sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

34+0
Tässä on ollu muutama päivä taas hiljaiseloa, koska meillä ei netti toiminu muutamaan päivään. Tässä tuoretta masukuvaa ja viikkoja löytyy siis 34+0! huii ku aika menee vaan niin nopiaan. Enää kolme viikkoa niin vauva on täysaikainen :o


Noi muutama päivä mitä netti oli katki niin pelattiin vaan. Kyllä me muuallakin käytiin mutta se aika mitä kotona oltiin niin vietettiin xboxin äärellä pelaten kaverilta lainattua Spyroa. :D

Ollaan jo reippaasti yli puolen välin tossa pelissä, toi on niin koukuttava ja oikeesti tosi hyvä! :D

Ihan mukavaa ajanvietettä toi on, kun ilmatkaan ei oo ollu nyt mitään kovin hyviä. Vettä satanu ja aika viileeki on loppujen lopuks ollu. Tänään oli hetki sitte tosi kaunista ja aurinkoista, mut nyt ku kattelee ulos nii aika pilviseltä näyttää ja tuulee aika kovin.Käytiin kai keskiviikkona siellä Tampereella kun täälläkin mainitsin, että piti mennä. Haettiin Hempun tavaroita ja kierreltiin kaupoissa, mut eipä me oikeestaan mitään löydetty. Oon muuten huomannu, että nykyään kävellessä mulla tulee polvet ja nilkat tosi herkästi kipeeks. Ideaparkissakin ku kierreltiin nii hyvä ettei itku päässy ku jalat oli niin hellänä. :'D

Autossa matkalla takasin Forssaan :D

Käytiin eilen kylmäkoskella Hempun mamman ja papan kanssa kaupoilla. Sieltä tuli mukaan kello, pyykkiteline ja patakintaat. Tällä hetkellä odotellaan et pesukone pysähtyy ja sen jälkeen lähdetään mun vanhempien luokse. Yritän ettiä mun lapsuuskuvia kun joku teistä lukijoista toivo postausta mun lapsuudesta kuvien kera. :)

Heipsan!:)

23 kommenttia:

 1. oot niin kaunis. voisitko tehä meikkipostauksen, vaikke en tiedä liittyykö se niin paljo tähän blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Multa on itseasiassa kerran aikasemmin jo pyydetty tutoriaalia mun meikistä, joten enköhän mä voi jonkinnäköisen meikkipostauksen toteuttaa :)

   Poista
 2. mikä olikaan laskettuaika? :)

  VastaaPoista
 3. asun kans forssassa, en oo varma näinkö sut yksi päivä :)

  oliko lapsi suunniteltu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, voi olla hyvinkin mahdollista :D
   tää vauva ei oo suunniteltu, mutta ei voi sanoo että olis täysin vahinkokaan :)

   Poista
 4. no huh... "mutta ei voi sanoo että olis täys vahinkokaan" Todella vastuutonta. Yhteiskuntako elättää??? Vai onko rikkaat vanhemmat jommalla kummalla??? Ei ammattia seurustelua takana alle vuosi ettehän te edes oikeesti edes tunne toisianne.
  Kyllä tuosta on vastuullisuus kaukana, jos tekee lapsia pitäs sitten myös valmis olla itse ne kasvattamaan, ei lapsilisällä paljoa vauvalle mitään saa. Toivottavasti ette mene sossun luukulle. Menestystä kuitenkin tässä vaan mun mielipide. Toivottavasti pystytte tarjoamaan lapselle kuitenkin turvallisen tulevaisuuden, köyhä ei ole kiva olla. Mutta sen osan te olette jo valinneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haloo, eiköhän Suomessa ihan joka ikinen äiti elä ja elätä vauvansa ensimmäiset vuodet äitiysrahalla ynnä muilla Kelan tuilla! Järki käteen ja faktat kuntoon sielläkin päässä.

