tiistai 18. joulukuuta 2012

Milka joulutunnelmissa

Milkan ensimmäinen joulu on lähestymässä hurjaa vauhtia. Meidän joulu tulee olemaan aikalailla reissaamista. Heti aamusta me matkataan Hempun vanhempien luokse eli mammalle ja papalle. Sieltä me mennään mun vanhempien luokse mummille ja ukille ja sieltä Hempun isovanhemmille.

Me ei alotettukaan vielä eilen joulusiivousta ja joulujuttujen laittamista, joten tänään olis sen aika. Mä siivosin äsken jo olohuoneen ja pistin pöydälle joululiinan. Lisäksi mä laitoin vielä Milkan oman minijoulukuusen väliaikasesti tänne olohuoneeseen, kun ei olla vielä saatu isompaa, mutta tulossa on. (meillä on muovikuuset kissojen takia)

Eilen ruvettiin kuvailemaan vähän jouluaiheisia kuvia tyttösestä. Kuvia on paljon ja ne on melko samantyylisiä ja tarkennus on mennyt päin honkia osassa kuvista, mutta älkää antako sen häiritä. :) Jotkut kuvat on niin hassuja, hahaha :D
(kuvissa missä Milka istuu niin hän istuu bumbossa)
JA LUKIJOILLE JOTKA EIVÄT OLE HUOMANNEET, NIIN LISÄSIN JO JONKIN AIKAA SITTEN MAHAN PALAUTUMIS VÄLILEHTEEN UUTTA KUVAA. :) KÄYKÄÄS KATSELEMASSA.

+ KOMMENTIT JOTKA EI LIITY POSTAUKSEEN JOTA KOMMENTOIT NIIN MUN FORMSPRINGIIN KIITOS http://www.formspring.me/LOVECOOKIEE

5 kommenttia:

 1. Ihana toi kuva toi eka missä Milka on selällään! Sulonen :-D <3

  VastaaPoista
 2. oi ihan yli söpöjä kuvia ! :)

  VastaaPoista
 3. Ei ylisöpöstä tytöstä voi saada kun ylisöpöjä kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Voi että kun on sulonen! Varsinkin noi muutamat ilmeet nauratti :D

  VastaaPoista