekkään :)

   Poista
 3. Juu tee postausta teidän asunnosta ja mielellään mitä kaikkee olette hankkineet vauvalle, vaatteita ym tavaroitaja vaikka kuvienkin kera. Mitä olet pakannut kasiiin jonka otat sairaalaan mukaan, vai oletko vielä kassia pakannut. Nii ja mielellään jotain miehesi kommenntejakin olisi kiva kuulla jännittääkö? pitääkö isyyslomaa, jostain luin ett on töissä. Tässä nyt muutama juttu mitä sinusta tai paremminkin teistä haluaisin kuulla.
  PS: Joko isovanhemmat ovat saaneet sinut (teidät) hermoromahduksen partaalle? Taitavat myös jännittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ehdotuksista ja koitan toteuttaa noita parhaani mukaan :)
   ja ei oo vielä hermoromahdusta esiintymässä :D

   Poista