   Poista
  2. kysyn tässä vaan, että missä välissä oon sanonut että lapsi tultais elättämään yhteiskunnan rahoilla? En missään. Missä välissä oon sanonut että tullaan sossun luukulla käymään? En missään vaiheessa. Kiitos kuitenkin tästä oikein mukavan hauskasta mielipiteestä. Mun mielestä sun on turha tulla tänne ulisemaan tollasta päätöntä jauhantaa. :D

   Poista
  3. ja lisään vielä, että ei ole rikkaat vanhemmat kummallakaan. Ja vaikka olisikin niin ei se niiden tehtävä oo meidän lasta elättää. Murehdi sä vaan omat raha-asias ja jätä meidän ihan omiksi huoliksimme. :)

   Poista
 5. haha toi spyro on ihan paras :-D

  VastaaPoista
 6. Koska esittelet kotisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitten kun saadaan loputkin tavarat paikoilleen :) Ei täältä paljon enää puutu, joten ei pitäis kauheen kauaa mennä :)

   Poista
 7. Ihana masu <3 Tsemppiä loppuodotukseen ja synnytykseen :)
  -D
  http://darsk-i.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. En ole kauheesti vielä ehtinyt blogiasi kokonaan läpi selaamaan, mutta mielelläni jatkan eteen päin lukemista. Saisinko tietää nämä perus faktat? :) Asutteko yhdessä? käytkö/ aiotko käydä mitä koulua seuraavaksi? Kauan olette olleet yhdessä kumppanisi kanssa? Mitä hän tekee? :)

  Ja ihan tällein taas... Missä laatikossa ihmiset asuu? Oli minkä ikäinen äiti tahansa ja koulutuksesta huolimatta, niin jokainen äiti saa kumminkin lapsilisää ja äitiyspäivä rahaa ja sen jälkeen vanhempainrahaa ja sitten jos jää vielä kotiin niin hoitotukea... Miksi niillä rahoilla ei saisi elättää lastaan!? Sitähän varten ne rahat nimenomaan juuri on, vai olenko muka täysin väärässä...? :D (joo ymmärrän joissakin tapauksissa sen kuinka valitetaan, että on liian nuori äidiksi, mutta se nyt koskee enemmän niitä 12-15 vuotiaita jotka ovat vielä peruskoulussa.)

  Ei raha sitä vauvaa onnelliseksi tee, joo pitää olla varaa ruokaan, sehän nyt on ihan selvää, mutta ei se vauva tarvitse maailman hienointa ja kalleinta babysitterii yms. Parasta mitä lapselle voi antaa on se, että on sen lapsen kanssa. Lapsi ei jää koskaan tarvitsemaan sitä, mitä sillä ei koskaan ole ollutkaan...

  Anteeksi pitkä tekstini.. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutaan yhdessä ja mun on tarkotus mennä vuoden tai parin vuoden päästä opiskelemaan lastenohjaajaksi tilanteesta riippuen. Seurustelua on takana "virallisesti" 10kk mutta periaatteessa vuosi. Ammatiltaan poikaystäväni on koneistaja ja vakituinen työpaikka tiedossa:)

   Mua ton anonyymin kommentissa ärsytti eniten se, että millaset johtopäätökset se asioista on vetänyt. Elätettäis meidän lapsi täysin tuilla, väärin. Ei ammattia, väärin. Ei ehkä mulla mutta mitä mä tällä hetkellä ammatista edes hyötyisin kun vauvan kanssa kotiin kuitenkin jään ja sen jälkeen opiskelemaan.

   Mä mietin kans ton anonyymin kommenttia "Toivottavasti pystytte tarjoamaan lapselle kuitenkin turvallisen tulevaisuuden, köyhä ei ole kiva olla. Mutta sen osan te olette jo valinneet."
   Mun perhe ei oo koskaan ollut mikään rikas ja silti oon ihan onnellisen lapsuuden elänyt ja ihan onnellinen oon edelleen vaikka sitä rahaa ei oo käytettäväks miten haluaa. Mut kaikilla kai mielipiteensä ja kai se vähän on et millaseen elämään on tottunut ite :D

   Äläkä suotta anteeks pyytele, kivoja tälläset järkevää tekstiä sisältävät kommentit eli kiitokset vain :)

   Poista
 9. No en nyt usko, että mun tekstit järkeviä on. :D Kokemusta vaan löytyy tilanteesta. Itse kotona päälle 4kk.tta vanhan pojan kanssa, ja kaikki pojan tarpeet maksetaan miehen tuloilla, hän käy tällä hetkellä 2 työpaikassa, koska ei ole vielä löytänyt sitä unelma työtään. Hänellä on ajoneuvoasentajan koulutus, mutta ei siitäkään mitään hyötyä ole, koska se ei ole se unelma työ.. (mieheni käy vakituisesti yhdessä työssä, mutta jos siinä pidempi vapaa, niin saattaa ottaa siitä toisesta työpaikasta töitä, jos itse haluaa.)Eli elämme yhden ihmisen tuloilla helposti. Itsellä ei ole vielä mitään koulutusta, koska en ole löytänyt sitä oikeata ammattia. Olen opiskellut kahdessa eri amiksessa.. Ollut 3kk:tta töissä päiväkodissa.. yms.. Mutta en tiedä vielä mitä haluan.. Ja ikääkin kohta alkaa olee 20v.. Eli melkein ikäloppu!!! :/

