sunnuntai 16. joulukuuta 2012

hohtokeilausta

Oltiin Hempun kanssa perjantaina ihan ensimmäistä kertaa koskaan hohtokeilaamassa! Oli kyllä ihan hauskaa, mutta mulle tuli sormet tosi kipeeks jo kahden heiton jälkeen niin se oli välillä vähän epämukavaa. Nyt mulla on nyt paikat niin kipeenä siitä, että ei hyvää päivää. Sängystä nouseminenki tekee ihan tuskaa kun kaikki lihakset niin jumissa. :D Kuvat on otettu Hempun kännykällä pimeessä valaistuksessa, joten laatu on mitä on. :DHemppu voitti mut, vaikka kyllä mä sitä yhdessä vaiheessa johdin jonkin verran. :D mulla alko olee reidet ja kädet niin kipeet, että meni ihan jonnekki minne ei olis pitäny mennä. Täytyis ehkä alottaa liikkuu enemmän, että ei olis aina ihan rampa ku on vähänki liikkunu. :'D

näytän kaljulta :D
 Eilen aamulla sain ihanan herätyksen ku Hemppu toi mulle kimpun ruusuja<3 ne kävi aamusta Milkan kanssa kaupoilla ja mä sain nukkua vielä sen aikaa, eli jonkun tunnin verran :)  Kyllä mun mies vaan on niin ihana. :)


Meillä olis tarkotuksena alotella huomenna vähän joulusiivousta ja tiedossa olis kämpän siivouksen lisäks vähän joulukoristeiden laittoa ja akvaarioiden puhdistusta. :) Ja Milkan huone on kans tarkotus pistää ihan asumiskuntoon kun pian neiti siirtyy jo omaan huoneeseen! :) Lisäks mä meen viel jouluostoksia tekemään kun en oo mitään vielä kenellekkään ostanut eli hommaa riittää :D Kattoo nyt mitä kaikkee saadaan aikaseks tehä, mut hihat heilumaan niin eiköhän keretä ainaki suurin osa.

Koitan kerkee/jaksaa kirotella huomenna taas lisää menoista ja vaikka vähän kuvia jouluisesta kodista jos sen verran muutosta tapahtuu :) moímoii.

Hempun kännykästä löyty tällänen söpöys<3

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. nii ku ei se näyttäny tossa sitä nimee kokonaan :'D mut kyl se isommalla näytöllä näytti :D

   Poista
 2. Hemppu on varmaankin lempinimi..? Mietin pääni puhki, mutten keksi ainuttakaan nimeä mistä hemppu-lempinimi vois tulla?! :D Heikki? Ja voi että teillä on OIKEASTI söpö lapsi! Kaikki vauvat ei ole söpöjä, mutta hän kyllä on. Innolla odotan minkä näkönen vauveli tänne tulee.. Kohta rv 26 ja alan olla malttamaton!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henri on hempun oikee nimi, mut KAIKKI sanoo sitä hempuks :DD

   nopeesti se aika menee! usko mua. :D nopeemmin ku huomaatkaan sulla on jo pikkuses sylissä:) onnea muuten!:)

   Poista
 3. Nyt ku katoin tota Milkan kuvaa niin on jotain samaa näköä meidän tytön kanssa, vai kuvittelenko vain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin noi suuret siniset silmät jos ei muuta. :---) <3 voi kun Iiris on söpiiis .:)

   Poista