keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

22+3 masua


Nyt ei oo epäilystäkään, etteikö se masu oikeasti olisi jo ton kokoinen. :)

Pikkuisen potkutkin alkaa jo olla aika voimakkaita ja veikkaan, et ei mee enää kauaa et alkaa tuntuu ikävältä.
Potkut näkyy masun päältäkin jo ihan selvästi, tai on näkynyt jo jonkun aikaa. Yritin kännykällä yks ilta ottaa videoo, mut kuvanlaatu oli sit sen verran huono et ei siitä erottanu mitään. ):
kyllä mä vielä sen potkuilustakin tänne videoo laitan, kun vaan saan napattuu :)

Tänään on ollu niin ihanan aurinkoista ja kesäistä ainakin täällä suunnalla. Pärjäsin ihan hyvin ilman hupparia kun kävelin koulusta kotiin, tuli jopa aika lämminki.

Nyt on aika paljon kyselty millon laitan kuvia poikaystävästäni tänne ja ajattelin et jos alkaisin nyt yrittää väsäämään postausta siitä/meistä kun niin monia näyttää kiinnostavan. :)

7.5 on seuraava neuvola mistä oon tainnut jo mainitakin. Käsitellään siellä kelan tukijuttuja ja tilataan äitiyspakkaus :) Mut enköhän mä viel tässä välissäkin jotain kuulumisia kerro. Heiheii :)

18 kommenttia:

  1. ompa kiva masu :3 mä en pystyis olla viel pelkäl hupparil, mut hyvä vaan ettet piiloudu hupparin sisään,vaan annat masun näkyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks et pysty?:) mielelläni mä masuani esittelen, hihii :)

      Poista
  2. ihana vauva masu:)koskas laskettu aika on?=):)

    VastaaPoista
  3. juu :)voiku itelläki olis tommonen masu,kova vauvakuume on <3

    VastaaPoista
  4. Ihana massu :)<33 munki vauva potkii jo sillee et maha heiluu ja eilen potki virtsarakkoon nii sattu xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on hauskaa välillä vaan katella kun masu pomppii. :D
      pikkusella niin usein vauhti päällä. :)

      Poista
  5. ja mäki olin pelkkä huppari pääl tai pelkkä nappipaita pääl ulkona. Raskaana on kuumempi ku normaalisti :D Imuroin nii melkee hiki valuu xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lueskelin jotain raskauskirja juttuu tai jotain, niin siinä luki näiden lähiviikkojen kohdalla, et voi tuntuu kuumemmalta kun normaalisti koska kilpirauhaset (?) käy nopeemmin raskaana ollessa.:D

      Poista
  6. Onnea tosi paljon masuasukista :) Itse olen myös '95 ja mulla on 4,5kk vanha tytär :) Voimia tosi paljon, elämästä tulee tosi rankkaa mutta on se sen arvoista :)
    Ps. jos en ihan väärin näe niin näyttäis et sul tulee kohta raskausarpia. Suosittelen ostamaan apteekista raskausarpia ehkäisevää rasvaa :) Ite en raskaana ollessa tajunnut sellasta ostaa ja näin jälkikäteen kaduttaa, nyt yritän saada niitä vaalenemaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on noissa 'jenkkakahvoissa' ollut noi arpijäljet niin kauan kun vaan muistan, ei mitenkään masun kasvusta johdu. :D jos siis niitä edes tarkoitit. Oon perusrasvalla ahkerasti rasvaillut masun ja jenkkakahvojen seutua, mut onko se arpia ehkäisevä jotenkin erilaista sit?

      ja onnea tyttösestä sinne :) tiedän et tulee olemaan rankkaa, mut oon valmis ottamaan sen kaiken vastaan.

      Poista
  7. Okei, juuri niitä tarkoitinkin :) Jos sul tulee raskausarpii helposti, kuten niistä pikkuarvista voi päätellä, niin kannattaa säännöllisesti alkaa rasvaamaan kunnon apteekkirasvalla esim. Vichy tms :) se voide ehkäisee niiden muodostumista ja vaalentaa jo syntyneitä arpia :)


    Ja kiitoksia onnitteluista:)

    VastaaPoista
  8. Ompas kiva vauva masu :) Mäkin tässä odottelen omani kasvua, hetki kyllä vielä menee ku menos viikko 13+4 :/ On kyllä mukava aina löytää muittenkin nuorten odottajien blogeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se sieltä kasvaa! :) Tästäkin kuvasta on jo sen verran aikaa, et voisin vaikka uutta masukuvaa nappailla tässä joku päivä:)

      Poista
  9. Saisko päivitystä masukuvaan (: Sulla on todella hyvä blogi, käyn usein lueskelemassa. onnea tulevasta pienokaisesta!

    VastaaPoista