tiistai 10. heinäkuuta 2012

Synnytysvalmennus

Oon kyllä taas niin väsyny että voih. Heräsin jo puol 8 laittautumaan ja siivoilemaan kun se kuvaaja kävi tänään. Saas nähdä mimmosia kuvia se sai ja ne valitsee lehteen, kun tuntui et väkisin piti irvistää hymy niihin. :D Vaikka näytin ihan iloselta nii piti näyttää vielä ilosemmalta ja äh, no mut eiköhän siinä joukossa ihan kivojakin kuvia ollu jos ne vaan osaa valita hyvin :'D

Niin ja tarkennukseks vaan, että pistin sinne joku aika sit sähköpostia kun ne haki odottajia juttuun nimeltä "odotuksesta nauttiminen" ja mut valittiin yhdeks niistä ketä haastateltiin. Tää juttu tulee lehteen mahdollisesti syyskuussa, mutta en oo ihan täysin varma. Kerron vaikka kun tiedän paremmin.


Oltiin tänään siellä synnytysvalmennuksessa taas ja siellä oli 4kk ikäisen vauvan vanhemmat ja itse vauva kertomassa omia kokemuksia synnytyksestä, imetyksestä, arjesta muuten ja kaikennäkösestä. Oli kyl ihan mielenkiintosta kuunnella ja oli ihan ylisulonen se pikkunen. :)<3
Puhuttiin sen jälkeen kun tää perhe oli lähtenyt niin imetyksestä ja katsottiin aiheeseen liittyvä DVD. Tuli kyl paljon uutta ja mielenkiintosta tietoo :)

Seuraava kerta onki sit viimenen kerta jos ei lasketa sitä kun vauvojen kanssa nähdään. Sinne tulee taas perhe jolla on 10kk ikäinen lapsi ja ne kertoo taas enemmän siitä perhe-elämästä ja parisuhteesta synnytyksen jälkeen. Innolla odottelen :)

17 kommenttia:

 1. voitko laittaa sen lehtijutun sit tänne blogiin? (:

  VastaaPoista
 2. Olen ton E:n kanssa samoilla linjoilla, että onnistuisko laittaa se juttu myös tänne? :)

  Ja aika hienosti hoidettu teidän paikkakunnalla toi synnytysvalmennus, että sinne tulee "ihan oikeita ihmisiä" kertomaan :D Ei meillä vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielläki tuli sillon oikeet ihmiset kertomaan :)

   Poista
  2. Kyllä mä uskon, että onnistuu. :)
   Ja mun mielestä toi on kans tosi kiva :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. en oo ihan varma, mutta vissiin syyskuun vauvalehteen.

   Poista
 4. Saatiinko siellä järjestettyä sitä nuorten äitien ryhmää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo saatiin. Ne oli 2 kertaa, mutta tällä hetkellä niitä tapaamisia ei oo, koska sen ryhmän pitäjillä on lomat jne. Ne jatkuu taas elokuussa.

   Poista
 5. Jännää että teillä jo viimeinen kerta, me mennään RV 31+5, eikä olla kuultu yhtään mitään valmennuksesta vielä :D
  Toisaalta huome o neuvola että kaippa siellä sitten kerrotaan. (tai ainakin kysyn jollei muuten tuu asia esille)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika outoo. :o Kannattaa joo kysellä neuvolassa, koska sulla on viikkoja kuitenkin sen verran et voi tulla kiire :D

   Poista
  2. Juu nyt saatiin tieto että elokuun 8 pvä on synnytysvalmennus. Mutta kun aattelee että hilkulle se menee kun itellä silloin viikkoja 35+5... Ja jos täällä vielä on enemmän kertoja myös niin sitten voi olla jo hankalaa :D

   Poista
  3. Se vaihtelee niin paljon paikkakunnittain. :D
   mut parempi myöhän ku ei millonkaan :D

   Poista
 6. Näyttää ihan siltä, että paikkakunnallasi on hyvin järjestetty nämä äitys asiat. Ihmetyttää niinkin suuret erot mitä niissä on.
  Tuo siskot ryhmä vaikuttaa todella mahtavalta jutulta, sitä ainakin itse olisin kaivannut silloin aikoinaan kun olin 17v äiti.
  Toivottavasti myös jatkossa on huolehdittu äideistä ja lapsiperheistä. Sellaisella paikkakunnalla on hyvä asua. Jään odottelemaan syyskuun vauvalehteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös tosta Siskot- ryhmästä. Se jatkuu myös vauvojen synnyttyä ja päästään tapaamaan toisia äitejä ja vauvoja viikottain. Sen tarkotus on just se, että nuoret äidit ei eristäytyis muusta maailmasta vauvan synnyttyä. :)

   Poista