  Perheenä olemme varmaan onnellisin mitä maan päältä löytyy, koska emme välitä rahasta.. Pojallamme on nyt jo säästötili ja kaikki hänelle kuuluvat tuet, menevät oikeasti suoraan hänelle tilille tai hänelle vaatteisiin. :)
  Pojaltamme ei tosissaan puutu mitään, mikä on tarpeellista. En tiedä mistä sekin tapa on meille tullut, mutta aina palkka päivänä käymme kaupassa tyhjentämässä koko vauva hyllyn. :D Haluamme, että pojalla on koko ajan kaapissa ruokaa, ettei sitten sen takia tarvitse ravata kaupassa, vaan jää enemmän aikaa perheenä olemiseen. :)

  Kuulostaa kornilta ja surkealta ihmisten mielestä kenelle olen aina maininnut pienestä pitäen siitä, että haluan äidiksi ja vaimoksi! Muilla ihmisillä on aina ollut ura tavoitteita..

  Monet ovat myös sanoneet sitä, että en tiedä mitään äitiydestä vielä, koska poikani on vasta 4kk:tta, enkä ole kokenut mitään.. Minua ei onneksi nuo negatiiviset kommentit masenna, koska itse tiedän kuinka asiat oikeasti ovat...
  Onhan se tietenkin totta, että koska emme ole rikkaita niin meillä ei ole omaa asuntoa.. buhuu.. Siihen meillä olisi mahdollisuus jos haluaisimme, mutta ei ole vielä mitään tarvetta... + aiomme tulevaisuudessa luultavasti ostaa lapsuuden kotini, mikä tarkoittaa sitä, että pitää vielä odottaa ennen kuin se on ostettavissa. :) Ja kumminkin meillä on kaksi omaa autoa.. Eli voi sitä ilman rikkauksiakin pärjätä. Pitää vain itse tietää, mikä on tarpeellista ja tärkeätä ja mikä ei.

  Emmekä itse ole luopuneet, mistään asioista joista olemme ennen pitäneet. Oman elämän taso on pysynyt samana, vaikka onkin lapsi. Ja olemme ilmeisesti ihme nuoria, koska kuulumme semmoiseen porukkaan, jotka eivät polta eivätkä juo. (eli lapsemme pystymme kasvattamaan itse, poju ei ole kertaakaan ollut vielä hoidossa, mutta kohta pitäisi laittaa mummolaan, ettei hän rupea vierastamaan..)

  No tämä se vasta olikin pitkä teksti! Tämmöisiä varmasti tulee useamminkin :DD ELI yhteenveto.. Ei tarvitse olla rikas pärjätäkseen ja ollakseen onnellinen :)

  VastaaPoista
 10. Mä en osaa sanoo yhtään mitään :'D pitkiin kommentteihin on tosi vaikee vastata, mut niitä on kiva saada. :D

  Mutta toi, että et muka tiedä äitiydestä mitään? Mitä ihmettä, miten niin et tiedä? :D Oot 4 kuukautta käytännössä opetellut äitiyttä ja koko odotusajan valmistautunut siihen. Kukaan ei voi tulla sanomaan kenellekkään äidille, että ei tietäis äitiydestä olosta. Tietenkin ihan tosi paljon on tulossa ja tuut oppimaan äitiyttä lisää koko sun loppu elämäs ajan, mutta ei voi sanoa ettekö tietäis jo nyt :)

  VastaaPoista
 11. I swear you're the prettiest girl I've seen in a long time! You're so gorgeous! :) I used to play Spyro all the time, I was so addicted that I completed the game about six times! Congratulations on the pregnancy and good luck with all the adventures that are going to happen soon :) xo

  VastaaPoista
 12. Onko sulla piilarit? Jos ei, niin sulla on ehdottomasti maailman kauneimman väriset silmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on piilarit ):
   oon aina halunnut ruskeet silmät ja mulla on käyny niinkin hyvä tuuri, että molemmilla mun täysin biologisilla sisaruksilla on ruskeet silmät ja mulla vaaleansiniset. :D

   Poista