tiistai 18. syyskuuta 2012

Neuvolatädin kotikäynti

neuvola-täti toi nää mukanaan
Niinkuin jo aikasemmin oon maininnut, niin meidän neuvolatäti kävi tänään täällä. Tää olikin sit viimenen kerta ton terveydenhoitajan kanssa kun nyt siirryn Tammelan neuvolasta Forssaan. Käy paljon kätevämmin kun pystyn vaunujen kans mennä sinne, eikä aina tarvii keksiä kyytejä. Tosi kiva kuitenkin, että ei ihan tuntemattoman terveydenhoitajan hoiviin siirrytä kun toi ketä meidän neuvolatädiksi vaihtuu niin piti synnytysvalmennusta.

Paino on noussut hyvin. Tänään puntari näytti aikalailla tasan 3600g eli syntymäpainokin ollaan ohitettu jo 60grammalla. Seuraava neuvola on ens viikon keskiviikkona klo 14:30 ja se on siis täällä Forssassa.

Ennen painon katsomista mä kävin pyllypyykillä pikkusen kanssa ja just kun saavutettiin makuuhuone taas, niin eiköhän neiti päätä päästää pissat allensa. :D Meidän sängyn päiväpeitto, lattiat ja hoitopöytä kaikki ihan pissassa. Vielä mun tuurilla hoitopöydän alempi laatikko oli raollaan ja siellä oli kaikki puhtaat 50cm kokoset bodyt... eiköhän pienet lirut sinnekkin valahtanu ja kaikki pyykkiin. :D Viimeks sairaalassa kävi ihan sama juttu punnituksen yhteydessä.

Mun äiti oli täällä kans yli pari tuntia ja illemmalla on tulossa mun isosisko ja sen miesystävä käymään. Ne ei oo voinu aikasemmin tulla, koska mun sisko on ollu kipeenä, mut nyt onneks jo parantunu :)


Tänään käytiin myös ensimmäistä kertaa kylpemässä kotosalla ja neiti tykkäs kyllä huomattavasti enemmän kun sairaalassa ollessa. Ensin oli ihan kauhee huuto ja kiukku päällä, mut sit kun pääs veteen niin hiljeni. Kyllä se siinä välillä huudahti jotain, mutta kuitenkin aika rauhallinen. Mut sit kun vedestä noustiin niin se huuto taas alkoi ja jatkui kunnes päästiin syömään. :D


Soittelin muuten tossa hetki sitten Hämeenlinnan sairaalalle ja kyselin voisko ne lähettää mulle mun synnytyspaperin mistä näkee kaikki tapahtumat ja ajat niin postissa kun en sitä sairaalasta lähtiessä mukaan saanut. Oon ihan jumissa ton synnytyskertomuksen kanssa kun kaikki kellonajat on ihan hukassa ja mulla ei oo mitään käsitystä mitä tapahtu missäkin järjestyksessä. No nyt se kuitenki on tulossa tässä joku päivä mulle postissa niin pääsen etenemään ton kirjottamisen kanssa. Malttakaa siis vielä jonkin aikaa. :p

16 kommenttia:

 1. Voi toista, kun on niin suu mutrussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina ku se alkaa itkemään nii sillä on toi ilme :D niin söpö!<3

   Poista
 2. Voiiihhh .. niin sulonen pikkunen-pallero :) Mitä huomasin pikkusen syntymätietoja lukasta, ni pikkunen on tasan kuukauden nuorempi ku mun veljenpoika.... Kauheeta myöntää, mutta oon pikkasen mustis, nimittäin mä ite en ehkä koskaan voi saada omia lapsia ;( saatika pitää ketään miestä tyytyväisenä kuten nimiki kertoo, mutta heih onks pikkusella vielä nimee tiedossa :) ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun ystävällä on myös lapsi joka on tasan kuukauden nuorempi kun meidän neiti. :) Nimee ollaan nyt mietitty ja EHKÄ jo päätetty mikä hänestä tulee, mutta se on salaisuus ihan ristiäisiin saakka!:)

   Poista
 3. Voi hiisi se on sulonen!! Aivan ihana:) Mun poju on kohta puolivuotias ja äsken se oli tommonen pieeeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mua pelottaa oikein ajatella, että kuika nopeesti lapset kasvaa. :D

   Poista
 4. Sulle olis tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) oon saanut ton aikasemminkin jo ja en viitsinyt sitä uudestaan tehdä, niin lisäilin sut jonon jatkoks:) http://teenmombutgoodmom.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

   Poista
 5. toi viimine kuva :D:D::D:D:D:D <3

  VastaaPoista
 6. Minäkin pyysin noita papereita (tosin eri sairaala kyseessä) vaan enpä niitä koskaan saanu. Ärsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no just ;o aika törkeetä jos oot kuitenkin vielä erikseen pyytänyt niitä. Koititko uudestaan soitella?

   Poista
 7. käääks toi vika kuva! ihana :-) meidän vauva näyttää nyt jo niin paljon isommalta vaik ikäeroo on vaan se kaks viikkoa :D mut täällä ootellaan innolla synnytyskertomusta ni toivottavasti saat ne paprut pikapuoliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki ku oon kattellu kuvia synnäriltä nii toi on kasvanu jo niin hurjasti tässä kahdessa viikossa! :( kohta se ei oo enää vauva vaan juoksentelee ja kaikkee:D

   vielä ei oo papereita näkynyt, mut eiköhän ne sieltä tuu joskus :/

   Poista