perjantai 6. heinäkuuta 2012

postausehdotuksia

Otetaan vastaan postausehdotuksia! Mun tekee kovin mieli aina kirjotella, mutta en ikinä keksi, että mistä jos ei oo mitään erikoista kerrottavaa.

Eli kertokaa rakkaat lukijat mistä haluisitte mun kirjottavan!
Voin mahdollisesti aikani kuluks täyttää jonkun toiveen jo tänään mikäli joku sopiva aihe tulee :)

13 kommenttia:

 1. Heips millä viikolla ootat? Taidetaan mennä aika lähekkäin ja mua kiinnostaa kanssaodottavien synnytys odotus/pelko. Itse toisaalta odotan synnytystä ja toisaalta jännittää. Eikä tuttavapiirissä tulevia mammoja! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänään on viikkoja 32+5, voin kirjottaa jonkinlaista juttua siitä, millasia ajatuksia mulla on synnytykseen liittyen ja millä mielellä sitä odottelen.

   Poista
 2. Voisit tehdä vaikka kuvapostauksen vauvan tavaroista ja et mitä pitää vielä hankkia tms (: paitsi en kyl ees tiiä et josko oot jo tehny sellasen o:

  VastaaPoista
 3. Lisää kuvia uudesta asunnosta jos sitä on jo sisustettu! Ja synnytykseen liittyviä asioita, kivunlievitystä, tukihenkilöä ja millä mielin muutenkin odotat koko synnytystä :)

  VastaaPoista
 4. millanen on sun tyyli? voisit tehä sellasen minun tyylini-postauksen! tietenki nyt raskausaikana on erilaisia mutta tee sellanen vaikka et millasia vaatteita käytät nyt kesällä? :)

  VastaaPoista
 5. Oisi kiva jos kertoisit sun omasta lapsuudesta. Millasia muistoja sulla on sieltä? Ja sitten jos sulla olisi kuvia siitä, kun olit pieni :)

  Ja tsemppiä loppuraskauteen! :)

  VastaaPoista
 6. Lapsuus? Menneisyys? Paras muisto? Ikävin muisto? Videpostaus? Omasi/läheistesi reaktio kuullessaan että oot raskaana? jne :)

  VastaaPoista
 7. Niin ootteko miettiny jo lapsen tulevia kummeja vai teitkö niistä joskus jo jonkun postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä olis tarkotus tehdä postaus kunhan vaan saan aikaiseksi kysyä kummeilta lupaa. :D

   Poista
 8. Olis mielenkiintosta nähä jos tekisit videopostauksen kun oot vielä raskaana, ja aiheen voisit valita vaikka ihan vapaasti :--)

  VastaaPoista
 9. Vapaa-aiheista videopostausta kannatan minäkin, tai sitten kerro harrastuksistasi tms. :)

  Oon nyt lukenu kaikki postaukset tähän mennessä ja pakko sanoa, että ihan kateeksi käy kun saat elää noin hienoa elämänvaihetta :) Et ole ollenkaan sellaisen "tyypillisen teiniäidin" oloinen, vaan paljon kypsempi.

  Hirmusti onnea ja haleja sinulle ja poikaystävällesi! Toivottavasti kaikki tulee menemään hyvin ennen ja jälkeen synnytyksen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mä ton videopostauksen saa tässä joku päivä väsättyä :D

   Ja kiitos hurjan paljon! :)

   Poista